Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Tupbebek unitesi acildimi acaba 🤔
Asilama kabul ediyorlar birde mevcut baslamis tup bebekleri sanirim yenileri yonlendirdiler yarin gdiip bilgi alacagm ins yani adet oldm saniyorm ama leke geldi devami olmadi bugün yarina devami gelirse gidicem ins asilamam yarim kaldi 😊

Teşekkürler canım. Peki sağlık ocağına yazdırdığimizda indirimli mi aliyoruz bu iğneleri biz ya da rapor mu cikartmak gerekiyor. Çünkü ben başka bir hastaneden aldım embriyolarimi emek hocada sadece transfer oldu. Raporum ilaçlar için kullanılır mı ya da bu iğneleri biz parayla mı alicaz
Merhaba heyet raporu ciktiysa kansulandirici igne icin,saglik ocaginda yazdirip indirimli olarak alabiliyorsunuz.

Merhaba heyet raporu ciktiysa kansulandirici igne icin,saglik ocaginda yazdirip indirimli olarak alabiliyorsunuz.
Kan sulandirici icin rapor yani.emek hoca bir kagit veriyor kdin dogum bolumune inip ordan rapor diyorsunuz ordan aliniyor o raporla saglik ocagindan yazdiriliyor.ama o raporu bana hamile oldugumda kalp atisini gorunce cikartmisti emek bey.

OPU sonrası son durumum; 4 adet 3.gün embriyo dondurma işlemim yapıldı.

Öğrendimki çok fazla yumurtası olmayanlar için 5.güne bekletmek riskli imiş. Hiç düşünmediğim şeyler oluyor ama hayırlısı...

OPU sonrası son durumum; 4 adet 3.gün embriyo dondurma işlemim yapıldı.

Öğrendimki çok fazla yumurtası olmayanlar için 5.güne bekletmek riskli imiş. Hiç düşünmediğim şeyler oluyor ama hayırlısı...
Gününe çok takılma canım daha önce de söyledim Allah nasip ederse öyle de olur böyle de 😊

X