- 13 Ocak 2020
- 44.605
- 168.082
- 33
Bayılma inşallahYarin bir bcga kadar ac kalaym aklm basima gelsin bir bckta randvm canm artk dayanicaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayılma inşallahYarin bir bcga kadar ac kalaym aklm basima gelsin bir bckta randvm canm artk dayanicaz
Yarim oruç tutarimBayılma inşallah
Çocuk orucuYarim oruç tutarim ❤
Benim eşim var ama pandemiden önce mart ta işine yararmi bilememSelamlar kizlar yakin zmaanda esi sperm testi veren varmi aranizda bir sorm olacak
Sperm testi verdik sonuc cikti ama morfolojiye bakilmams herkestemi oyle acaba yoksa bizimkini atladılar mi acaba normalde bakilmasi gerekmezmi spermin yapisinaBenim eşim var ama pandemiden önce mart ta işine yararmi bilemem
Ordaki dr yönlendirdi canm da cikan sonuclarda morfoloji ile alakali bisiy yazmiyor gözündenmi kacti diye dusundm dr. Yada istemedimi diye. Daha once ozelde vermisti test orda sorn yoktu iyiydi soncu burda goremedk. Haftaya tekrar gidecek iznli gununde tekrar sonc cikinca urolojiye gitmek gerekiyor artik ogun sorariz sonrada evraklar tamam ogun vericez nasip olursa dosyayi.Canim uroloji doktorunun yönlendirmesi ile gittiyseniz sperm testine doktor ne istemişse onlara bakılıyo benim bildiğim.eksiklik yoktur bence ama istersen uroloj dktoruna bi daniş için rahat etsin.canim nerden anladiniz morfolojiye bakilmadigini
Anladim canim benim eşimin sonuçlarda morfoloji durumu vardi.herkezde olmasi gereken birşeymi bilemiyorum.kusura bakma canimen dogru bilgiyi doktorundan ögrene bilirsin nasilsa haftaya tekrar gitceksinizOrdaki dr yönlendirdi canm da cikan sonuclarda morfoloji ile alakali bisiy yazmiyor gözündenmi kacti diye dusundm dr. Yada istemedimi diye. Daha once ozelde vermisti test orda sorn yoktu iyiydi soncu burda goremedk. Haftaya tekrar gidecek iznli gununde tekrar sonc cikinca urolojiye gitmek gerekiyor artik ogun sorariz sonrada evraklar tamam ogun vericez nasip olursa dosyayi.
Olur mu estağfurullah. Haftaya sorariz gozden kacan bir durum olursa tekrar verirlir artikAnladim canim benim eşimin sonuçlarda morfoloji durumu vardi.herkezde olmasi gereken birşeymi bilemiyorum.kusura bakma canimen dogru bilgiyi doktorundan ögrene bilirsin nasilsa haftaya tekrar gitceksiniz
öyle yaparsiniz Hakkınızda hayırlısı canımOlur mu estağfurullah. Haftaya sorariz gozden kacan bir durum olursa tekrar verirlir artik
Cok tesekkur edermm canmmm bemmmöyle yaparsiniz Hakkınızda hayırlısı canım
Merhabalar canm bir fikrim yok ama asilaman tutmustur umarmMerhaba kızlar,aşılama ardından kan testini umuttepe de mi yaptırıyoruz yoksa herhangı bır yerde olur mu
İstwdiğiniz yerde yaptırabilirsiniz. Umarım güzel haberi alırsınızMerhaba kızlar,aşılama ardından kan testini umuttepe de mi yaptırıyoruz yoksa herhangı bır yerde olur mu
çok teşekkür ederim canımMerhabalar canm bir fikrim yok ama asilaman tutmustur umarm ❤
çok teşekkür ederim canımkan tahlili sonucum negatif olursa aşılamanın tutmadığını belgelendirmek için Umuttepe’ye bilgi vermem gerekir sanırım.Bana hiç bilgi vermedi hemşire.Sadece 14 gün sonra test için gel dedi.Hatta sekretere sordum randevuya gerek olmadığını söyledi benim de kafam karıştı açıkcası canımİstwdiğiniz yerde yaptırabilirsiniz. Umarım güzel haberi alırsınız
Şimdi sen takipli hasta oldugun için randevuya gerek olmuyor. Sabah gidip sıra nosu alıyırsun yalnızca. Umuttepeye belgelendirme konusuna gelince sözlü bildirmen yetiyor. Pozitif olursa da randevu almadan kese görmeye gidebiliyorsun. Negatif olursa sonraki süreci planlamak için yine randevusuz gidiyorsun. Ama inşallah pozitif olurda hiç baska birseyle ugrasmazsınçok teşekkür ederim canımkan tahlili sonucum negatif olursa aşılamanın tutmadığını belgelendirmek için Umuttepe’ye bilgi vermem gerekir sanırım.Bana hiç bilgi vermedi hemşire.Sadece 14 gün sonra test için gel dedi.Hatta sekretere sordum randevuya gerek olmadığını söyledi benim de kafam karıştı açıkcası canım