Baştan veriyoz paragı başka vermiyoz. Çiğdem hanım yazıyo randevuları. İlaçları anlatırken demiştir sana.Eray hoca bana ilaç çizelgesi verdi salı gününe kontrol yazmış, hiç sormadım kontrol günü için sekretere aynı gün gidip girişimi yaptırıyoruz, sen kontrole girdin diğmi, direk randevusuz mu gittin birde asistanı ek ücret yok kontrollerde demişti doğru mudur
Nasıl yani randevu ucretli degilki ilk badkta veriyosun 180 tl bitti baskada vermiyosun sen yanlis randevu almis olabilirmisinKimine ocak demis kimine subat bana nisan mayis hemsireyle konustum en son gittigimde ne nisan mayisi en fazla ocak sbilemedin subat dedi ozele yoksa durumun bekle 2 ay dedi emek hocanin oyle demesine bakma sen dedi nisan mayis cok soylemis dedi sen bekle burayi dedi baska bir doktorda aynisini soyledi, sanirim emek hoca oranin hasta yogunlugunu dusurmek icin gidebilecek durumu olanlari ozele gonderiyo tamam diyen cikip gidiyo ben tamam dedim nebileyim o an dusunmedim nasil yapariz ederiz diye simdi tekrr randevu aldim sirf bu konuyu konusmak icin surekli randevu ucreti oduyoruz
Öyleymiş kuzum adet olam gideceğim yumurtlamaya yakaladık ama bakalm ins tutar gerek kalmazsydrmkn bacım aşılamaları yapıyolarmış diyollaa.
senin iğnelere başlayalı kaç gün oldu, ilk kontrole gittin sen sanırım, nasıl geçti?Baştan veriyoz paragı başka vermiyoz. Çiğdem hanım yazıyo randevuları. İlaçları anlatırken demiştir sana.
Opu var yarın benim.senin iğnelere başlayalı kaç gün oldu, ilk kontrole gittin sen sanırım, nasıl geçti?
aaa maşallah ne ara:) kaç gün sürdü sürecin? kaliteli bol bol toplanır inşallah...Opu var yarın benim.
11 gün iğne kullanmış oldum.aaa maşallah ne ara:) kaç gün sürdü sürecin? kaliteli bol bol toplanır inşallah...
Ayyy canmmsnnn hadi gzl gecsinOpu var yarın benim.
Aşkısı 2 yımırtacığım var dua bana litfenAyyy canmmsnnn hadi gzl gecsin
Hadi geçmiş olsun, toplama işlemin yapıldı bugün diğmi? Nasıl geçti?Aşkısı 2 yımırtacığım var dua bana litfen
Evet canım 3 tane toplandı 3ü de dolu inşallah. İyiydi.Hadi geçmiş olsun, toplama işlemin yapıldı bugün diğmi? Nasıl geçti?
Böyle bir şans olamaz az önce Çiğdem Hnm aradı Eray hoca karantinaya alınmış-işlemimi tercih etmediğim biri yapacakEvet canım 3 tane toplandı 3ü de dolu inşallah. İyiydi.
Aaa dün bana yumurta toplama yaptı.Böyle bir şans olamaz az önce Çiğdem Hnm aradı Eray hoca karantinaya alınmış-işlemimi tercih etmediğim biri yapacak
Canım merhaba, dün yazacaktım aklımdan çıktı. Ev değiştiricez bir sürü ev gezdik yoruldum yazmayı unutmuşum. İyiyim çok şükür. Dün muayene oldum herşey yolunda dediler. Rahim güzel kalınlaşıyormuş. Cuma günü tekrar çağırdılar kan tahlili vericem sonuçlara göre karar verecekler.zzazu nasılsın? Güzel haberlerle geldin mi?
Tamam canım çok sağolasın. Bundan sonra da her şey yolunda gider inşallah.Canım merhaba, dün yazacaktım aklımdan çıktı. Ev değiştiricez bir sürü ev gezdik yoruldum yazmayı unutmuşum. İyiyim çok şükür. Dün muayene oldum herşey yolunda dediler. Rahim güzel kalınlaşıyormuş. Cuma günü tekrar çağırdılar kan tahlili vericem sonuçlara göre karar verecekler.
Senin sorununda sordum. Aynı daha önce C Caydn arkadaşın açıkladığı gibi söylediler. 6 ay rapor süresi yapılacak işlemler için geçerliymiş.
İnşallah canımTamam canım çok sağolasın. Bundan sonra da her şey yolunda gider inşallah.
1 döllenmiş inşallah benim olur.İnşallah canımSeninde opu olmuş. Aradılar mı nasıl durum?
İnşallah canım1 döllenmiş inşallah benim olur.
Taze inşallah.İnşallah canımNeye karar verildi peki? Taze transfer mi olacak dondurulmuş mu?