- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
ah canımın ıcı rahatsız etmek ne demek. keske yardımcı olabılsem. bende bılmıyorum. ki. bu asamaya kadar hıc gelmemıstım :))) ama mantıken oyledır sanırım.sen her ılacından bır ornek al yanına doktora sor canım . inan cok meraktayımUmarım cevap yazar aklımda deli sorular sürekli napcax biz onca iğneyi bide o menapour adlı iğne içinde beş tane iğne var acaba o tozu karıştırıp 5 günde mi alcaz sanada çok soru soruyom rahatsız ediyom helal et hakkını
Ya merak ediyorum işte o yüzden de sürekli okuyom burdan bişeler yanıma alcam herşeyden birer tabe bide o buzdolobinda saklanan binilaç varmış eşime doktor vermiş bide buz vermiş sendede var mı buz benim gonalf ve menopourlar falan dolapta değil senin de öyle miah canımın ıcı rahatsız etmek ne demek. keske yardımcı olabılsem. bende bılmıyorum. ki. bu asamaya kadar hıc gelmemıstım :))) ama mantıken oyledır sanırım.sen her ılacından bır ornek al yanına doktora sor canım . inan cok meraktayım
Yok eşime eczacı demiş emek hocayla hiç görüşemedim ki ilaç konusunu bende koyayım baricanım benım hepsi buzdolabında. doktor oyle demıst hpsini buzdolabın sebzelıgınde sakla demıstı. evt buz bende de var. ovıtrelle ıcın bırde bendekı lucrın ılacı ıcın buz kalıbı var. o kalıbıda mutlaka ılacların altına koy. eşine buz paketını ve ılacı veren doktor emek bey mı? bana eczacı oyle teslim etti. emek bey ılacları yazdıgında dedı bana hepsini dolapta sakla dıye
canım o değerler ilaçla düzeliyor değil mi? Özelde adamların tek kaygıdı para. O nedenle umuttepeye gidiyorum ben canım inş bu kez olur[/QUOTE
Aynen canim ozelde amac embriyoyu iceri atip parayi almak.sali gunu melih beye gittik testesteronda dusuktu esimde testesteronu duzeltsek duzelir hersey dedi igne verdi bide vitamin 4 ay kullanicak igneleri ins sonrasinda duzelirde tup e baslariz yine Allah buyuk
Zaten bu cevrenin dedikleri hic halden anlamiyorlar yada sorun var desen hemen herseyi sorucaklar etraflarindan ornek gostericekler sununda olmuyo bununda olmuyo gibi .banada soeuyorlar 2 yil oldu evleneli yasimda 38 bekleme yap falan biz bilmiyoduk sanki yolda bebeklere bakarken buluyorum kendimi toparliyorum kendimi esim cok uzuluyor bu sefer.ah kuzum sorma haftasonu teyzemın gelınının bebek mevlüdü vardı. bende saf gıbı gıttım. butun akrabalar ordaydı. herksın ıcınde bı kadın demez mı bana senın yokmu? dedım yok? nıye yok dedı. yok işte dedım. hımmm clışmıyomusun yoksa demez mı. lk defa kendımı berbat hıssettım. ahh bu ınsanlar. bıreb bır sorsa hıc canım yanmayacak. obur kuzenım dogum yapcak yakında. ben bu arada 5 düşük yaptım onlar dogurup duuruyo .allah hepsine bagıslasın bebeklerını bıze de bagıslasın.aminnn
BAZen kan testi 1 haftada cikabiliyor intten bakiliyor.benim esimde de az ama emek bey sayisi degil kalitesi daha onemli dedi .yumurta toplamada bayiliyorsun sorun olmaz asilam yaptirmadim ama acisiz diye biliyorumMerhaba arkadaşlar bende 14aylık evliyim. Bebiş istiyoruz ama olmadı eşim test yaptırdı sprem sayısı düşük sonrasında sopalı devlet bizi umutepe tip bebeğe gidin diye umuttepeye gçnderdi değerler düşğk dedi bgn gittik kan testi oldu 15gün sonra cıknca sperm testi yine yapılıp doktora sordum ilaçsz şansız düşük olur dedi belki eşim ilaç kullanıp sperm sayısı arttıkır belkide aşılama olurbilgim yok hiç aşılamada tip bebekte para ödemek gerekiyormu bide can yakan bir iş yeni vajinismusu atlattım biraz fobim varda
canım haydi hayırlı olsun.canın cok yandı mı?neyse temız cıkmıs cok sükür. ilacları sordun mu?limoncicegi41 canım gittim bugün sabah bi muayene oldum sonra bişelerden şüphelenip beni sono diye bi teste gönderdiler bildiğin rahim filmi gibi serum sıvı gönderiyolar içeri doktor çok zorlandı benimde dardı biraz cok ağladım sonra temiz çıktı şkür emek hocaya gösterdim sonra bide o muayene etti bi sorun görmedi ve başlattı bugün çok şükür ilk iğnemi oldum
Allah razı olsun cnm Hemde nasıl yandı hala doğru düzgün yürüyemiyorum çok ağrım var çok şükür temiz çıktı ilaçlarıda sordum fazla yazılmış dedi düzenlediler yeniden sagolsun eczacımız da ayarladı hallettik normalde 5 bine yakın tutuyo 1050 gibi bişe tutmuşcanım haydi hayırlı olsun.canın cok yandı mı?neyse temız cıkmıs cok sükür. ilacları sordun mu?
