Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhaba negatif aldi merve ikinci tedavi icin hazirlik yapacakti en son ins bu kez yuzu gulr hepimizin insallah
Hadi ya üzüldüm ben de merak ediyordum onu Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürsün kucaklarimiz boş kalmasın inşallah

Kızlar yarın test günüm ben dayanamadım evde gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm Dua edin bana nolur inşallah herşey sağlıkla ilerler

Merhaba kızlar,Umuttepe’de emek hoca en son hangi ay çıkan raporlara işlem yaptı bileniniz var mı acaba .hangi ay raporları kalmıştı.ne zaman açılır belli değil herhalde .açıldığını duyan olursa haber verebilir mi buradan

Merhaba canım, en son hangi ayın hastalarını aldılar bilmiyorum ama Kasım sonu Aralık başından beri yeni işlem yapılmıyor. Devam eden hastalar gidiyor sadece. Şubat veya Mart'ta açılır demişti Emek hoca. Aşı geldikten sonra çalışanlar aşılanır ve normal işleyişimize devam ederiz demişti.

Çok teşekkür ederim bir ay gibi bir süreçteki raporlar var o zaman .raporum Aralık sonuydu.beklemek istemezseniz diye konağa yönlendirdi.emek hoca iyi sanırım yazılanlardan anladığım kadarıyla.kararsız kaldım ama bir ay da beklenmeyecek süre değil .hastaların değerlerini de dikkate alıyorlardır sanırım bu süreçte

Siz mutlaka ara ara telefon açıp bilgi almaya çalışın hasta alınmaya başladı mı diye. Eğer beklemek istiyorsanız dediğim gibi sürecin çok devam edeceğini düşünmüyorum çünkü birkaç kişiye daha aynı şeyi söylemiş hoca şuan aşıyı bekliyorlar tamamen.

Öyle yapayım ,sağol canımm.iki hafta aşının test aşaması sürecekti haberlerde geçmişti.sonra göreceğiz bakalım

Kızlar yarın test günüm ben dayanamadım evde gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm Dua edin bana nolur inşallah herşey sağlıkla ilerler
Valla cok sevindim yaaaaa hadi bakalım Rabbim hayırlısiyla kucagina almayi nasip etsin

Yarin gidicem ben bilgi veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…