Ben konustum kendisiyle bana bu tedaviyi basliyosunuz ama devamini sizinle etceksek basliyalim dedim 750 tl bi igne beni özele gonderemez valla olmadi torpil sokucam araya ben ondan baskasina guvenmiyorumŞuan yumurta toplama işlemi yapılmıyor. Özele yönlendiriyor böyle bir durum varsa. Tüm işlemlere şubat veya martta başlayacaklarmış sanırım.
Canım onunla ilgisi yok ki. Anestezi gelmiyor opu işlemi için. Eğer anestezisiz yaptırırım dersen yapar belki hoca. Anestezi gelmediği için yapılmıyor zaten.Ben konustum kendisiyle bana bu tedaviyi basliyosunuz ama devamini sizinle etceksek basliyalim dedim 750 tl bi igne beni özele gonderemez valla olmadi torpil sokucam araya ben ondan baskasina guvenmiyorum
E benim son opuyu zaten anestesisiz yapti yine yoktu anestesiCanım onunla ilgisi yok ki. Anestezi gelmiyor opu işlemi için. Eğer anestezisiz yaptırırım dersen yapar belki hoca. Anestezi gelmediği için yapılmıyor zaten.
O zaman yapar yine çok yumurta yoksa yapıyor o şekildeE benim son opuyu zaten anestesisiz yapti yine yoktu anestesi
E benim son opuyu zaten anestesisiz yapti yine yoktu anestesi
Valla kuzum bende zaten yumurta cikmiyo cikan yumurtada kaliteli olsun bos cikmasin diye 1 aydir igne vuruluyorum ignenin amacini daha cozemedim nette pek bilgi yok bunla ilgili yumurta mi cogaltiyo kaliteyimi artiriyo Allah bilir artik opu zaten 5 dakikalik bi islem igneyi yapmasam cesaret edemezdim sadasyon almadan islem olmaya ama igneyi vuruldum mecbur dayanicamO zaman yapar yine çok yumurta yoksa yapıyor o şekilde
Hayırlısı olsun inşallah hakkında sağlıklı yumurtalar oluşur inşallahValla kuzum bende zaten yumurta cikmiyo cikan yumurtada kaliteli olsun bos cikmasin diye 1 aydir igne vuruluyorum ignenin amacini daha cozemedim nette pek bilgi yok bunla ilgili yumurta mi cogaltiyo kaliteyimi artiriyo Allah bilir artik opu zaten 5 dakikalik bi islem igneyi yapmasam cesaret edemezdim sadasyon almadan islem olmaya ama igneyi vuruldum mecbur dayanicam
Saizen büyüme hormonu sayıyı artırmaz canım kaliteye etki eder yani benim öyle olmuştu sayı aynı ama kalite güzeldiValla kuzum bende zaten yumurta cikmiyo cikan yumurtada kaliteli olsun bos cikmasin diye 1 aydir igne vuruluyorum ignenin amacini daha cozemedim nette pek bilgi yok bunla ilgili yumurta mi cogaltiyo kaliteyimi artiriyo Allah bilir artik opu zaten 5 dakikalik bi islem igneyi yapmasam cesaret edemezdim sadasyon almadan islem olmaya ama igneyi vuruldum mecbur dayanicam
Bende 1 yumurta cikiyo zaten 1 olsun ama kaliteli olsun onemli olan bu transfere gitmiyo benim asama opuda kaliyoSaizen büyüme hormonu sayıyı artırmaz canım kaliteye etki eder yani benim öyle olmuştu sayı aynı ama kalite güzeldi
Rabbim yeterki ol desin o yumurta bölünür ikiz olurBende 1 yumurta cikiyo zaten 1 olsun ama kaliteli olsun onemli olan bu transfere gitmiyo benim asama opuda kaliyo
Kızlar ben sonucumu başka bir hastanede yaptırdım şimdi bunu söylemem gerekiyor ama hastaneye ulaşamıyorum açan yok telefonlarıMerhaba heyet raporu ciktiysa kansulandirici igne icin,saglik ocaginda yazdirip indirimli olarak alabiliyorsunuz.
Surekli ara canim illaki acicaklardirKızlar ben sonucumu başka bir hastanede yaptırdım şimdi bunu söylemem gerekiyor ama hastaneye ulaşamıyorum açan yok telefonları
1)Anamnez kağıdı (poliklinik doktoru hazırlayacak);2)adetin 3.günü hormon tahlili3)smear alınması(son 1 yol içinde yapılmış olması )4)HSG sonucu (son 5 yıl içinde yapılmış olması; 5)erkek için spermiyogram testi ;6)SGK belgeleri (evlilik cüzdan fotokopisi ,nüfus cüzdan fotokopisi,bayan fotoğraf,vukuatlı nüfus cüzdan fotokopisi ve SGK resmî hizmet cetveli ) umarım faydalı olmuşumdur
Arkadaşlar umuttepedeki iki aşılamamda başarısız geçti şimdi tüp bebek için başlayacağız. Rapor için neler isteniyor aşılamada istenilenden farklı birşey varmı nasıl başlanıyor ilk adımlar neler bilen varmı?
E nabizda cikar sonucSurekli ara canim illaki acicaklardir