selamlar yeniden, ben dün tüm evraklarımı hazırlayıp hastaneye gittim. İlk görüşmemizde bana çikolata kisti var mecbur tüp bebek yapıcaz demişti dr. dün rapor çıkarmak için gittim. değerlerime baktı ve tüp bebek olmaz önce aşılama yapıcaz dedi ( 2 kez) raporumu da onaylattı. reglimin son günüydü. gitmişken muayene de etmek istedi. sonra bana demesin mi sende çikolata kisti yok galiba bu baya büzüşmüş bu çikolata kisti değil dediRica ederimAklına takılan birşey olursa buralardayız
Canım öncelikle hayırlı olsun. Raporun 6 ay geçerli olduğu için bu 6 ay içerisinde gördüğün tedavilerde tekrar rapora gerek kalmayacak. Yani diyelim ki aşılama oldu tutmadı ikinciye başlamak için 6 ay gecmediyse tekrardan rapora falan gerek yok. Sonra tüp bebek aşamasına geçerseniz tekrardan rapor çıkartman gerekiyor. İnşallah gerek kalmaz ilk seferde bebeğine kavuşursunselamlar yeniden, ben dün tüm evraklarımı hazırlayıp hastaneye gittim. İlk görüşmemizde bana çikolata kisti var mecbur tüp bebek yapıcaz demişti dr. dün rapor çıkarmak için gittim. değerlerime baktı ve tüp bebek olmaz önce aşılama yapıcaz dedi ( 2 kez) raporumu da onaylattı. reglimin son günüydü. gitmişken muayene de etmek istedi. sonra bana demesin mi sende çikolata kisti yok galiba bu baya büzüşmüş bu çikolata kisti değil dedisevinsem mi üzülsem mi bilemedim. ilk kontrolümden bu yana sürekli ağlıyordum.yine bir kist varmış ama ne olduğunu anlayamadım dedi. gittim aşılama ilaçlarımı aldım.ilk iğnemi dün vuruldum. şimdi merak ettiğim soru şu; ilk aşılama tutmazsa ben yeniden mi rapor için evrak hazırlayacağım. tekrar tekrar o aşamaları yapmam mı gerekiyor. Bilgisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkürler.
ah canım benim çok teşekkür ederimCanım öncelikle hayırlı olsun. Raporun 6 ay geçerli olduğu için bu 6 ay içerisinde gördüğün tedavilerde tekrar rapora gerek kalmayacak. Yani diyelim ki aşılama oldu tutmadı ikinciye başlamak için 6 ay gecmediyse tekrardan rapora falan gerek yok. Sonra tüp bebek aşamasına geçerseniz tekrardan rapor çıkartman gerekiyor. İnşallah gerek kalmaz ilk seferde bebeğine kavuşursun
Üzüldüm canımOkadar igneye tedaviye ragmen yumurta hic olusmadi 1,5 aydir igne oluyorum hormon buyutme ignesi ama bosuna adetimin 3. Gunu gittim yumurta hic yoktu balik yagini nasil kullaniyosunuz kızlar günde kactane
Aaa lutfen hic kalkma yerinden yat surekli üzdü bu beniÜzüldüm canımBen Emek hocanın verdiği innate pronotal8 kullanıyorum günde 1 adet. Rabbim yardımcımız olsun benimde dünden beri lekelenmem var moralim çok bozuk inşallah bir problem olmaz.
