Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Simdi size bisey diycem adetin 3 . Gun gel demislerdi bana gittim 2 yumurta var yine ama kismi yimurtami belli degil biri 21 cm biri 17.5 cm bu gece catlatma ignesi vurucam cuma opu yapicak hic igne vurulmadan direk opu duydunuzmu hic boylebisey size macundan bahsetmistim gecen gun etkisi buysa zaten herkes denesin

Kizlar bisey diycem beni dinlersiniz yada dinemezsiniz ama kesinlikle umuttepeye emek hocaya gitmeyin beni mafettiler dun toplama yapildi yumurta cikmadigi halde var dediler bu sabah öldü dediler sirf 1500 tlyi geri odememk icin emek hocaya yazdim beni engelledi sikayet edicem cimere şimdi sakın gidip te paranızı umudunuzu vermeyin oraya Allah belasını versin onun

bende bilgi alabilirmiyim bu konuda arkadaşlar. maddi yönden de cok zorlanıyorum istanbul ümraniyedeyim. ne önerirsiniz ? rapor kısmına gectim tüp bebeğe

bende bilgi alabilirmiyim bu konuda arkadaşlar. maddi yönden de cok zorlanıyorum istanbul ümraniyedeyim. ne önerirsiniz ? rapor kısmına gectim tüp bebeğe
Bir liste veriyorlar tamamlayıp teslim ediyorsunuz raporunuz çıkıyor. 2 aşılama istenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…