- 17 Ekim 2018
- 33
- 21
- 32
Hayırlı olsun canım benimde 29 yumurta toplanmıştı transfer için 2 ay bekledim. Cuma olacak inşallahDün OPU işlemi yapıldı Okan Ünv de. Saat 8:00 de hastanedeydik, 8:30 a kadar evrak işleri oldu, hazırlanmak için odaya alındım. 1,5 saat kadar odada bekledik.
10:15 de Opu işlem için alındım. Eşimin tuttuğu saate göre 25 dk içeride kalmışım, odaya alınmışım. Odaya getirildikten 15 dk sonra uyanmışım.
(doktorun söylediğime göre işlem 5 dk sürmüş-hemen kaldırıp odaya getirmiyorlar demek)
Kasık ağrım oldu ama hiçbir kanamam olmadı.
OPU öncesi son ultrason kontrolümde toplam 21 adet yumurta satılmıştı. 11 mm ve üstü.
OPU işleminde ise 14 adet yumurtam ebriyoloğ tarafından döllendirilmek üzere ayrıştırılmış.
14 yumurtadan kaç tanesi döllenecek haber vereceklermiş.
Yumurtaları aşırı uyarılmış olduğundan taze değil dondurulmuş transfer yapılacakmış, rahim durumum izlenecek bundan sonra..
Canım ben umuttepe de sordum ilaçları sağlık ocağına yazdırabiliyor muyuz diye doktora bağlı demişti hemşire. Yazmasa gel buradan yazdır demişti. Benimde Oksapar iğnem yetmeyecek çünkü.Merhabalar kizlar bana da transfer oldu cuma günü. Ama ignem az kaldı siz nerden yazdiriyorsunuz iğne ve ilaçlarınızı.
Sağolasın cnm.. Az önce aradılar labrotuardan 14 yumurtmın 6 tanesi olgunlaşmış, 4 tanesi döllenmiş. Senin kaç tane döllenmişti? Nerede yapılacak transfer?Hayırlı olsun canım benimde 29 yumurta toplanmıştı transfer için 2 ay bekledim. Cuma olacak inşallahBolca döllensinler
Hayırlı olsun inşallah canımSağolasın cnm.. Az önce aradılar labrotuardan 14 yumurtmın 6 tanesi olgunlaşmış, 4 tanesi döllenmiş. Senin kaç tane döllenmişti? Nerede yapılacak transfer?
Ay bu hafta di mii?Hayırlı olsun inşallah canım
Benim 17 tane döllenmişti ama 7 tane embriyom 5.güne gitti ve donduruldu. Umuttepede devam ediyorum ben tedaviye orada yapılacak transferim.
Maşallah süper ya.. Bide şimdi 5.güne gidip gitmeme var diğmi... Daha onun bilgisini almadım 4 yumurtadan kaçı kalacak..Hayırlı olsun inşallah canım
Benim 17 tane döllenmişti ama 7 tane embriyom 5.güne gitti ve donduruldu. Umuttepede devam ediyorum ben tedaviye orada yapılacak transferim.
Evet canım çok heyecanlıyım valla bazen olumlu düşünüyorum bazen de olumsuz karmaşık duygular içindeyim. Senin nasıl gidiyor? Test günün ne zaman olacak?Ay bu hafta di mii?
3.gün de donduruyorlar bazen. O yüzden o konuyu çok takma kafana canımMaşallah süper ya.. Bide şimdi 5.güne gidip gitmeme var diğmi... Daha onun bilgisini almadım 4 yumurtadan kaçı kalacak..
Ben iyiyim şükür. 29u test günüm.Evet canım çok heyecanlıyım valla bazen olumlu düşünüyorum bazen de olumsuz karmaşık duygular içindeyim. Senin nasıl gidiyor? Test günün ne zaman olacak?
İnşallah olumlu sonuç alırsınız 2021e güzel haberlerle girersinizBen iyiyim şükür. 29u test günüm.Bekliyoruz sabırla.
Hepimiz olumlu sonuç alırız inşallahİnşallah olumlu sonuç alırsınız 2021e güzel haberlerle girersinizHaber ver mutlaka bize
Teşekkürler canım. Peki sağlık ocağına yazdırdığimizda indirimli mi aliyoruz bu iğneleri biz ya da rapor mu cikartmak gerekiyor. Çünkü ben başka bir hastaneden aldım embriyolarimi emek hocada sadece transfer oldu. Raporum ilaçlar için kullanılır mı ya da bu iğneleri biz parayla mı alicazCanım ben umuttepe de sordum ilaçları sağlık ocağına yazdırabiliyor muyuz diye doktora bağlı demişti hemşire. Yazmasa gel buradan yazdır demişti. Benimde Oksapar iğnem yetmeyecek çünkü.
Onu bilmiyorum canım ama yazarsa zaten raporun sistemde göründüğü için indirimli olur. Ben henüz yazdirmadim haftaya gidicem.Teşekkürler canım. Peki sağlık ocağına yazdırdığimizda indirimli mi aliyoruz bu iğneleri biz ya da rapor mu cikartmak gerekiyor. Çünkü ben başka bir hastaneden aldım embriyolarimi emek hocada sadece transfer oldu. Raporum ilaçlar için kullanılır mı ya da bu iğneleri biz parayla mı alicaz
Evet canım aşılamalar devam ediyor. Yarın bende hastanedeyim transferim varGunaydinn napiyorsnz nasl gdiiyor kizlar. Yarin umuttepeye gidicem asilama ortada kaldikovittti ardindan ameliyatti yeniden ne yapacagiz bi konusayim gidip. Yeniden evrak falan mi olacak netleştirelim., adet basladi gelmeye belki ona gore yarin konrol edip ilac baslatirlar asilamalar devam ediyormus denmisti en son
Yaa maşallah hadi hayırlısi ile tutunsin cok bekledn sen merveminde insallh tutacak bu ayEvet canım aşılamalar devam ediyor. Yarın bende hastanedeyim transferim var
İnşallah canımYaa maşallah hadi hayırlısi ile tutunsin cok bekledn sen merveminde insallh tutacak bu ay
Yilin son mahsulleri sizlerdenngelsinİnşallah canım
Kızım yaaYilin son mahsulleri sizlerdenngelsin