1 ayda mı 28 tane?28 tane bugun 2 yumu
28 tane bugun 2 yumurta ciktikan verdim sabah 9 da sonuc alicam insallah
Canim nasilsin iyimisin sen bebis nasilHakkında hayırlısı olsun inşallah canım
Yok canim 1.5 ayda gun asiri ilk basta son 10 gunde hergun1 ayda mı 28 tane?Ben de ek olarak saizen kullanıcam 2.tedavimde. İnşallah o yumurtalar bebişin olsun
Ben de bu kadar çok kullanır mıyım ki ya. Sen kaç tl bayıldın bunlara?Yok canim 1.5 ayda gun asiri ilk basta son 10 gunde hergun
Basladinmi sen hadi insallah kuzum yaa hepimizin kucagi cocuk dolsun1 ayda mı 28 tane?Ben de ek olarak saizen kullanıcam 2.tedavimde. İnşallah o yumurtalar bebişin olsun
Yok canım histeroskopi olcam rahimde kemer var hafif.Basladinmi sen hadi insallah kuzum yaa hepimizin kucagi cocuk dolsun
700 tl saizen 100 tl siringasi tanidik eczaneden 600 ze aldim ben siringasi ozel ince ve kisa yetmedi siringa bende olcuyu ayarladim gonaldan cikan igneyle vurdumBen de bu kadar çok kullanır mıyım ki ya. Sen kaç tl bayıldın bunlara?
Saizen cok faydaliymis ben 1 yumurta olsun kaliteli olsun diyom buda kaliteyi arttiriyomusYok canım histeroskopi olcam rahimde kemer var hafif.
Şırıngası nasıl 100 tl700 tl saizen 100 tl siringasi tanidik eczaneden 600 ze aldim ben siringasi ozel ince ve kisa yetmedi siringa bende olcuyu ayarladim gonaldan cikan igneyle vurdum
Canim 1 igne icinden 8 mm cekiyosuun 1.5 ay suruyo bitmesi siringa 10 tanesi 100 tl sen emegemi basladinŞırıngası nasıl 100 tl1 iğne mi 700 tl flakonu kaç kez vuruyon aman hiç anlamadım.
Yok canım. Eraydayım. Çok memnunum. Ekibi filan muhteşem ya. 2. Raporu da okanda çıkarcam.Canim 1 igne icinden 8 mm cekiyosuun 1.5 ay suruyo bitmesi siringa 10 tanesi 100 tl sen emegemi basladin
Ay sağol benim kafa nerelere gittiCanim 1 igne icinden 8 mm cekiyosuun 1.5 ay suruyo bitmesi siringa 10 tanesi 100 tl sen emegemi basladin
İlac raporu demi saizeni bitene kadar kullandiriyolar altin degerinde dedi bugun emek hoca cok degerli bi igneymisYok canım. Eraydayım. Çok memnunum. Ekibi filan muhteşem ya. 2. Raporu da okanda çıkarcam.
İlac raporu demi saizeni bitene kadar kullandiriyolar altin degerinde dedi bugun emek hoca cok degerli bi igneymis
Bana basliycak emek hoca eger kan sonuclari iyiyse yapicak hemen tupbebegi yasak masak beklemiycekAy sağol benim kafa nerelere gitti
Eray Hoca %5 10 oranında arttırır kaliteyi dedi.İlac raporu demi saizeni bitene kadar kullandiriyolar altin degerinde dedi bugun emek hoca cok degerli bi igneymis
Iyim çok şükür canımCanim nasilsin iyimisin sen bebis nasil
Bende Özel Kocaeli de Öner hocaya başladım. Çok beğendim. Geçen hafta kanamam olduğunda 2 günde 4 doktor gezdim bir tek Öner hoca gördü kanama bölgemi ve hemen ilaca başlattı. Çoğu zaman Eray hocayla birlikte çalışıyormuş oda.Yok canım. Eraydayım. Çok memnunum. Ekibi filan muhteşem ya. 2. Raporu da okanda çıkarcam.
Evet ekipçe ameliyatlar yapıyolar hep.Bende Özel Kocaeli de Öner hocaya başladım. Çok beğendim. Geçen hafta kanamam olduğunda 2 günde 4 doktor gezdim bir tek Öner hoca gördü kanama bölgemi ve hemen ilaca başlattı. Çoğu zaman Eray hocayla birlikte çalışıyormuş oda.
Umuttepe’de 10.haftaya kadar kullan bırak diyorlar zaten. Şuan gittiğim doktor duruma göre hareket edeceğiz dedi. 10. veya 12. haftada bırakırız ama kan sulandırıcıya devam edebiliriz dedi. O haftalardaki duruma göre karar verecek sanırım.Canım merhaba doktorun ne zamana kadar ignelerinii ilaçlarını kullan dedi , bana 10 hafta da burakabilirsin dedi ama çok tedirginim ya bişey olursa diye. Sen ne yapcaksin