Aynen canım yatıyorum hep zaten ayaklarımın altına yastık koyuyorum. Allah'ım inşallah bebeğimi bana bağışlarAaa lutfen hic kalkma yerinden yat surekli üzdü bu beni
İnşallah canım benimAynen canım yatıyorum hep zaten ayaklarımın altına yastık koyuyorum. Allah'ım inşallah bebeğimi bana bağışlar
eray çalışkan a gitsene biOkadar igneye tedaviye ragmen yumurta hic olusmadi 1,5 aydir igne oluyorum hormon buyutme ignesi ama bosuna adetimin 3. Gunu gittim yumurta hic yoktu balik yagini nasil kullaniyosunuz kızlar günde kactane
selamlar yeniden, ben dün tüm evraklarımı hazırlayıp hastaneye gittim. İlk görüşmemizde bana çikolata kisti var mecbur tüp bebek yapıcaz demişti dr. dün rapor çıkarmak için gittim. değerlerime baktı ve tüp bebek olmaz önce aşılama yapıcaz dedi ( 2 kez) raporumu da onaylattı. reglimin son günüydü. gitmişken muayene de etmek istedi. sonra bana demesin mi sende çikolata kisti yok galiba bu baya büzüşmüş bu çikolata kisti değil dedisevinsem mi üzülsem mi bilemedim. ilk kontrolümden bu yana sürekli ağlıyordum.yine bir kist varmış ama ne olduğunu anlayamadım dedi. gittim aşılama ilaçlarımı aldım.ilk iğnemi dün vuruldum. şimdi merak ettiğim soru şu; ilk aşılama tutmazsa ben yeniden mi rapor için evrak hazırlayacağım. tekrar tekrar o aşamaları yapmam mı gerekiyor. Bilgisi olan varsa yazabilir mi? Teşekkürler.
2. Aşılamamda evrak hazırlanmam istendi ama aynı şeyleri istedikleri için cogunu hazırlamıyordun hepsi elinde oluyor fotokopi çektirip hepsini aynı şeklde dosya içine koyman yeterli.
Bugun yine gittim yok yumurta hic olusmadi yumurta olusmuyo bende yani olussa tutucak belkide balik yagina basladim her yolu deniyorum olmuyo 2 aydir igne vuruluyorum karnimdaneray çalışkan a gitsene bi
bende 1 yumurta gelişti oda döllendi ve tuttu
hiç ümidim yokken hayatımı değiştirdi adam
2 sene önce de emek hocaya görünmüştüm
ilk ay çatlamış yumurtalar demişti
2. ayda ne olduğunu hatırlamıyorum ama
tedavi benim hap içmemim dışında hiç devam etmemişti
Allah yardımcın olsun canım, sıkma canını bunda da bi hayır vardır. Herşeyin bi zamanı var derler. Bu da bizim sınavımızmış. Alllah dermansız dertler vermesinBugun yine gittim yok yumurta hic olusmadi yumurta olusmuyo bende yani olussa tutucak belkide balik yagina basladim her yolu deniyorum olmuyo 2 aydir igne vuruluyorum karnimdan
Canım nasılsın? Sen toplamda kaç saizen kullanmıştın?Bugun yine gittim yok yumurta hic olusmadi yumurta olusmuyo bende yani olussa tutucak belkide balik yagina basladim her yolu deniyorum olmuyo 2 aydir igne vuruluyorum karnimdan
Allah hayırlısını nasip etsin beni aralıkta Eray Hoca'ya yönlendirmişti. O zamandan beri bekleyen doludur.Arkadaşlar 2 başarısız aşılamamdan sonra bugün emek hocayla konuştum beni kendi özele yönlendirdi. Bizde tüp bebek şuan açık değil ‘mart sonu nisan başı gibi arayın açılıp açılmadıgı sorun ‘ dedi. ‘Açılmış olsa bile sizden çok önceden bekleyen hastalarımız da var’ dedi. Süreç uzayacagı için özeli seçtim arkadasının numarasını verdi aradım hemen gel dediler Sakaryada muayene olucam bugün başlıyorum hayırlısıyla.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canımArkadaşlar 2 başarısız aşılamamdan sonra bugün emek hocayla konuştum beni kendi özele yönlendirdi. Bizde tüp bebek şuan açık değil ‘mart sonu nisan başı gibi arayın açılıp açılmadıgı sorun ‘ dedi. ‘Açılmış olsa bile sizden çok önceden bekleyen hastalarımız da var’ dedi. Süreç uzayacagı için özeli seçtim arkadasının numarasını verdi aradım hemen gel dediler Sakaryada muayene olucam bugün başlıyorum hayırlısıyla.
Teşekkür ederim hepimiz için inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah canım
28 tane bugun 2 yumurta ciktiCanım nasılsın? Sen toplamda kaç saizen kullanmıştın?