Canım naptın sonuç ne oldu. Memnunmuydun doktorlardanEvet haklisiniz ama derin bi maddi hesap yaptim ozele gitmeye karar verdik goztepe medical park a nur ve aynir hanim var isteyene cift embriyo transfer ediyorlar komple ucret 5.500tl... ben zaten ilaclarimi aldim umuttepeye 1500 tup bebek + benimki dondurulmus transfer olacak pco dan dolayi onada 2bin e yakin aliyolar 3500 arada ozelle 2 bin oynuyo cok astronomik bir rakam degil oyuzden yarin oraya gidecegim muaynesi de ucretsiz, bir arkadasim var orada dun transferi oldu cok memnun kaldi ilgi alakadan takibinden işlemlerden v.s doktordan
Eray Çalışkan benim doktorum. Fiyatlar için bir şey diyemem benim raporlu taze transfer 6bin küsürdü. Ama yenilenmiştir fiyatlar.Canım inşaAllah bebeğin gelir.ücret ne orda hangi doktora gittin
Sonuç ne oldu canım. İnşaAllah gönlündeki nasip olurEray Çalışkan benim doktorum. Fiyatlar için bir şey diyemem benim raporlu taze transfer 6bin küsürdü. Ama yenilenmiştir fiyatlar.
1. Negatif. 2.ye başlayacağım nasipse.Sonuç ne oldu canım. İnşaAllah gönlündeki nasip olur
Merhaba yumurta sayinizin fazla olmasindan dolayi OHSS riskinizin olusmamasi icin alinan bir onemli bu östrojen hormonu fazla ciktiysa karinda hafif su toplamasina ve nefes darligina yol acabilir bunu engellemek icin doktorlar onlem aliyorlar hatta ara verilmesi cok daha iyi rahim dinleniyor hic endişe etmeyin benim de toplandiktan sonra hemen transfer yapmadilar.bol bol su icin vucudunuzu susuz birakmayin sakin.Birşey sormak istiyorum benden bugün 26 tane yumurta toplandı ve doktorum transferi yapamıcagını öncelikle benim snra bebegin sağlıgını tehlikye atabileceklerini söylediler. Fazla yumurta toplamdıgı için sıvı kaybım oluşabilirmiş 6 7 ilaç yazdı vücudum kendine geldiginde 1 ay snra için transfer yapabileceklerini söylediler şuanda donduruldu, başına böyle birşey gelen varmı? Nasıl bir tehlike bu çok korkuyorum
Teşekkür ederim ben riskli denilince çok korktum açıkçası. Çok fazla ilaç yazıldı onlar düzene sokucak rahmini 1 ay snra transferi gerçekleştirebiliriz dedi. Peki bu transferden sonra tutmama olasılıgı nasıl başarısız olabilirmi?Merhaba yumurta sayinizin fazla olmasindan dolayi OHSS riskinizin olusmamasi icin alinan bir onemli bu östrojen hormonu fazla ciktiysa karinda hafif su toplamasina ve nefes darligina yol acabilir bunu engellemek icin doktorlar onlem aliyorlar hatta ara verilmesi cok daha iyi rahim dinleniyor hic endişe etmeyin benim de toplandiktan sonra hemen transfer yapmadilar.bol bol su icin vucudunuzu susuz birakmayin sakin.
Hayir tam aksine tutunma olasiligi artiyor derler tabi ki allah ol derse ...benim ilk i taze transferdi olumsuz oldu 2. Si ise ayni sizin gibi bekletildi 1 ay bekleyelim dediler hatta ben de uzerine tatile gidecegim icin uzattim pandemisi o su bu su derken 4 ay sonra yaptirdim. Sukur olsun olumlu sonuc aldim.Teşekkür ederim ben riskli denilince çok korktum açıkçası. Çok fazla ilaç yazıldı onlar düzene sokucak rahmini 1 ay snra transferi gerçekleştirebiliriz dedi. Peki bu transferden sonra tutmama olasılıgı nasıl başarısız olabilirmi?
