Hastaları geliş sırasına göre alıyırlar ama özel randevu alınca raporun kısa sürede cıkıyor diye biliyorum. Bende de amh sorunu vardı. Haddim değil ama bana sorarsan raporu cıkartıp dış merkezde yaptır. Daha gelişmiş bir lab da. Ben umuttepede iki kere denedim olmadı en son emek hoca kendisi dedi son raporunu dıs nerkezde dene. Bizim lab son teknoloji değil dedi.Arkadaşlar benim kafamı karıştıran bir konu var. Emek Hoca'dan özel randevu alma konusu. Yani bunun bana ne kadar faydası olabilir? Yani iki problemden dolayı tüp bebeğe başvuruyorum amh düşüklüğü ve sperm hız sayı azlığı. Mesela Emek Hoca'nın hastası sebepsiz infertilite ile tüpe yönelmişse benden önce mi ilgilenilir onla?
Hadle alakalı değil. Bu yazdıkların benim için harika bir fikir oluyor. Çünkü çevremde de yok sorabileceğim insanlar. Yalovadan gidip geliyorum. Buradan bir şeyler öğrenme çabasındayım. Siz burda beğeninizi ya da beğenmediğiniz yönleri yazacaksınız ki bizlere bir fikir olsun. İsteyen yine istediği yerde yaptırır. Rapor çıkması uzun sürmüyor dediler sanırım ama sizin ne kadar sürmüştü?Hastaları geliş sırasına göre alıyırlar ama özel randevu alınca raporun kısa sürede cıkıyor diye biliyorum. Bende de amh sorunu vardı. Haddim değil ama bana sorarsan raporu cıkartıp dış merkezde yaptır. Daha gelişmiş bir lab da. Ben umuttepede iki kere denedim olmadı en son emek hoca kendisi dedi son raporunu dıs nerkezde dene. Bizim lab son teknoloji değil dedi.
Canım insanlar cesit cesit yanlış anlayanda oluyor. Böyle düşünmediğinize sevindim. Emek hoca harika bir doktor asla ona lafım yok.ben son raporumu cıkaralı 1 bucuk sene oldu. Evraklarım herseyim hazır oldugundan ve dıs merkezde yaptıracagımdan aynı gün içinde öıkmıştı. Simdi birseyler değişmiş olabilirHadle alakalı değil. Bu yazdıkların benim için harika bir fikir oluyor. Çünkü çevremde de yok sorabileceğim insanlar. Yalovadan gidip geliyorum. Buradan bir şeyler öğrenme çabasındayım. Siz burda beğeninizi ya da beğenmediğiniz yönleri yazacaksınız ki bizlere bir fikir olsun. İsteyen yine istediği yerde yaptırır. Rapor çıkması uzun sürmüyor dediler sanırım ama sizin ne kadar sürmüştü?
Evet bi hayli zaman olmuş değişmiştir illa ki. Ben de kararsızım şimdi rapor için evraklar tamam olmak üzere emek hocaya mı randevu alsam naapsam bilemiyorum karar veremiyorum.Canım insanlar cesit cesit yanlış anlayanda oluyor. Böyle düşünmediğinize sevindim. Emek hoca harika bir doktor asla ona lafım yok.ben son raporumu cıkaralı 1 bucuk sene oldu. Evraklarım herseyim hazır oldugundan ve dıs merkezde yaptıracagımdan aynı gün içinde öıkmıştı. Simdi birseyler değişmiş olabilir
Kararsız kalma ona randevu al işlerin hızlanır amh sorun olunca zaman önemliEvet bi hayli zaman olmuş değişmiştir illa ki. Ben de kararsızım şimdi rapor için evraklar tamam olmak üzere emek hocaya mı randevu alsam naapsam bilemiyorum karar veremiyorum.
