İnşallaaahAhh hemen bitsn onalrda bayram oncesi verelimkuzucum su vukuatli ornegin edevletten ciktisi kaldi sadece cumaya aldm randevu gdiip teslim edicem bisi cikmazsa
Teşekkür ederim Adim atsan para cok zor odeyemeyen cektiremeyecek demekkiHayırlı günler bende rahim filmi için hastanede şura bulamamıştım Özelde çektirdim emek hocanın hastası olduğunu belirtim anestezisi 500 çektirdim emek hoca kendi çekti
+ Rapor çıktıktan sonra ne kadar bekleriz?Evraklar teslim edildikten sonra rapor için en çok ne kadar bekleriz acaba?
Evrakları teslim ettikten sonra bir hafta sonra rapor çıkmıştı ilk adetle tedaviye başladıkEvraklar teslim edildikten sonra rapor için en çok ne kadar bekleriz acaba?
Aaay darısı başımızaEvrakları teslim ettikten sonra bir hafta sonra rapor çıkmıştı ilk adetle tedaviye başladık
Gece saat 00.00 dan sonra İnternet üzerinden randevu almayı deneyin. Ben gün boyu uğraştım alamadım, meğer 00.00 sonrası liste yenileniyor ve aktif oluyormuşSpermiyogram için neden sıra bulamıyoruz yaa
Hallettik biz teşekkürlerGece saat 00.00 dan sonra İnternet üzerinden randevu almayı deneyin. Ben gün boyu uğraştım alamadım, meğer 00.00 sonrası liste yenileniyor ve aktif oluyormuş
Ben bu ay başı Konrat ta, Emek hocaya çektirdim. AneztesizizNerede cektirdiniz ben 1 kere çekilmiştim agrili baya sma burdada sıra cok özel de nekadar acaba
Hayırlı olsun.30 Haziran'da Emek Hoca ile ilk görüşmemi yaptım, ilişkiye girememekti sorunumuz. Alttan ilk ultrason muayenemi Emek hoca yaptı, kendimi okadar sıkmışımki 2 gün ciddi kanamam oldu. Sonraki hafta anestezili hsg mi çekilip aynı hafta içinde eşimin işlemlerini tamamladık ve dosyayı teslim ettik. Aşılama için Dosyam onaylandı, ilaçlarımı yazdırdım ancak beklenen günde adet olmadığım için ilaçlarıma başlayamadım. 1 hafta daha öteye randevu verdiler ancak halen olmuş değilim. İlaçlar bana bakıyor ben ilaçlara.. şu sürece kadar gelebilmiş olmak bile şükre sebep benim için ama... (-Emek Hoca'ya nasıl ulaşacağını bile bilmiyordum) başlayamamakta stresli...
Hayirli olsn saglikla kucagina al inslalah canmKızlar merhaba. Emek hocada Aralık ayında aşılamam olmuştu Ve tutmamıştı daha sonra pandemi derken gidemedik bir türlü ve bu ay gidelim artık diye düşünürken hamile haberimi aldım bugün. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Şunu bir kez daha anladım ki Allah herşeyi vaktinde saatinde veriyor. Heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim. Yarın doktor kontrolüne gideceğim herşey yolunda ise ilk aşılamadan kalan fostimon mevcut elimde ihtiyacı olana verebilirim.
Sağlıkla gelsin miniğiniz.Kızlar merhaba. Emek hocada Aralık ayında aşılamam olmuştu Ve tutmamıştı daha sonra pandemi derken gidemedik bir türlü ve bu ay gidelim artık diye düşünürken hamile haberimi aldım bugün. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Şunu bir kez daha anladım ki Allah herşeyi vaktinde saatinde veriyor. Heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim. Yarın doktor kontrolüne gideceğim herşey yolunda ise ilk aşılamadan kalan fostimon mevcut elimde ihtiyacı olana verebilirim.
Test yapilmadimi test yapip sonra baslayin istersnzSelamlar, aşılama raporu onaylanır ilaçlarına adet olamadığı için başlayamayan var mı aramızda? 46 gün gecikti, bugün söktürücü verdi ama tereddütlüyüm kullanmakta.
Test yapıldı, gebelik durumu yokTest yapilmadimi test yapip sonra baslayin istersnz
Adet söktürücü bebek yoksa kullanabilirsnz vermis dr. Sonradndada ilaclari ne duzene gore verildiyse kullanabilirsnzTest yapıldı, gebelik durumu yok
maalesef Emek hocayı göremedim, uyuz asistanı vardı, tabi hocanın onayıyla yazdırdı. Yazdırdığı ilacın sökücü olduğunu bilseydim sorardım. Şuan sökücü kullanıp agustos 14 de nasıl adet olmamı bekliyorsunuz diyeAdet söktürücü bebek yoksa kullanabilirsnz vermis dr. Sonradndada ilaclari ne duzene gore verildiyse kullanabilirsnz