Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne durumdasın?Tupbebek unitesi acildimi acaba
Ahh canmsn insallahKızım yaa 2021i. İlk mahsülü de senden gelsin
Asilama kabul ediyorlar birde mevcut baslamis tup bebekleri sanirim yenileri yonlendirdiler yarin gdiip bilgi alacagm ins yani adet oldm saniyorm ama leke geldi devami olmadi bugün yarina devami gelirse gidicem ins asilamam yarim kaldiTupbebek unitesi acildimi acaba
Merhaba heyet raporu ciktiysa kansulandirici igne icin,saglik ocaginda yazdirip indirimli olarak alabiliyorsunuz.Teşekkürler canım. Peki sağlık ocağına yazdırdığimizda indirimli mi aliyoruz bu iğneleri biz ya da rapor mu cikartmak gerekiyor. Çünkü ben başka bir hastaneden aldım embriyolarimi emek hocada sadece transfer oldu. Raporum ilaçlar için kullanılır mı ya da bu iğneleri biz parayla mı alicaz
Kan sulandirici icin rapor yani.emek hoca bir kagit veriyor kdin dogum bolumune inip ordan rapor diyorsunuz ordan aliniyor o raporla saglik ocagindan yazdiriliyor.ama o raporu bana hamile oldugumda kalp atisini gorunce cikartmisti emek bey.Merhaba heyet raporu ciktiysa kansulandirici igne icin,saglik ocaginda yazdirip indirimli olarak alabiliyorsunuz.
Bugün transfer günüdü diğmi, hadi gözün olsun inşallah, nasıl geçti, neler oldu?Hayırlı olsun canım benimde 29 yumurta toplanmıştı transfer için 2 ay bekledim. Cuma olacak inşallah Bolca döllensinler
Evet transfer günümdü Çok güzel geçti bir problem olmadı çok şükür bebeğimi aldım geldim eve 10 gün sonra test verip öğrenicem. Rabbim hepimizi güldürsün inşallahBugün transfer günüdü diğmi, hadi gözün olsun inşallah, nasıl geçti, neler oldu?
Gününe çok takılma canım daha önce de söyledim Allah nasip ederse öyle de olur böyle deOPU sonrası son durumum; 4 adet 3.gün embriyo dondurma işlemim yapıldı.
Öğrendimki çok fazla yumurtası olmayanlar için 5.güne bekletmek riskli imiş. Hiç düşünmediğim şeyler oluyor ama hayırlısı...
Ben ayin 4 dunde gidicem hormon buyutme ignesi hala bitmedi gun asiri onu vuruluyorum ona gore tupbebege basliycak emek hoca biraz garanticiSen ne durumdasın?
Sonuç ne canimAmin inşallah canım
Cuma günü transfer oldum 4 Ocak test günüm.Sonuç ne canim
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalımİnşallah güzel sonuclar alirsin canim
Ozaman acildi unite surrkli konusuyorum emek hocayla ama onu sormak aklima gelmediCuma günü transfer oldum 4 Ocak test günüm.
Amin canim inşallah hayırlısıİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım
Yok canım açılmadı. Aşılama ve dondurulmuş embriyo transferi yapılıyor sadece.Ozaman acildi unite surrkli konusuyorum emek hocayla ama onu sormak aklima gelmedi
İnsallah benim tedavimi boyle yarida birakmaz ignem bitmek uzere 1.5 ay suruyomus bu ignenin etkisiYok canım açılmadı. Aşılama ve dondurulmuş embriyo transferi yapılıyor sadece.
Şuan yumurta toplama işlemi yapılmıyor. Özele yönlendiriyor böyle bir durum varsa. Tüm işlemlere şubat veya martta başlayacaklarmış sanırım.İnsallah benim tedavimi boyle yarida birakmaz ignem bitmek uzere 1.5 ay suruyomus bu ignenin etkisi