gonal f kac taneymıs. o 280 dedıgınden kac tane olacakmıs.Allah razı olsun cnm Hemde nasıl yandı hala doğru düzgün yürüyemiyorum çok ağrım var çok şükür temiz çıktı ilaçlarıda sordum fazla yazılmış dedi düzenlediler yeniden sagolsun eczacımız da ayarladı hallettik normalde 5 bine yakın tutuyo 1050 gibi bişe tutmuş
Daha önceden rahim filmi cektirmismiydin....bayıltmıyorlar mi cekerken..gecmis olsun şükür iyi cikmidlimoncicegi41 canım gittim bugün sabah bi muayene oldum sonra bişelerden şüphelenip beni sono diye bi teste gönderdiler bildiğin rahim filmi gibi serum sıvı gönderiyolar içeri doktor çok zorlandı benimde dardı biraz cok ağladım sonra temiz çıktı şkür emek hocaya gösterdim sonra bide o muayene etti bi sorun görmedi ve başlattı bugün çok şükür ilk iğnemi oldum
Çektirdim ama özelde anesteziliydi zaten doktor sen iyikide anestezi almışsın dedi o aleti yerleştiremedi çünkü bende o da sıkıntı çektti yok bayıltmıyolar nırmal doktorun odasına giriyorsun yatıyorsun altına hasta bezi yerlerstiriyo sonra o aletleri basınçlı sıvı veriyo kötüydü hala ağrım var ama şükrediyorum bişe çıkmadıDaha önceden rahim filmi cektirmismiydin....bayıltmıyorlar mi cekerken..gecmis olsun şükür iyi cikmid
Gonolfi 6 tane verdi menopur 3 tane diğerleri aynı canımgonal f kac taneymıs. o 280 dedıgınden kac tane olacakmıs.
Bu tüplere bakmak için yapılan dimiÇektirdim ama özelde anesteziliydi zaten doktor sen iyikide anestezi almışsın dedi o aleti yerleştiremedi çünkü bende o da sıkıntı çektti yok bayıltmıyolar nırmal doktorun odasına giriyorsun yatıyorsun altına hasta bezi yerlerstiriyo sonra o aletleri basınçlı sıvı veriyo kötüydü hala ağrım var ama şükrediyorum bişe çıkmadı
Ay kesin beminimkide yanlış 12 kutu gonal f 12 kutu luveris var peki iğne can yakıyor mu kendin yapabilecek misinGonolfi 6 tane verdi menopur 3 tane diğerleri aynı canım
Yapıyorum cnm hiç anlamıyorsun o kadar korkmuştum ki yapamam dedim ama kolaymışAy kesin beminimkide yanlış 12 kutu gonal f 12 kutu luveris var peki iğne can yakıyor mu kendin yapabilecek misin
Sende söle gerci almışsın ben almadan sölemiştimAy kesin beminimkide yanlış 12 kutu gonal f 12 kutu luveris var peki iğne can yakıyor mu kendin yapabilecek misin
Yok cnm o rahim filmi bu sonofilm sulu ultrason yani polip myom patojen varmı diye bakılıyormuşBu tüplere bakmak için yapılan dimi