Çok teşekkür ederim canım hepimiz inşallahŞimdi sen takipli hasta oldugun için randevuya gerek olmuyor. Sabah gidip sıra nosu alıyırsun yalnızca. Umuttepeye belgelendirme konusuna gelince sözlü bildirmen yetiyor. Pozitif olursa da randevu almadan kese görmeye gidebiliyorsun. Negatif olursa sonraki süreci planlamak için yine randevusuz gidiyorsun. Ama inşallah pozitif olurda hiç baska birseyle ugrasmazsın
Bende 2 hafta önce çekildim 15 dk sürüyor ben özelde anestezili çektirdim ilk 3 gün ağrı sancım oldu hafif ilk gün az bi kanama o kadar ama kendini normal doğum yapmış gibi hissediyosun çok değişik bi ağrısı sancısı vrdı bana narkozu çok vermişler di11 de aldılar 1.30 da çıkarmışlardı uyandıramadılar narkozdanRahim filmimicin bilgisi olan yazabilirmi
Simdiden teşekkürler
merhabCanım çok uzuldum senin durumun benden daha kötüymüşyaşın kaç merak ettim kızin Allah bagislasin normal yollami oldu birde dogumun sezeryan mi?
Merhaba yaşım 36 11 yaşında bir kızım var çok şükür en büyük arzum bir kardeşi olmasıydı. Bilmiyorum artık hem korkuyor hem istiyorum rabbime bıraktım hayırlısı olsun inşallahCanım çok uzuldum senin durumun benden daha kötüymüşyaşın kaç merak ettim kızin Allah bagislasin normal yollami oldu birde dogumun sezeryan mi?
Nerede cektirdiniz ben 1 kere çekilmiştim agrili baya sma burdada sıra cok özel de nekadar acabaBende 2 hafta önce çekildim 15 dk sürüyor ben özelde anestezili çektirdim ilk 3 gün ağrı sancım oldu hafif ilk gün az bi kanama o kadar ama kendini normal doğum yapmış gibi hissediyosun çok değişik bi ağrısı sancısı vrdı bana narkozu çok vermişler di11 de aldılar 1.30 da çıkarmışlardı uyandıramadılar narkozdan
merhabCanım çok uzuldum senin durumun benden daha kötüymüşyaşın kaç merak ettim kızin Allah bagislasin normal yollami oldu birde dogumun sezeryan mi?
Merhaba yaşım 36 yaşındayım 11 yaşında bir kızım var çok şükür en büyük arzum bir kardeşi olmasıydı. Bilmiyorum artık hem korkuyor hem istiyorum rabbime bıraktım hayırlısı olsun inşallah kızımı normal doğum yapmıştım
[/QUOTE
Sakarya bilge hastanesinde çektirdim 995 lira ayrı yeten film çekilirken rahime verilen o ilacıda sen alıyosun 30 lira da o na verdikNerede cektirdiniz ben 1 kere çekilmiştim agrili baya sma burdada sıra cok özel de nekadar acaba
Hayırlı günler bende rahim filmi için hastanede şura bulamamıştım Özelde çektirdim emek hocanın hastası olduğunu belirtim anestezisi 500 çektirdim emek hoca kendi çektiRahim filmimicin bilgisi olan yazabilirmi
Simdiden teşekkürler
Hangi hastanede çektirdiniz acaba konrad damıHayırlı günler bende rahim filmi için hastanede şura bulamamıştım Özelde çektirdim emek hocanın hastası olduğunu belirtim anestezisi 500 çektirdim emek hoca kendi çekti
Evet orda çektirdimHangi hastanede çektirdiniz acaba konrad damı
Sperm testi verdik sonuc cikti ama morfolojiye bakilmams herkestemi oyle acaba yoksa bizimkini atladılar mi acaba normalde bakilmasi gerekmezmi spermin yapisina
Nasıl yani morfoloji önemli değil miymiş?umuttepede bizde yaptırdıgımızda doktor bizim için hızı ve sayısı önemli morfolojiye o yüzden bakılmadı demişti çünkü bizde sistem labaratuvarında yaptırdıgımızda küçük bir sıkıntı çıkmıştı morfolojide ondan dolayı sormuştum :)
Arkadaslar merhaba , elimde tup bebek tedavimden kalma gonal-f ignelerim mevcut. Igneleri çöp olmadan vermek istiyorum son kullanim tarihi 08/20 Onceligim maddi olarak sikinti da olanlardir , bana ozelden yazabilirsiniz.iyi aksamlar.
Nasıl yani morfoloji önemli değil miymiş?
Eşim bugün verdi test şaşırdım.normalde önemli tabi ama bize öyle söyledi hatta arkadaşımın eşindeki problem daha büyük ona da aynısını yaptılar morfolojiye bakmadılar
Bugun tekrar uroloji icin gittik esimle sormus oda gerekli degil demis artik en yakin zmanda verecegiz ddosyayi tamamaladikumuttepede bizde yaptırdıgımızda doktor bizim için hızı ve sayısı önemli morfolojiye o yüzden bakılmadı demişti çünkü bizde sistem labaratuvarında yaptırdıgımızda küçük bir sıkıntı çıkmıştı morfolojide ondan dolayı sormuştum :)
Bizim de o ıvır zırvır evraklar ve tekrar ürolojiye gözükmek kaldı inşallah.Bugun tekrar uroloji icin gittik esimle sormus oda gerekli degil demis artik en yakin zmanda verecegiz ddosyayi tamamaladik
Bizde üzgün bir şekilde gidip sperm testi vermiştik sonuçları görünce eksikleri fark ettik hem ürolojideki doktora hemde Emek hocaya söyledim morfolojide sıkıntı var ama burdaki testte morfoloji yok diye hız ve sayının önemli oldugundan bahsettiler. Büyük ihtimal dölleme labaratuvar ortamında seçilerek oldugu içindir die düşünüyorumEşim bugün verdi test şaşırdım.
Ahh hemen bitsn onalrda bayram oncesi verelimBizim de o ıvır zırvır evraklar ve tekrar ürolojiye gözükmek kaldı inşallah.