Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Bu raporsuz fiyat canım. Raporlu daha uygun oluyor.
Emek hoca bana bugun sey dedi eger unite acilmazsa hastalari ozele yonlendircez dedi bende arastirdim aradim konağı emek hoca yonlendirirse fiyat araliginiz ne dedim 17.000 dedi bende emek hocaya bana siz yapin ozel istesem ozele giderdim dedim ben yapcam sana tamam dedi mecbur yapcak bu tedaviye neden basladi ozaman

Bilmiyorum ortada bir yanlış anlaşılma var bence. Ben daha önce gidip görüştüm ve raporsuz 17bin dendi.

Bilmiyorum ortada bir yanlış anlaşılma var bence. Ben daha önce gidip görüştüm ve raporsuz 17bin dendi.
Kiz beni anlamadi ozaman olabilir ama emek hoca cok isinin ehli bi doktor ben ondan baskasina yaptirmam heryolu deniyo

Umudunuzu kaybetmeyin . Ben 2 asilama 1 tup bebek sureci atlattim sukur olsun 2. Sinde nasip oldu ekim ayinda. Hatta 2. Islemim tam da korona patladigi an mart ayina denk geldi herseyin baslayacagi gun tum islemlerim askiya alindi haziran da hastaneler acilir acilmaz raporumu cikartmak icin tekrar basvurdum. Bu islerde en onemlisi inanmak , tevekkül , rahat ve bilincli olmak . Dileyen herkese nasip olsun dualarim sizlerle .

Bana da eğer beklerim diyorsan mart nisan ayını bulabilir opu işlemi yapmaya başlamamız dedi Emek hoca

Cook sevindim.darisi bize insallah hormon buyutme ignesi vuruldunuzmu acaba siz

Evet tekrar evrak toplaniyor. 2. Raporu doktor uygun gordugu an ve siz tekrardan yaptirmak istediginiz an olur. 6 ayi gectigi anda bazen size ve esinize yapilan testlerin tekrarlanmasi ve yenilenmesi istenebiliyor.
Şimdi benim negatif olursa 6 ay dolmasını bekleyecek miyim?

Sağlıkla gelsin meleğiniz.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı başımıza

Evet 1. Asilama da gonal f igneyle 2. Asilamam hapla 1. Ve 2. Tup bebek de gonal f le yumurta buyutme yapidi.
Anladim yok benim dedigim o degil hormon buyutme ignesi tedaviden once kaliteli emriyo ve cok emriyo olsun diye yapiliyo kimse olmamış bunu benden baska galiba

Şimdi benim negatif olursa 6 ay dolmasını bekleyecek miyim?
Hayir beklemenize gerek yok. 6 ay rapor suresi size yapilacak islem icin gecerlidir ornegin ilk tup bebek raporunuz cikti ve siz 6 ayi gecmeden bunu yaptirmaniz gerekiyor . Eger yaptirmazsaniz rapor hakkiniz yanar . Elde kalir 2 adet rapor. 2. Islem icin de doktor zaten genellikle bir sorun yok ise en fazla 2 ya da 3 ay dinlendiriyor sonra istediginiz an baslayabiliyorsunuz .

Eger yanlis biliyorsam duzeltilebilir.

Çok teşekkürler.

Sen ne vuruldun ki? Gonal f yumurta büyütme ve çoğaltma iğnesi zaten
Benimki hormon buyutme ignesi yumurta degil hatta 5 dakika önce vuruldum gece vuruluyo igne gunduz degil bir igne içinden 8 mm cekiyosuun cok az birgun vuruluyosum 1 gun vurulmuyosun ismi saizen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…