Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Başladın mı? Hayırlı olsun. vurdun mu iğneleri?
Sağolasın hepimiz için hayırlısı olsun. Raporum yenilenerek sevk edildiğim için zor bir gün geçirdim bugün koşturmacalı ama görüşme yapıldı, ilk iğnemi yarın vurucam. İnşallah Konaktaki Şenay hnm yerine Eray hocayı tercih etmekle iyi yapmışızdır

İyi iyi boşveeer. bi şey dicem biz gidelim Eray Hoca topiği bulalım orda konuşalım. Geriden gelenlere fikir olur. Yardımcı oluruz.

Konakta 17000 tl zaten orda bi doktor var bana onu onerdiler ama suan ismi unuttum

İyi iyi boşveeer. bi şey dicem biz gidelim Eray Hoca topiği bulalım orda konuşalım. Geriden gelenlere fikir olur. Yardımcı oluruz.
Merve uyu tatlim saglikli beslenme uyku cok onemli bu asamalarda uyu vucudun dinlensin

zzazu benim yine sorum var help. Şimdi biz ikinci tedaviye geçmek ihtiyacı duyarsak tekrar evrak topluyoruz di mi? Bir de rapor 6 ay geçerli ya bu ay negayif alırsam. 2. Raporu ne zaman alabiliyoz?
Evet tekrar evrak toplaniyor. 2. Raporu doktor uygun gordugu an ve siz tekrardan yaptirmak istediginiz an olur. 6 ayi gectigi anda bazen size ve esinize yapilan testlerin tekrarlanmasi ve yenilenmesi istenebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…