Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Ben de bu kadar çok kullanır mıyım ki ya. Sen kaç tl bayıldın bunlara?
700 tl saizen 100 tl siringasi tanidik eczaneden 600 ze aldim ben siringasi ozel ince ve kisa yetmedi siringa bende olcuyu ayarladim gonaldan cikan igneyle vurdum

700 tl saizen 100 tl siringasi tanidik eczaneden 600 ze aldim ben siringasi ozel ince ve kisa yetmedi siringa bende olcuyu ayarladim gonaldan cikan igneyle vurdum
Şırıngası nasıl 100 tl 😶 1 iğne mi 700 tl flakonu kaç kez vuruyon aman hiç anlamadım.

İlac raporu demi saizeni bitene kadar kullandiriyolar altin degerinde dedi bugun emek hoca cok degerli bi igneymis
Eray Hoca %5 10 oranında arttırır kaliteyi dedi.

Ben ne farkettim biliyo musun?
Bak ben histeroskopi olcam rahmimin tepesi kemerli yapıda ve yüzde elli düşük/erken doğum riski demek bu. Umuttepede bunu görüp bana söylememişler. Eray Hoca da illa ol demedi. Riskini anlattı yüzdeyi filan ben olmak istiyorum dedim. Bence de ol dedi. Zaten keşke tüm hastalara histeroskopi yapabilsek dedi. Ben hiç bir şeyin parasında pulunda değilim. Özellere gitmek istememiştim direkt umuttepe de başarılı bir merkez önce oraya gideyim demiştim. Böyle bir riski nasıl önemsemezler inan aklım almıyo. Genelde iki erken doğum ya da iki düşük sonrası bu sorun halledilirmiş, Eray Hoca böyle dedi ben bu kadar bekleyemem dedim o da beni onayladı. Hem sebepsiz infertilitede bile histereskopi yapıp rahim temizse bile çizik atıyolar ihtimal artsın diye.

Şok oldum yani. Hsg cdmi evrakların arasında ararken fördüm umuttepedeki formda rahmimin şeklini çizmişler üstteki kemeri çizmişler. Kendim farkettim.

Canim nasilsin iyimisin sen bebis nasil
Iyim çok şükür canım 😊 Yatıp dinleniyorum bol bol. Geçen hafta kanamam oldu ama kesildi çok şükür. Bebek iyiydi en son gittiğimde ama her kanama risktir dedi doktorum. Proluton iğne var ondan vuruluyorum her hafta. Önümüzdeki pazartesi kontrol var yine inşallah herşey sağlıkla ilerler 🤲🏻

Yok canım. Eraydayım. Çok memnunum. Ekibi filan muhteşem ya. 2. Raporu da okanda çıkarcam.
Bende Özel Kocaeli de Öner hocaya başladım. Çok beğendim. Geçen hafta kanamam olduğunda 2 günde 4 doktor gezdim bir tek Öner hoca gördü kanama bölgemi ve hemen ilaca başlattı. Çoğu zaman Eray hocayla birlikte çalışıyormuş oda.

Bende Özel Kocaeli de Öner hocaya başladım. Çok beğendim. Geçen hafta kanamam olduğunda 2 günde 4 doktor gezdim bir tek Öner hoca gördü kanama bölgemi ve hemen ilaca başlattı. Çoğu zaman Eray hocayla birlikte çalışıyormuş oda.
Evet ekipçe ameliyatlar yapıyolar hep. 🤗 Hayırlı uğurlu olsun.

Canım merhaba doktorun ne zamana kadar ignelerinii ilaçlarını kullan dedi , bana 10 hafta da burakabilirsin dedi ama çok tedirginim ya bişey olursa diye. Sen ne yapcaksin

Canım merhaba doktorun ne zamana kadar ignelerinii ilaçlarını kullan dedi , bana 10 hafta da burakabilirsin dedi ama çok tedirginim ya bişey olursa diye. Sen ne yapcaksin
Umuttepe’de 10.haftaya kadar kullan bırak diyorlar zaten. Şuan gittiğim doktor duruma göre hareket edeceğiz dedi. 10. veya 12. haftada bırakırız ama kan sulandırıcıya devam edebiliriz dedi. O haftalardaki duruma göre karar verecek sanırım.

X