Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merve nasılsın canım seni merak ettim bende ne yaptın ikinci denemeyi yaptınız mı?
Canım ben şimdi reglim. Nasipse 21.gün filan saizen başlayacağız. Diğer reglle de diğer iğneler eklenecek önümüzdeki ay olacak inşallah 2. Deneme. dilersen benim konum var gelişmelerime ordan bakabilirsin. Burayı işgal etmeyeyim ben. Seni etiketliyorum.

Tamam tatlım hayırlısı olsun inşallah

Opu olupta tanpon koyulmuş bi sekilde uyanan varmi kizlar bugün opu oldum cok kanamam vardi tanpon koymuslardi uyandigimda ve cok agrim var 3.opum daha once böyle seyler yasamadim tanpon olayini sordum hemşireye zayifsin her ihtimale karsi koyduk dedi ama yalan kanama niye oldu ozaman tahminim isleme hazırlarken odaya asistan geldi izliycem diye asistan yapti islemi oyuzden boyle oldu diye düşünüyorum ...

Gecmis olsun canim.benimde 9 yumurta vardi ultrasonda opudan sonra 6 tane cikti demislerdi ve kipirdama pens var vajinanda dediler kanaman oldu dediler birsure yatmistim sonra emek bey odaya gelip cikarmisti uyusuk gibiydi hicbisey hissetmemistim neden 6 cikti 9 du desigimde bazen olur oyle deyip gecistiemislerdi.benimkinide asistan yapmisti belkide.sonradan suphelenmistim.3.opu isleminde boyle bisey yasamistim.umuttepe pismanliktir.
.

Bende pismanim 24 saattir uyuyorum agrim cok oldu bana gelio bakmadi bile emek hoca asistan cikartti tamponu pazartesi islemim var bende hissetmiyorum idrara cikarken bile his yok tahminde sonuc alamadinmi sen canim

Eray Hoca'da canım
Benim de dondurulmuş 2 adet iyi kalitede 7 hücreli - biri kompakt vaziyette, yani diğerinden de hızlı gelişim gösteren - transferimi yaptı.

Transferim güzel geçmişti. Göysümde inanılmaz bir şişkinlik oldu transferin 4 ve 5.günü, akıntılar batmalar..

Transferin 7. günü ise birden bire kesildi herşey...

Bugün kan test sonucumu aldım, negatif

Tekrar deneyeceksin di mi?

Tekrar deneyeceksin di mi?
Vücudum bu süreçte çok yoruldu. 8 aylık süreçte 2 tane aşılama 1 tane tüp bebek transferi geçirmiş oldum.

Bu süreçte yaklaşık 10 kilo aldım. Karnım, popom iğnelerden delik deşik ve morarık.. Anliycan sadece ruhen değil bedenen de pek iyi hissetmiyorum.

Denemeye devam edicem ama önce biraz kilo verip kendimi iyi hissetmem lazım..

Anladım canım. Benim zamanım dar ben bu ay sonu başlamayı düşünüyorum tekrar. Geçen ay histereskopi oldum. Rabbim yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…