Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kizlar bi macun buldum yaptim iciyorum dunden beri ayin 11 inde randevum var eger faydasi olursa bana tarifi isteyenlere vericem ama ciddi anlamda etki ediyomus tedaviye baslamadan once denemek isteyen varsa paylasabilirim 40 gun kullanin bunu sabah aksam yiyin diyo ben 15 gun gibi bi deniycem bakalim cok umutluyum

İnsallah canım hayirlisi

Benim aylardir cikmayan 2 aydir igne vurularal elde ettigim 2 yumurtam saglikliymis zamanini gecirmisler unite kapali diye sallamislar yani emek hoca nekadar mükemmel bir doktor burdanda bunu anlamis olduk iste

Benim aylardir cikmayan 2 aydir igne vurularal elde ettigim 2 yumurtam saglikliymis zamanini gecirmisler unite kapali diye sallamislar yani emek hoca nekadar mükemmel bir doktor burdanda bunu anlamis olduk iste
Nee Döllendirmediler mi? Ne diyosun sen ya? Ayy.

Nee Döllendirmediler mi? Ne diyosun sen ya? Ayy.
Evet canim hicbisey yapmadilar git ayin 11 inde gel.dediler benimde esim saglikci arattim kadin dogum doktorunu tahlil sonuclarini gonderttim super dedi tahliller sonra emek hocaya yazdim dedi unite kapali bide yumurtlama olmus gec kalindi dedi

Evet canim hicbisey yapmadilar git ayin 11 inde gel.dediler benimde esim saglikci arattim kadin dogum doktorunu tahlil sonuclarini gonderttim super dedi tahliller sonra emek hocaya yazdim dedi unite kapali bide yumurtlama olmus gec kalindi dedi
Nasıl saçmalık bu ya madem işlem yapmayacaklardı niye boşu boşuna ilaç kullandın. Deneme tahtası mıyız

Nasıl saçmalık bu ya madem işlem yapmayacaklardı niye boşu boşuna ilaç kullandın. Deneme tahtası mıyız
Bende ona kiziyorum her hafta cagriyo kontrole madem unite japali islem yapmiycan ne diye cagriyosun niye vurdurttun saizeni bana karnim mosmor ve unitenin nezaman acilicagi belli degilmis oyle dedi

İnanmıyorum gerçekten ne desem bilemedim. Madem toplayamıcan madem döllendiremeyecen nasıl bu olaya başlarsın. Ya şaka mı bu inanmıyorum gerçekten çok üzüldüm.

Bende ona kiziyorum her hafta cagriyo kontrole madem unite japali islem yapmiycan ne diye cagriyosun niye vurdurttun saizeni bana karnim mosmor ve unitenin nezaman acilicagi belli degilmis oyle dedi
Canım imkanın varsa özele git bence de gerçekten üzüldüm Yazık yani vücuduna o kadar ilaç kullandın.

2 gun boyunca agladim ben zannediyorum yumurta sagliksizdi ondan zannediyorum esim arkadasina sormasa biz sagliksizdi diyip devam edicez bunlar nasil doktor olmus insanliklarini kaybetmisler
İnşallah o yumurta kendiliğinden gebeliğe dönüşür. Allah yardımcın olsun. Allah da onları bildiği gibi yapsın bu ne ya

2 gun boyunca agladim ben zannediyorum yumurta sagliksizdi ondan zannediyorum esim arkadasina sormasa biz sagliksizdi diyip devam edicez bunlar nasil doktor olmus insanliklarini kaybetmisler
Canım ovulasyon testiyle takip et çatlama olunca doğal dene belki de doğal yoldan hamile kalırsın inşallah

Kilo büyük sorun olur mu?? Eşimin yanında rencide edilmiştim çok moralim bozulmuştu rapor için uğraşırken ürolog avazı çıktığı kadar bağırdı azarladı. Yine böyle birşey yaşamaktan korkuyorum

Kızlar tedavimden kalma 3 kutu gonal f 450 var. Almak isteyen olursa raporlu fiyattan vereceğim bilginiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…