Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akli olan umuttepeye gitmezUmuttepe tüp bebekte rapor için şartları sağlamazsakta ücretli olarak özel gibi tedavi yapılıyor mu biliyor musunuz?
Evet ozelde yapiyo eger rapor cikmazsaUmuttepe tüp bebekte rapor için şartları sağlamazsakta ücretli olarak özel gibi tedavi yapılıyor mu biliyor musunuz?
Öyle isteNasil yani ya
Canım nasılsın sen? Ben banlıydım. Seni merak ettim.Akli olan umuttepeye gitmez
Bir liste veriyorlar tamamlayıp teslim ediyorsunuz raporunuz çıkıyor. 2 aşılama istenebilir.bende bilgi alabilirmiyim bu konuda arkadaşlar. maddi yönden de cok zorlanıyorum istanbul ümraniyedeyim. ne önerirsiniz ? rapor kısmına gectim tüp bebeğe
Simdi geldim hastaneden 3 yumurtam var ama umudum yok ilk defa klomen verdi banaCanım nasılsın sen? Ben banlıydım. Seni merak ettim.
İlaclarla 4500 civaribende bilgi alabilirmiyim bu konuda arkadaşlar. maddi yönden de cok zorlanıyorum istanbul ümraniyedeyim. ne önerirsiniz ? rapor kısmına gectim tüp bebeğe
Nerde devam ediyosun canım?Simdi geldim hastaneden 3 yumurtam var ama umudum yok ilk defa klomen verdi bana
canını sıkma,İnşallah umudunun olmadığı zamanda süpriz olur sanaSimdi geldim hastaneden 3 yumurtam var ama umudum yok ilk defa klomen verdi bana
İnsallah acil yardim nota marionel 75 mlm yazmis ama hepsini mi vurcam yoksa 75 mlm mi cekicem acil kizlar zamanim yok saatim geldicanını sıkma,İnşallah umudunun olmadığı zamanda süpriz olur sana
75 mm yapacaksın sanırım canmİnsallah acil yardim nota marionel 75 mlm yazmis ama hepsini mi vurcam yoksa 75 mlm mi cekicem acil kizlar zamanim yok saatim geldi
Merional mi ilaç75 mm yapacaksın sanırım canm
İlacın kullanım şekli reçetede vardır yada prospektüsüne bak canımMerional mi ilaç