Çok teşekkür ederim. Bi görüşeyim ilk gittiğimde.Kararsız kalma ona randevu al işlerin hızlanır amh sorun olunca zaman önemli
Merhaba bende emek hocaya gittim rahim filmi verdi bugjn regli oldum ama randevu için verdikleri tf surekli çalıyor ama acan yokEvet var cektirdim sartlari var vede evraklar yoksa rapor vermezler diye biliyorum
Bu ay gelişmemiştir muhtemelen stresten. Daha düşük amh ile doğal yoldan bile gebe kalanlar var. Muayenelerinizi ihmal etmeyin.Kızlar merhaba birçok konuda bilmediğim seyleri burdan ögreniyorum.hepinize cook teşekkurler. benm 5 yillik evliligim ve 3yasinda cocugm var yasim 32. İlk cocugm normal yolla hamile kaldim 2.cocuk icin esim ile hic korunmadik.hamile kalamayinca umuttpye randevu aldim sonra ne oldugunu anlamadan tup bebek bölumunde buldum kendimi benim ahm 0.21 ve tek yumurtam gelisiyordu.eşimin tahlilleri iyi ama çocugumuz oldugu icin rapor cikmadi. Pandemi öncesi tedaviye basliycaktik ama nasip olmadi bu ay adeti ile tektar umuttepeye gittim.muayene sonrasi emek hoca tup bebek tedavisine bian önce baslamamiz gerektigini soyledi.adetmin 2.gunu merional + klomene basladik 5.gun kontrolum vardi.5.gun gittigimde hic yumurtamin gelismedigini ögrendim sadece 1 yumurta oda cok kucukmüş.yıkıldım yetmezmis gibi böyle giderse menepoza gircegim söylediler oan şok tan bisey de diyemedim.tekrar randevu verdiler yumurtayi takip icin.gidip gitmeme konusunda kararsizim benim durumumda olan varmi acaba varsa bundan sonrasi icin nasil yol izlediniz bana yardimci olun ne olur cok uzgunum
Teskur edrm canim.stres yapmamak eldemiBu ay gelişmemiştir muhtemelen stresten. Daha düşük amh ile doğal yoldan bile gebe kalanlar var. Muayenelerinizi ihmal etmeyin.
Değil tabi ki ama napalım. Bizde hiç bebe yok nolacaz hiç belli değil.Teskur edrm canim.stres yapmamak eldemi
Merhaba ayni surumdayiz sayılır benimde bir kizim var ve ondan sonra 3 dusuk ve artik hem neden ölüyorlar ve korunmadiginiz halde neden bebek olmuyor diye emek beye gittik sol yumurtalıgim sonmus sagdada bir tane yumurta gordum dedi adetimi 3 gun g cmwm me.ragmen en az1 hafta var dedi ve yeniden rahim filmi istedi bugün oglen regli oldum rahim.filmi icin aradim kimse acmadi ommoral bizukluguyla bisey demislermiydi hatırlamıyorum banda 1 yil icerisinde menepoza girebilirsin dedi ve sonuc aglaya aglaya o ve geldimKızlar merhaba birçok konuda bilmediğim seyleri burdan ögreniyorum.hepinize cook teşekkurler. benm 5 yillik evliligim ve 3yasinda cocugm var yasim 32. İlk cocugm normal yolla hamile kaldim 2.cocuk icin esim ile hic korunmadik.hamile kalamayinca umuttpye randevu aldim sonra ne oldugunu anlamadan tup bebek bölumunde buldum kendimi benim ahm 0.21 ve tek yumurtam gelisiyordu.eşimin tahlilleri iyi ama çocugumuz oldugu icin rapor cikmadi. Pandemi öncesi tedaviye basliycaktik ama nasip olmadi bu ay adeti ile tektar umuttepeye gittim.muayene sonrasi emek hoca tup bebek tedavisine bian önce baslamamiz gerektigini soyledi.adetmin 2.gunu merional + klomene basladik 5.gun kontrolum vardi.5.gun gittigimde hic yumurtamin gelismedigini ögrendim sadece 1 yumurta oda cok kucukmüş.yıkıldım