Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Nerede cektirdiniz ben 1 kere çekilmiştim agrili baya sma burdada sıra cok özel de nekadar acaba
Ben bu ay başı Konrat ta, Emek hocaya çektirdim. Aneztesiziz
600 TL / Anestezili 700 TL. Ben aneztezili çekildim. Hayatımda ilk kez anestezi aldım. Koluma iğneyi vurmasıyla bayıldım. Gözümü açtığımda bitti mi dedim, bitti dedi. Meğer 15 dakika boyunca uyanmamışım, hiçbirşey hissetmedim, hafif lekelenmem oldu.

30 Haziran'da Emek Hoca ile ilk görüşmemi yaptım, ilişkiye girememekti sorunumuz. Alttan ilk ultrason muayenemi Emek hoca yaptı, kendimi okadar sıkmışımki 2 gün ciddi kanamam oldu. Sonraki hafta anestezili hsg mi çekilip aynı hafta içinde eşimin işlemlerini tamamladık ve dosyayı teslim ettik. Aşılama için Dosyam onaylandı, ilaçlarımı yazdırdım ancak beklenen günde adet olmadığım için ilaçlarıma başlayamadım. 1 hafta daha öteye randevu verdiler ancak halen olmuş değilim. İlaçlar bana bakıyor ben ilaçlara.. şu sürece kadar gelebilmiş olmak bile şükre sebep benim için ama... (-Emek Hoca'ya nasıl ulaşacağını bile bilmiyordum) başlayamamakta stresli...

Hayırlı olsun.

Kızlar merhaba. Emek hocada Aralık ayında aşılamam olmuştu Ve tutmamıştı daha sonra pandemi derken gidemedik bir türlü ve bu ay gidelim artık diye düşünürken hamile haberimi aldım bugün. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Şunu bir kez daha anladım ki Allah herşeyi vaktinde saatinde veriyor. Heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim. Yarın doktor kontrolüne gideceğim herşey yolunda ise ilk aşılamadan kalan fostimon mevcut elimde ihtiyacı olana verebilirim.

Hayirli olsn saglikla kucagina al inslalah canm

Sağlıkla gelsin miniğiniz.

Selamlar, aşılama raporu onaylanır ilaçlarına adet olamadığı için başlayamayan var mı aramızda? 46 gün gecikti, bugün söktürücü verdi ama tereddütlüyüm kullanmakta.

Adet söktürücü bebek yoksa kullanabilirsnz vermis dr. Sonradndada ilaclari ne duzene gore verildiyse kullanabilirsnz
maalesef Emek hocayı göremedim, uyuz asistanı vardı, tabi hocanın onayıyla yazdırdı. Yazdırdığı ilacın sökücü olduğunu bilseydim sorardım. Şuan sökücü kullanıp agustos 14 de nasıl adet olmamı bekliyorsunuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…