- 13 Ocak 2020
- 44.565
- 167.898
- 33
Ölmezsen biz de vurulak.Ben zaten yarın aşı vurulcam covid
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölmezsen biz de vurulak.Ben zaten yarın aşı vurulcam covid
Tamam kobay ben olurumÖlmezsen biz de vurulak.
Aşı geldi mi ki? Çalışan misiniz nasıl vuruluyorsunuz merak ettimBen zaten yarın aşı vurulcam covid
İnsallah b planina gerek kalmazYok aslında umutsuz değilim. Yapım gereği planı bir insanım. Sonuçta devlette 3 hakkım var. Tek bir plana bağlı kalmayıp A ve B planları yapıyorum
Sen nasıl olcan eşin sağlıkçı diye mi?Tamam kobay ben olurum
Esim hastanede calisiyo yarin basliyolar asiya bende esten dolayi vurulabiliyorumAşı geldi mi ki? Çalışan misiniz nasıl vuruluyorsunuz merak ettim
İnşallahİnsallah b planina gerek kalmaz
Sağolasın hepimiz için hayırlısı olsun. Raporum yenilenerek sevk edildiğim için zor bir gün geçirdim bugün koşturmacalı ama görüşme yapıldı, ilk iğnemi yarın vurucam. İnşallah Konaktaki Şenay hnm yerine Eray hocayı tercih etmekle iyi yapmışızdırBaşladın mı? Hayırlı olsun. vurdun mu iğneleri?
İyi iyi boşveeer. bi şey dicem biz gidelim Eray Hoca topiği bulalım orda konuşalım. Geriden gelenlere fikir olur. Yardımcı oluruz.Sağolasın hepimiz için hayırlısı olsun. Raporum yenilenerek sevk edildiğim için zor bir gün geçirdim bugün koşturmacalı ama görüşme yapıldı, ilk iğnemi yarın vurucam. İnşallah Konaktaki Şenay hnm yerine Eray hocayı tercih etmekle iyi yapmışızdır
Konakta 17000 tl zaten orda bi doktor var bana onu onerdiler ama suan ismi unuttumSağolasın hepimiz için hayırlısı olsun. Raporum yenilenerek sevk edildiğim için zor bir gün geçirdim bugün koşturmacalı ama görüşme yapıldı, ilk iğnemi yarın vurucam. İnşallah Konaktaki Şenay hnm yerine Eray hocayı tercih etmekle iyi yapmışızdır
Merve uyu tatlim saglikli beslenme uyku cok onemli bu asamalarda uyu vucudun dinlensinİyi iyi boşveeer. bi şey dicem biz gidelim Eray Hoca topiği bulalım orda konuşalım. Geriden gelenlere fikir olur. Yardımcı oluruz.
Konak 17,000 mi raporsuz hali sanırım bu fiyat diğmi- çok şaşırdım şuan. Ben orayla hiç görüşmeden Eray hocayla görüştüm 6,500 dendi.Konakta 17000 tl zaten orda bi doktor var bana onu onerdiler ama suan ismi unuttum
Benim doğal uyku saatim 02.30 10.30Merve uyu tatlim saglikli beslenme uyku cok onemli bu asamalarda uyu vucudun dinlensin
Bi tame doktor var zaten 6.5 dediler canısı.Konakta 17000 tl zaten orda bi doktor var bana onu onerdiler ama suan ismi unuttum
Evet tekrar evrak toplaniyor. 2. Raporu doktor uygun gordugu an ve siz tekrardan yaptirmak istediginiz an olur. 6 ayi gectigi anda bazen size ve esinize yapilan testlerin tekrarlanmasi ve yenilenmesi istenebiliyor.zzazu benim yine sorum var help. Şimdi biz ikinci tedaviye geçmek ihtiyacı duyarsak tekrar evrak topluyoruz di mi? Bir de rapor 6 ay geçerli ya bu ay negayif alırsam. 2. Raporu ne zaman alabiliyoz?
Bahçecik bile raporsuz 10,500- Raporlu 7,300 TL. Konak nasıl 17,000 hayret bişey vallahi.Konakta 17000 tl zaten orda bi doktor var bana onu onerdiler ama suan ismi unuttum
Kiz bugün aradim 17.000 dedi konak banaBi tame doktor var zaten 6.5 dediler canısı.
Bu raporsuz fiyat. Umuttepeye başlamadan önce gittiğimde bu fiyat verilmişti.Bahçecik bile raporsuz 10,500- Raporlu 7,300 TL. Konak nasıl 17,000 hayret bişey vallahi.
Bitanede erkek doktor varmis istanbuldan geliyomus bana onu dedilerBi tame doktor var zaten 6.5 dediler canısı.
Bu raporsuz fiyat canım. Raporlu daha uygun oluyor.Kiz bugün aradim 17.000 dedi konak bana