İnsallah canım hayirlisiIyim çok şükür canımYatıp dinleniyorum bol bol. Geçen hafta kanamam oldu ama kesildi çok şükür. Bebek iyiydi en son gittiğimde ama her kanama risktir dedi doktorum. Proluton iğne var ondan vuruluyorum her hafta. Önümüzdeki pazartesi kontrol var yine inşallah herşey sağlıkla ilerler
NeeBenim aylardir cikmayan 2 aydir igne vurularal elde ettigim 2 yumurtam saglikliymis zamanini gecirmisler unite kapali diye sallamislar yani emek hoca nekadar mükemmel bir doktor burdanda bunu anlamis olduk iste
Evet canim hicbisey yapmadilar git ayin 11 inde gel.dediler benimde esim saglikci arattim kadin dogum doktorunu tahlil sonuclarini gonderttim super dedi tahliller sonra emek hocaya yazdim dedi unite kapali bide yumurtlama olmus gec kalindi dediNeeDöllendirmediler mi? Ne diyosun sen ya? Ayy.
Nasıl saçmalık bu ya madem işlem yapmayacaklardı niye boşu boşuna ilaç kullandın. Deneme tahtası mıyızEvet canim hicbisey yapmadilar git ayin 11 inde gel.dediler benimde esim saglikci arattim kadin dogum doktorunu tahlil sonuclarini gonderttim super dedi tahliller sonra emek hocaya yazdim dedi unite kapali bide yumurtlama olmus gec kalindi dedi
Bende ona kiziyorum her hafta cagriyo kontrole madem unite japali islem yapmiycan ne diye cagriyosun niye vurdurttun saizeni bana karnim mosmor ve unitenin nezaman acilicagi belli degilmis oyle dediNasıl saçmalık bu ya madem işlem yapmayacaklardı niye boşu boşuna ilaç kullandın. Deneme tahtası mıyız
İnanmıyorum gerçekten ne desem bilemedim. Madem toplayamıcan madem döllendiremeyecen nasıl bu olaya başlarsın. Ya şaka mı bu inanmıyorum gerçekten çok üzüldüm.Evet canim hicbisey yapmadilar git ayin 11 inde gel.dediler benimde esim saglikci arattim kadin dogum doktorunu tahlil sonuclarini gonderttim super dedi tahliller sonra emek hocaya yazdim dedi unite kapali bide yumurtlama olmus gec kalindi dedi
Gitme bir daha oraya bu ne ya. Özele git.Bende ona kiziyorum her hafta cagriyo kontrole madem unite japali islem yapmiycan ne diye cagriyosun niye vurdurttun saizeni bana karnim mosmor ve unitenin nezaman acilicagi belli degilmis oyle dedi
Canım imkanın varsa özele git bence de gerçekten üzüldümBende ona kiziyorum her hafta cagriyo kontrole madem unite japali islem yapmiycan ne diye cagriyosun niye vurdurttun saizeni bana karnim mosmor ve unitenin nezaman acilicagi belli degilmis oyle dedi
2 gun boyunca agladim ben zannediyorum yumurta sagliksizdi ondan zannediyorum esim arkadasina sormasa biz sagliksizdi diyip devam edicez bunlar nasil doktor olmus insanliklarini kaybetmislerGitme bir daha oraya bu ne ya. Özele git.
İnşallah o yumurta kendiliğinden gebeliğe dönüşür. Allah yardımcın olsun. Allah da onları bildiği gibi yapsın bu ne ya2 gun boyunca agladim ben zannediyorum yumurta sagliksizdi ondan zannediyorum esim arkadasina sormasa biz sagliksizdi diyip devam edicez bunlar nasil doktor olmus insanliklarini kaybetmisler
Canım ovulasyon testiyle takip et çatlama olunca doğal dene belki de doğal yoldan hamile kalırsın inşallah2 gun boyunca agladim ben zannediyorum yumurta sagliksizdi ondan zannediyorum esim arkadasina sormasa biz sagliksizdi diyip devam edicez bunlar nasil doktor olmus insanliklarini kaybetmisler
Yok canım bende normal olma sansi yok benim tuplerim bagli tek sansim tupbebekCanım ovulasyon testiyle takip et çatlama olunca doğal dene belki de doğal yoldan hamile kalırsın inşallah
Anladım canımYok canım bende normal olma sansi yok benim tuplerim bagli tek sansim tupbebek
Kuzum hayirli olsn sag saglim kucaguna al inşallahCanım ovulasyon testiyle takip et çatlama olunca doğal dene belki de doğal yoldan hamile kalırsın inşallah
Amin canım çok teşekkür ederimKuzum hayirli olsn sag saglim kucaguna al inşallah
Canım inşaAllah bebeğin gelir.ücret ne orda hangi doktora gittinHakkınızda hayırlısı olsun. Ben de dün transfer olsum Okan Üniversitesi'nde. Ben de çok memnunum her şeyden. Daha pahalı tabi.