Hadi bakalım inşallahYarin 11 de randevum var bu ay 2. Denemeyi yapicaz insallah bizde bakalim herkes herkese dua etsin
benim de rezerv düşük ,Evlat nasip olur inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucagini bos birakmasin benim rezerve düşük baya yaa ben transfere gidemiyorum malesef
Canim daha açılmamış unite ama anladigim kadariyla narkoz olmadigi icin acik degil ben canli olmayi kabul ettim opuyu oyuzden bana adet olduğumda basliycak tupbebekbenim de rezerv düşük ,Evlat nasip olur inşallah.
Ben kullanıyorumRahim kalınlaşma bandı kullanan varmi aranizda
Ben kullanıyor
Nasil kullaniyosun canim sen gittinmi bugunBen kullanıyorum
Canlı nasıl yaptırdın mı önceCanim daha açılmamış unite ama anladigim kadariyla narkoz olmadigi icin acik degil ben canli olmayi kabul ettim opuyu oyuzden bana adet olduğumda basliycak tupbebek
Rezerv bayağı düşük,raporun ilaçlarını aldım ,bekliyorum çağırmalarınıAyse kac rezerve senin sana ilac baslamadimi
Yeni raporu çıkanlar ünitenin açılmasını bekliyor canımAyse kac rezerve senin sana ilac baslamadimi
Kan verdim sonucumu bekliyorum.Nasil kullaniyosun canim sen gittinmi bugun
Evet kasimda yine canli yapmislardi sedasyon yoktu simdi onu kabul edersem yine yapicak tupbebegi normal sartlarda subatin 15 inde açılacakmis üniteCanlı nasıl yaptırdın mı önce
Anladim canim tupbebegin heeseyi cok pahalı ya bant 100 tlKan verdim sonucumu bekliyorum.
Bantı ben kola yapıştırıyorum canım bana öyle daha kolay geldi. Kolun iç kısmına yapıştırdım hiç çıkmadı.
Evet canım yazdırabilirsin ama umuttepede. Farklı bir yerde oturuyorsan uzman doktorda yazıyor.Anladim canim tupbebegin heeseyi cok pahalı ya bant 100 tl
Yazdirinca fiyat ne oluyo canimEvet canım yazdırabilirsin ama umuttepede. Farklı bir yerde oturuyorsan uzman doktorda yazıyor.
Bide sana verdigi bandin adini yazarmisin hemsire yazdi bi kagida ama okunmuyo ilacin adiEvet canım yazdırabilirsin ama umuttepede. Farklı bir yerde oturuyorsan uzman doktorda yazıyor.
Adı Climara forte. Canım tam olarak fiyatı ne oluyor bilmiyorum ben yazdırdığımda bir sürü ilaç vardı ekstra 40tl ödemiştim. Çok uyguna geliyordur muhtemelen.Yazdirinca fiyat ne oluyo canim
Cok sagol canim yaaaAdı Climara forte. Canım tam olarak fiyatı ne oluyor bilmiyorum ben yazdırdığımda bir sürü ilaç vardı ekstra 40tl ödemiştim. Çok uyguna geliyordur muhtemelen.
Birşey değil canımCok sagol canim yaaa