yetmezmis gibi böyle giderse menepoza gircegim söylediler oan şok tan bisey de diyemedim.tekrar randevu verdiler yumurtayi takip icin.gidip gitmeme konusunda kararsizim benim durumumda olan varmi acaba varsa bundan sonrasi icin nasil yol izlediniz bana yardimci olun ne olur cok uzgunum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Merhaba ayni surumdayiz sayılır benimde bir kizim var ve ondan sonra 3 dusuk ve artik hem neden ölüyorlar ve korunmadiginiz halde neden bebek olmuyor diye emek beye gittik sol yumurtalıgim sonmus sagdada bir tane yumurta gordum dedi adetimi 3 gun g cmwm me.ragmen en az1 hafta var dedi ve yeniden rahim filmi istedi bugün oglen regli oldum rahim.filmi icin aradim kimse acmadi ommoral bizukluguyla bisey demislermiydi hatırlamıyorum banda 1 yil icerisinde menepoza girebilirsin dedi ve sonuc aglaya aglaya o ve geldim
Simdi esime.sperp.testi bende rahim ve kan fahlilinden sonra tekrar gideceğim karar verirseniz tuo bebek e baslariz desi
Sağol canım hepimiz için hayırlısıyla inşallahŞimdi sen takipli hasta oldugun için randevuya gerek olmuyor. Sabah gidip sıra nosu alıyırsun yalnızca. Umuttepeye belgelendirme konusuna gelince sözlü bildirmen yetiyor. Pozitif olursa da randevu almadan kese görmeye gidebiliyorsun. Negatif olursa sonraki süreci planlamak için yine randevusuz gidiyorsun. Ama inşallah pozitif olurda hiç baska birseyle ugrasmazsın
Canım İnşallah en kısa zamanda Senin ve tüm anne olmak isteyenlerin Allah gönlüne göre versin inşallahDeğil tabi ki ama napalım. Bizde hiç bebe yok nolacaz hiç belli değil. ☹
Canım çok uzuldum senin durumun benden daha kötüymüşMerhaba ayni surumdayiz sayılır benimde bir kizim var ve ondan sonra 3 dusuk ve artik hem neden ölüyorlar ve korunmadiginiz halde neden bebek olmuyor diye emek beye gittik sol yumurtalıgim sonmus sagdada bir tane yumurta gordum dedi adetimi 3 gun g cmwm me.ragmen en az1 hafta var dedi ve yeniden rahim filmi istedi bugün oglen regli oldum rahim.filmi icin aradim kimse acmadi ommoral bizukluguyla bisey demislermiydi hatırlamıyorum banda 1 yil icerisinde menepoza girebilirsin dedi ve sonuc aglaya aglaya o ve geldim
Simdi esime.sperp.testi bende rahim ve kan fahlilinden sonra tekrar gideceğim karar verirseniz tuo bebek e baslariz desi
Merhaba canm bn ayin dokznda cekildm anestezili degil. Oncesinde dr agri kesici verdi. Cekime yakin acilde vurdurduk sonrasında cekimde tupler aciksa dr aciyacak dedi korkmana kapaliysa agrin olmayacak diye bilgilendirdi ve cekim esnasinda kimildamamam gerektgni soyledi yoksa en bassa almamz lazm dedi. Ilac verildgnde adet sancisi gibi bir agri oluyor ama cok kisa süreliğine sanirim bir dk bulmadı zaten cekimdr o kadar suruyor. Bnm biraz kanamam oldu ki normal bir kac gun lekelnme olarak gelebilir bnde sadece o an geldi ve yemzlenp uzerimi giydim daha gelmedi ogun boyu cok hafif agrim vardi ve sisikinlk vardi ertesi gun hic biseyim yoktu korkulacak kadar zor degil. Sadece ilac verildgi an kimildama yeterli. Bnm acik cikti agriyi dusunme acimasi guzel bisey tupler acik demekRahim filmimicin bilgisi olan yazabilirmi
Simdiden teşekkürler