Yaa çok sevindim ne güzelHayir tam aksine tutunma olasiligi artiyor derler tabi ki allah ol derse ...benim ilk i taze transferdi olumsuz oldu 2. Si ise ayni sizin gibi bekletildi 1 ay bekleyelim dediler hatta ben de uzerine tatile gidecegim icin uzattim pandemisi o su bu su derken 4 ay sonra yaptirdim. Sukur olsun olumlu sonuc aldim.
sukur olsun
Rica ederim insallah guzel haberlerinizi aliriz.Yaa çok sevindim ne güzelRabbim banada nasip eder inşallah güzel cvplar aldım dha aydınlanmış oldum çok teşekkür ederim
Merhaba ben acikcasi doktordan memnunum oranin embriyologu epey bi tecrubeli instadan takip edebilirsin ferhat cengiz benim donduruldu embriyolar bu ay ki adetimle transfer hazirligina baslanacak ben memnunum ama tabiki bu allahin isi tutar veya tutmaz benim bi arkadas vardi onunki tutmadi mesela ama doktor tecrubesi ilgisi alakasi sordugun her soruya cevap alman herkeze her an ulasman embriyolaga dahi telefon acip bilgi aldim mesela ben tavsiye ederimCanım naptın sonuç ne oldu. Memnunmuydun doktorlardan
Kesinlikle Allahın takdiri dogru. İnşaAllah emeklerinin karşılığını alırsınız canım rabbim tüm isteyen kardeşlerimede versin bana daMerhaba ben acikcasi doktordan memnunum oranin embriyologu epey bi tecrubeli instadan takip edebilirsin ferhat cengiz benim donduruldu embriyolar bu ay ki adetimle transfer hazirligina baslanacak ben memnunum ama tabiki bu allahin isi tutar veya tutmaz benim bi arkadas vardi onunki tutmadi mesela ama doktor tecrubesi ilgisi alakasi sordugun her soruya cevap alman herkeze her an ulasman embriyolaga dahi telefon acip bilgi aldim mesela ben tavsiye ederim
Aminn siz basladiniz mi tedaviye nereye gidiyosunuzKesinlikle Allahın takdiri dogru. İnşaAllah emeklerinin karşılığını alırsınız canım rabbim tüm isteyen kardeşlerimede versin bana da
Ben ön görüşme bahceci ile yaptım. Ama şuan iki doktora yogunlaştım. Karar da vermedim acıkcası. Medicalpark birde memorial hastanesi de eklendi secenekler etti 4Aminn siz basladiniz mi tedaviye nereye gidiyosunuz
Doktorun kimdi canımBenim aylardir cikmayan 2 aydir igne vurularal elde ettigim 2 yumurtam saglikliymis zamanini gecirmisler unite kapali diye sallamislar yani emek hoca nekadar mükemmel bir doktor burdanda bunu anlamis olduk iste
Eger memorial a butcen yetiyorsa bence direk maslak acibadem e gitmeni tavsiye ederim orada ahmet yigit cakiroglu var prof. Kocaeli universitesinden benim eski doktorum inanilmaz bir insanBen ön görüşme bahceci ile yaptım. Ama şuan iki doktora yogunlaştım. Karar da vermedim acıkcası. Medicalpark birde memorial hastanesi de eklendi secenekler etti 4kafam karışmadan başlamak istiyorum. Prof doktor Ulun Uluğ ile görüşeceğim inşallah. Bakalım sonrası kısmet
Ah canım acıbadem çok pahallı zorlar bizi. Şuan bile şartları zorluyoruz fazladanEger memorial a butcen yetiyorsa bence direk maslak acibadem e gitmeni tavsiye ederim orada ahmet yigit cakiroglu var prof. Kocaeli universitesinden benim eski doktorum inanilmaz bir insan