Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Şimdi sen takipli hasta oldugun için randevuya gerek olmuyor. Sabah gidip sıra nosu alıyırsun yalnızca. Umuttepeye belgelendirme konusuna gelince sözlü bildirmen yetiyor. Pozitif olursa da randevu almadan kese görmeye gidebiliyorsun. Negatif olursa sonraki süreci planlamak için yine randevusuz gidiyorsun. Ama inşallah pozitif olurda hiç baska birseyle ugrasmazsın
Çok teşekkür ederim canım hepimiz inşallah 🎈

Mrb hanımlar eşi azosperm olupta umuttepede tüp bebek yaptıranlar süreci anltabilirmi ben evraklerı tmmladık verdik raporu bekliyoruz hastanedekilr düzgün bilgi vermiyor rapot çıktımı die soruyorum mesaj gelir çıkınca diyor raporla birlikte eşim için ameliyat günüde belli oluyormu acaba süreci yaşayan varsa yardımcı olabilirmi

Rahim filmimicin bilgisi olan yazabilirmi
Simdiden teşekkürler
Bende 2 hafta önce çekildim 15 dk sürüyor ben özelde anestezili çektirdim ilk 3 gün ağrı sancım oldu hafif ilk gün az bi kanama o kadar ama kendini normal doğum yapmış gibi hissediyosun çok değişik bi ağrısı sancısı vrdı bana narkozu çok vermişler di11 de aldılar 1.30 da çıkarmışlardı uyandıramadılar narkozdan

Canım çok uzuldum senin durumun benden daha kötüymüş🙁 yaşın kaç merak ettim kızin Allah bagislasin normal yollami oldu birde dogumun sezeryan mi?
merhab
Canım çok uzuldum senin durumun benden daha kötüymüş🙁 yaşın kaç merak ettim kızin Allah bagislasin normal yollami oldu birde dogumun sezeryan mi?
Merhaba yaşım 36 11 yaşında bir kızım var çok şükür en büyük arzum bir kardeşi olmasıydı. Bilmiyorum artık hem korkuyor hem istiyorum rabbime bıraktım hayırlısı olsun inşallah

Bende 2 hafta önce çekildim 15 dk sürüyor ben özelde anestezili çektirdim ilk 3 gün ağrı sancım oldu hafif ilk gün az bi kanama o kadar ama kendini normal doğum yapmış gibi hissediyosun çok değişik bi ağrısı sancısı vrdı bana narkozu çok vermişler di11 de aldılar 1.30 da çıkarmışlardı uyandıramadılar narkozdan
Nerede cektirdiniz ben 1 kere çekilmiştim agrili baya sma burdada sıra cok özel de nekadar acaba

Sperm testi verdik sonuc cikti ama morfolojiye bakilmams herkestemi oyle acaba yoksa bizimkini atladılar mi acaba normalde bakilmasi gerekmezmi spermin yapisina

umuttepede bizde yaptırdıgımızda doktor bizim için hızı ve sayısı önemli morfolojiye o yüzden bakılmadı demişti çünkü bizde sistem labaratuvarında yaptırdıgımızda küçük bir sıkıntı çıkmıştı morfolojide ondan dolayı sormuştum :)

umuttepede bizde yaptırdıgımızda doktor bizim için hızı ve sayısı önemli morfolojiye o yüzden bakılmadı demişti çünkü bizde sistem labaratuvarında yaptırdıgımızda küçük bir sıkıntı çıkmıştı morfolojide ondan dolayı sormuştum :)
Nasıl yani morfoloji önemli değil miymiş? 🤔

Arkadaslar merhaba , elimde tup bebek tedavimden kalma gonal-f ignelerim mevcut. Igneleri çöp olmadan vermek istiyorum son kullanim tarihi 08/20 Onceligim maddi olarak sikinti da olanlardir , bana ozelden yazabilirsiniz.iyi aksamlar.

Benimde elimde ilaçlar kaldı son kullanma tarihi eylül ayı. Sana ulaşan olursa bana da yönlendirebilirsin eksikleri toplamış olurlar :)

Bugun tekrar uroloji icin gittik esimle sormus oda gerekli degil demis artik en yakin zmanda verecegiz ddosyayi tamamaladik 🙏

Eşim bugün verdi test şaşırdım.
Bizde üzgün bir şekilde gidip sperm testi vermiştik sonuçları görünce eksikleri fark ettik hem ürolojideki doktora hemde Emek hocaya söyledim morfolojide sıkıntı var ama burdaki testte morfoloji yok diye hız ve sayının önemli oldugundan bahsettiler. Büyük ihtimal dölleme labaratuvar ortamında seçilerek oldugu içindir die düşünüyorum

X