Bana doktor canlı yapılabilir diye birşey söylememişti canım .az da kaldı şubataEvet kasimda yine canli yapmislardi sedasyon yoktu simdi onu kabul edersem yine yapicak tupbebegi normal sartlarda subatin 15 inde açılacakmis ünite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana doktor canlı yapılabilir diye birşey söylememişti canım .az da kaldı şubataEvet kasimda yine canli yapmislardi sedasyon yoktu simdi onu kabul edersem yine yapicak tupbebegi normal sartlarda subatin 15 inde açılacakmis ünite
Ben hormon buyutme tedavisi oluyorum oyuzden bekleyemiyorum zaten opu aman aman acimiyo dayanilmiycak bi agri degil yaniBana doktor canlı yapılabilir diye birşey söylememişti canım .az da kaldı şubata
Hormon büyütme Göbekten iğne şeklinde miBen hormon buyutme tedavisi oluyorum oyuzden bekleyemiyorum zaten opu aman aman acimiyo dayanilmiycak bi agri degil yani
Evet canimHormon büyütme Göbekten iğne şeklinde mi
Allah sana bağışlasın bebeğini canım,çok sevindim çok güzel bir haber ,kutluyorum sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallahKızlar ben hamileyim Kese ve kalp atışını görmeden kesin gözüyle bakamıyorum hala ama değerlerim güzel artıyor
Amin canım inşallah Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün, isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah sana bağışlasın bebeğini canım,çok sevindim çok güzel bir haber ,kutluyorum sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah
Aminnn canımAmin canım inşallah Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün, isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok sevindim. Hayırlı evlat olsun.Kızlar ben hamileyim Kese ve kalp atışını görmeden kesin gözüyle bakamıyorum hala ama değerlerim güzel artıyor
Amin inşallah Sağlıkla devam etsin Inşallah sizlerde tez zamanda yaşarsınız bu heyecanıÇok sevindim. Hayırlı evlat olsun.
Benim sana sorularım var özele geliyorum.Amin inşallah Sağlıkla devam etsin Inşallah sizlerde tez zamanda yaşarsınız bu heyecanı
Merhaba öncelikle gözünüz aydın darısı başımıza inşallah hangi tedavide hamile kaldnz aşılamamı tüp bebekmiKızlar ben hamileyim Kese ve kalp atışını görmeden kesin gözüyle bakamıyorum hala ama değerlerim güzel artıyor
Amin canım inşallah Henüz kalp atışını göremediğim için hala kendime hamile gözüyle bakamıyorum Tüp bebek tedavisi ile oldu.Merhaba öncelikle gözünüz aydın darısı başımıza inşallah hangi tedavide hamile kaldnz aşılamamı tüp bebekmi
Amin canım inşallah Henüz kalp atışını göremediğim için hala kendime hamile gözüyle bakamıyorum Tüp bebek tedavisi ile oldu.
Amin inşallah Allah'ım hepimize nasip etsinİnşallah onuda görürsünüz teker teker yaşayalm bu mutlulugu Allah nasip etsinn bir melek size inşallah
Canım beklemek istemeyenleri yönlendiriyor. Şuanda anestezi uzmanları gelip işlem yapmadıkları için opu işlemi yapılmıyor. Sadece aşılama ve dondurulmuş embriyosu olanlara transfer yapılıyor. Ama yakın zamanda normale dönecektir. Emek hoca aşı yapıldıktan sonra ünite açılır demişti. 12 ocakta randevu varmış zaten hoca daha detaylı bilgilendirir. Belkide tedaviye başlarsınız.Kızlar selam, ben de 2.5 yıllık evliyim. 1.5 denedikten sonra olmayınca araştırıp direkt olarak Emek hocaya gittim. Çikolata kisti olduğunu söyledi ve tüp bebek sürecine başlattı. Rapor için tüm evraklarımı topladım. 12 ocakta randevum var. Burada yazılanları okuyorum. Şimdi tüp bebek tedavi ve transfer işlemlerini umuttepende yaptıramıyor muyuz? Neden özele yönlendiriliyor? Zaten zor bir süreç, hala kabullenme sürecindeyim
Kızlar selam, ben de 2.5 yıllık evliyim. 1.5 denedikten sonra olmayınca araştırıp direkt olarak Emek hocaya gittim. Çikolata kisti olduğunu söyledi ve tüp bebek sürecine başlattı. Rapor için tüm evraklarımı topladım. 12 ocakta randevum var. Burada yazılanları okuyorum. Şimdi tüp bebek tedavi ve transfer işlemlerini umuttepende yaptıramıyor muyuz? Neden özele yönlendiriliyor? Zaten zor bir süreç, hala kabullenme sürecindeyib
bu saatte üşenmeyip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim evet 12 sinde randevudan sonra buraya da yine yazarım. Ben burda yazılanları okuyarak bir çok noktada bilgi sahibi oldum. Herkese çok teşekkürlerCanım beklemek istemeyenleri yönlendiriyor. Şuanda anestezi uzmanları gelip işlem yapmadıkları için opu işlemi yapılmıyor. Sadece aşılama ve dondurulmuş embriyosu olanlara transfer yapılıyor. Ama yakın zamanda normale dönecektir. Emek hoca aşı yapıldıktan sonra ünite açılır demişti. 12 ocakta randevu varmış zaten hoca daha detaylı bilgilendirir. Belkide tedaviye başlarsınız.