Şimdi şöyle bende seker var ben surekli iletisimde kalmak zorundayim mesela prowomen benim sekerimi yukseltti degisti sormam lazim herseyi sen opi nezaman yaptirdin benden canli topladilar anestesi yoktu corona sebebiyleBen öğretmenim ve veliler her gün yazınca deli oluyorumEmpati kurduğum için çok önemli birşey olunca yazıyorum sadece.
Başladın mı? Hayırlı olsun.Bana da, bu ayı değerlendirmek istiyorsan konakta Şeyma hnm yönlendirebilir dedi, ben bayan doktor istemediğim için başka varımdır dedim özel Kocaeli tıp tan Eray Hoca var birde ama işlemleri okanda yaptığı için hastalar tercih etmeyebiliyor dedi.
Ben Konak ile hiç görüşmedim bile, direk Eray hocanın sekreterin nosunu verdi bugün gelebilirsiniz dedi. 6,500 TL fiyat verdi, başladık
Ekimde yapıldı opu. Embriyolar donduruldu transfer bekliyorum şimdiŞimdi şöyle bende seker var ben surekli iletisimde kalmak zorundayim mesela prowomen benim sekerimi yukseltti degisti sormam lazim herseyi sen opi nezaman yaptirdin benden canli topladilar anestesi yoktu corona sebebiyle
Pazartesi inşallah o güzel tarihi öğreniriz.Ekimde yapıldı opu. Embriyolar donduruldu transfer bekliyorum şimdi
Bugun birsuru transfer vardiEkimde yapıldı opu. Embriyolar donduruldu transfer bekliyorum şimdi
Evet asilama ve transfer sadecesydrmkn bacım aşılamaları yapıyolarmış diyollaa.
Ay inşallah canım ilaçlarımı kullanıyorum bakalım ne olacak.Pazartesi inşallah o güzel tarihi öğreniriz.
Bak heyecandan benim sorumu sormayı unutma lütfeeen.Ay inşallah canım ilaçlarımı kullanıyorum bakalım ne olacak.
Transferler devam ediyor benimle aynı gün opu olan 2 kişide transfer oldu ama kişiden kişiye göre değişiyor durum işteBugun birsuru transfer vardi
Transferler devam ediyor benimle aynı gün opu olan 2 kişide transfer oldu ama kişiden kişiye göre değişiyor durum işteBugun birsuru transfer vardi
Sen bana pazar akşamı hatırlat yine deBak heyecandan benim sorumu sormayı unutma lütfeeen.
Nekadar gec okadar iyi corona var yaa benim esimde hastnede 2 gun once 25 hamile bi bayan vefat etmis hamileler dayanamiyo malesefPazartesi inşallah o güzel tarihi öğreniriz.
Öyle de zzazu çok bekledi. Ben de yazdan beri uğraşıyorum.Nekadar gec okadar iyi corona var yaa benim esimde hastnede 2 gun once 25 hamile bi bayan vefat etmis hamileler dayanamiyo malesef
Sen sonuc almadan 2.yi öğrenmeye calisiyon belkide tutucak acele etme umutsuzmusun acaba ben cok unutsuzdum zatende olmadiSen bana pazar akşamı hatırlat yine de
Tamam inşallah.Sen bana pazar akşamı hatırlat yine de
Ben artık olsun istiyorum. Hastalık hamile, çocuk, yaşlı, genç ayırmıyor zaten. Birşey olacaksa öyle ya da böyle olur. Arkadaşım 3 aylık hamile grip gibi hafif bir şekilde atlattı. Hastalığı düşünüpte iyice stres olamıcam vallaÖyle de zzazu çok bekledi. Ben de yazdan beri uğraşıyorum.
Ben zaten yarın aşı vurulcam covidBen artık olsun istiyorum. Hastalık hamile, çocuk, yaşlı, genç ayırmıyor zaten. Birşey olacaksa öyle ya da böyle olur. Arkadaşım 3 aylık hamile grip gibi hafif bir şekilde atlattı. Hastalığı düşünüpte iyice stres olamıcam valla
Yok yok şu an düşünemeyiz ya. Önlemi alıp oturacaz.Ben artık olsun istiyorum. Hastalık hamile, çocuk, yaşlı, genç ayırmıyor zaten. Birşey olacaksa öyle ya da böyle olur. Arkadaşım 3 aylık hamile grip gibi hafif bir şekilde atlattı. Hastalığı düşünüpte iyice stres olamıcam valla
Yok aslında umutsuz değilim. Yapım gereği planı bir insanım. Sonuçta devlette 3 hakkım var. Tek bir plana bağlı kalmayıp A ve B planları yapıyorumSen sonuc almadan 2.yi öğrenmeye calisiyon belkide tutucak acele etme umutsuzmusun acaba ben cok unutsuzdum zatende olmadi