Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Ben öğretmenim ve veliler her gün yazınca deli oluyorum Empati kurduğum için çok önemli birşey olunca yazıyorum sadece.
Şimdi şöyle bende seker var ben surekli iletisimde kalmak zorundayim mesela prowomen benim sekerimi yukseltti degisti sormam lazim herseyi sen opi nezaman yaptirdin benden canli topladilar anestesi yoktu corona sebebiyle

Başladın mı? Hayırlı olsun. vurdun mu iğneleri?

Şimdi şöyle bende seker var ben surekli iletisimde kalmak zorundayim mesela prowomen benim sekerimi yukseltti degisti sormam lazim herseyi sen opi nezaman yaptirdin benden canli topladilar anestesi yoktu corona sebebiyle
Ekimde yapıldı opu. Embriyolar donduruldu transfer bekliyorum şimdi

Öyle de zzazu çok bekledi. Ben de yazdan beri uğraşıyorum.
Ben artık olsun istiyorum. Hastalık hamile, çocuk, yaşlı, genç ayırmıyor zaten. Birşey olacaksa öyle ya da böyle olur. Arkadaşım 3 aylık hamile grip gibi hafif bir şekilde atlattı. Hastalığı düşünüpte iyice stres olamıcam valla

Ben zaten yarın aşı vurulcam covid

Yok yok şu an düşünemeyiz ya. Önlemi alıp oturacaz.

Sen sonuc almadan 2.yi öğrenmeye calisiyon belkide tutucak acele etme umutsuzmusun acaba ben cok unutsuzdum zatende olmadi
Yok aslında umutsuz değilim. Yapım gereği planı bir insanım. Sonuçta devlette 3 hakkım var. Tek bir plana bağlı kalmayıp A ve B planları yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…