Rica ederim.Çok teşekkürler.
TeşekkürlerBana oyle bir igne yapilmadi.ilk defa karsilastim. Belki yontem degismis olabilir.
Amin insallah tez vakitte sizlerinde.Sağlıkla gelsin meleğiniz.
Anladım canım. Bana da yapılmadı yeni bir ilaç belki de. Ya da kişiden kişiye göre değişiyor tedavi herkesin sıkıntısı başka. Bende zaten çok yumurta oluyorduBenimki hormon buyutme ignesi yumurta degil hatta 5 dakika önce vuruldum gece vuruluyo igne gunduz degil bir igne içinden 8 mm cekiyosuun cok az birgun vuruluyosum 1 gun vurulmuyosun ismi saizen
Rica ederimTeşekkürler
Benim sorunum.zaten rezervem düşük zatenAnladım canım. Bana da yapılmadı yeni bir ilaç belki de. Ya da kişiden kişiye göre değişiyor tedavi herkesin sıkıntısı başka. Bende zaten çok yumurta oluyorduÖyle birşey yaptırmazdı emek hoca
Bana %40 sans verdi herkese veriyo sans orani size kac dedi acabaAnladım canım. Bana da yapılmadı yeni bir ilaç belki de. Ya da kişiden kişiye göre değişiyor tedavi herkesin sıkıntısı başka. Bende zaten çok yumurta oluyorduÖyle birşey yaptırmazdı emek hoca
Aynen boş yumurta çıktı dedin ya muhtemelen o yüzden kullanıyorsundur.Benim sorunum.zaten rezervem düşük zaten
0.36 benim çok düşükAynen boş yumurta çıktı dedin ya muhtemelen o yüzden kullanıyorsundur.
Bana normal yüzde verdi yani %60. Zaten tüp bebekte %60 şans vardır.Bana %40 sans verdi herkese veriyo sans orani size kac dedi acaba
Amin insallah.Tesekkur ederim Allah emek veren , koşturan , dileyen herkese nasip etsin tez vakitte size de .Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahDarısı başımıza
Sans isi dedi bana kismet ya olmazsada yapacak. Bisey yok nasipBana normal yüzde verdi yani %60. Zaten tüp bebekte %60 şans vardır.
Yüzdeyi çok düşünmeyin bence. Rabbim nasip ederse olur.Sans isi dedi bana kismet ya olmazsada yapacak. Bisey yok nasip
Tabiki oyle alcak Rabbim.ne eylerse guzel eyler nasip değilse de üzülmem ben hayira serre inanan insanlariz corona deprem sel yani bu zamanda çocuk yapmakta insani düşündürüyor Allah yardimcimiz olsun insallahYüzdeyi çok düşünmeyin bence. Rabbim nasip ederse olur.
İnşallah kabul eder.Merhaba bu gorusmeyi emek hocaya wp dan mi soylediniz ozel randevu mu aldiniz? Ben bu ayin basinda rapor cikardi bana ilaclarimi yazdi ozele yonlendirdi istersen bekle ama nisan mayis dedi ben ozelden fiyat aldim durumum yok ozele mecbur umuttepe simdi yine randevu acmis emek hoca ay sonuna aldim dicem burda olsun param yok durumum yok zaten ondan baska guvenebilecegimde yok bakalim ne dicek
Gonapeyptn diye bir igne sanirim adi yanlis yazilmis olabilirBana oyle bir igne yapilmadi.ilk defa karsilastim. Belki yontem degismis olabilir.
Kimine ocak demis kimine subat bana nisan mayis hemsireyle konustum en son gittigimde ne nisan mayisi en fazla ocak sbilemedin subat dedi ozele yoksa durumun bekle 2 ay dedi emek hocanin oyle demesine bakma sen dedi nisan mayis cok soylemis dedi sen bekle burayi dedi baska bir doktorda aynisini soyledi, sanirim emek hoca oranin hasta yogunlugunu dusurmek icin gidebilecek durumu olanlari ozele gonderiyo tamam diyen cikip gidiyo ben tamam dedim nebileyim o an dusunmedim nasil yapariz ederiz diye simdi tekrr randevu aldim sirf bu konuyu konusmak icin surekli randevu ucreti oduyoruzİnşallah kabul eder.
Bence de yoğunluğu azaltmal için öyle oldu.Kimine ocak demis kimine subat bana nisan mayis hemsireyle konustum en son gittigimde ne nisan mayisi en fazla ocak sbilemedin subat dedi ozele yoksa durumun bekle 2 ay dedi emek hocanin oyle demesine bakma sen dedi nisan mayis cok soylemis dedi sen bekle burayi dedi baska bir doktorda aynisini soyledi, sanirim emek hoca oranin hasta yogunlugunu dusurmek icin gidebilecek durumu olanlari ozele gonderiyo tamam diyen cikip gidiyo ben tamam dedim nebileyim o an dusunmedim nasil yapariz ederiz diye simdi tekrr randevu aldim sirf bu konuyu konusmak icin surekli randevu ucreti oduyoruz
Bi tame doktor var zaten 6.5 dediler canısı.