- 10 Mart 2020
- 1.181
- 1.868
- 34
Merhaba negatif aldi merve ikinci tedavi icin hazirlik yapacakti en son ins bu kez yuzu gulr hepimizin insallahMerveden haber alan varmi acaba bugun cikicakti sanki sonucu oyle hatirliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba negatif aldi merve ikinci tedavi icin hazirlik yapacakti en son ins bu kez yuzu gulr hepimizin insallahMerveden haber alan varmi acaba bugun cikicakti sanki sonucu oyle hatirliyorum
Hadi ya üzüldüm ben de merak ediyordum onu Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürsün kucaklarimiz boş kalmasın inşallahMerhaba negatif aldi merve ikinci tedavi icin hazirlik yapacakti en son ins bu kez yuzu gulr hepimizin insallah
ÜzüldümMerhaba negatif aldi merve ikinci tedavi icin hazirlik yapacakti en son ins bu kez yuzu gulr hepimizin insallah
Merhaba canım, en son hangi ayın hastalarını aldılar bilmiyorum ama Kasım sonu Aralık başından beri yeni işlem yapılmıyor. Devam eden hastalar gidiyor sadece. Şubat veya Mart'ta açılır demişti Emek hoca. Aşı geldikten sonra çalışanlar aşılanır ve normal işleyişimize devam ederiz demişti.Merhaba kızlar,Umuttepe’de emek hoca en son hangi ay çıkan raporlara işlem yaptı bileniniz var mı acaba .hangi ay raporları kalmıştı.ne zaman açılır belli değil herhalde .açıldığını duyan olursa haber verebilir mi buradan
Çok teşekkür ederim bir ay gibi bir süreçteki raporlar var o zaman .raporum Aralık sonuydu.beklemek istemezseniz diye konağa yönlendirdi.emek hoca iyi sanırım yazılanlardan anladığım kadarıyla.kararsız kaldım ama bir ay da beklenmeyecek süre değil .hastaların değerlerini de dikkate alıyorlardır sanırım bu süreçteMerhaba canım, en son hangi ayın hastalarını aldılar bilmiyorum ama Kasım sonu Aralık başından beri yeni işlem yapılmıyor. Devam eden hastalar gidiyor sadece. Şubat veya Mart'ta açılır demişti Emek hoca. Aşı geldikten sonra çalışanlar aşılanır ve normal işleyişimize devam ederiz demişti.
Siz mutlaka ara ara telefon açıp bilgi almaya çalışın hasta alınmaya başladı mı diye. Eğer beklemek istiyorsanız dediğim gibi sürecin çok devam edeceğini düşünmüyorum çünkü birkaç kişiye daha aynı şeyi söylemiş hoca şuan aşıyı bekliyorlar tamamen.Çok teşekkür ederim bir ay gibi bir süreçteki raporlar var o zaman .raporum Aralık sonuydu.beklemek istemezseniz diye konağa yönlendirdi.emek hoca iyi sanırım yazılanlardan anladığım kadarıyla.kararsız kaldım ama bir ay da beklenmeyecek süre değil .hastaların değerlerini de dikkate alıyorlardır sanırım bu süreçte
Öyle yapayım ,sağol canımm.iki hafta aşının test aşaması sürecekti haberlerde geçmişti.sonra göreceğiz bakalımSiz mutlaka ara ara telefon açıp bilgi almaya çalışın hasta alınmaya başladı mı diye. Eğer beklemek istiyorsanız dediğim gibi sürecin çok devam edeceğini düşünmüyorum çünkü birkaç kişiye daha aynı şeyi söylemiş hoca şuan aşıyı bekliyorlar tamamen.
Birşey değil canım. İnşallah biran önce başlarlarÖyle yapayım ,sağol canımm.iki hafta aşının test aşaması sürecekti haberlerde geçmişti.sonra göreceğiz bakalım
Tebrik ederim. Saglikla evladiniza kavuşun insallah.Kızlar yarın test günüm ben dayanamadım evde gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm Dua edin bana nolur inşallah herşey sağlıkla ilerler
Çok teşekkür ediyorum amin inşallahTebrik ederim. Saglikla evladiniza kavuşun insallah.
Valla cok sevindim yaaaaa hadi bakalım Rabbim hayırlısiyla kucagina almayi nasip etsinKızlar yarın test günüm ben dayanamadım evde gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm Dua edin bana nolur inşallah herşey sağlıkla ilerler
Yarin gidicem ben bilgi veririmMerhaba kızlar,Umuttepe’de emek hoca en son hangi ay çıkan raporlara işlem yaptı bileniniz var mı acaba .hangi ay raporları kalmıştı.ne zaman açılır belli değil herhalde .açıldığını duyan olursa haber verebilir mi buradan
En son hastasi bendim canim kasimda yaptiYarin gidicem ben bilgi veririm
İnşallah sağlıkla kavuşursun sende bebişine canımYarin 11 de randevum var bu ay 2. Denemeyi yapicaz insallah bizde bakalim herkes herkese dua etsin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucagini bos birakmasin benim rezerve düşük baya yaa ben transfere gidemiyorum malesefİnşallah sağlıkla kavuşursun sende bebişine canım
Amin inşallah Allah'tan ümit kesilmez canımRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucagini bos birakmasin benim rezerve düşük baya yaa ben transfere gidemiyorum malesef
Senden haber bekleyeceğimEn son hastasi bendim canim kasimda yapti