Emeklerin karsilik bulmus saglikla buyusun bebegin cnnnŞuan kızım kucağımda1 aylık oldu bile.Darisi size olsun inşallah.emek hocadan özel randevu 120 kusurlu bir şey di ilk dosyayı actirdiktan sonra normal randevu alıp gittim ben. Sizi yönlendiriyor doktor zaten.rapor için şartları sagliyorsaniz ilaçlar 2019 da 1800 tutmuştu tabi herkese aynı ilaçlar olmayabiliyor.toplama işlemi için para odemistik 800 fln di galiba ( geçmiş zaman hepsini net hatırlamıyorum ücret olarak ) dondurulması gerekti.dondurma işlemine ilk yıl ucret odemedik ama cozdurme ve transfer islmine 1400 e yakin ödeme yapıldı( emek hocanin transansferinyapmasini istiyorsanız ek ücret ödemeniz gerekiyor bilginiz olsun) .İki kez aşılama denendi onların ilaçları da farklı idi. Düz hesap 5 bin verdim diyebilirim.
Çok teşekkür ediyorum.İsteyenlere sizlere de nasip olsun inşallahEmeklerin karsilik bulmus saglikla buyusun bebegin cnnn
Çok sevindim. Sağlıklı mutlu huzurlu ömürleriniz olsun.Şuan kızım kucağımda1 aylık oldu bile.Darisi size olsun inşallah.emek hocadan özel randevu 120 kusurlu bir şey di ilk dosyayı actirdiktan sonra normal randevu alıp gittim ben. Sizi yönlendiriyor doktor zaten.rapor için şartları sagliyorsaniz ilaçlar 2019 da 1800 tutmuştu tabi herkese aynı ilaçlar olmayabiliyor.toplama işlemi için para odemistik 800 fln di galiba ( geçmiş zaman hepsini net hatırlamıyorum ücret olarak ) dondurulması gerekti.dondurma işlemine ilk yıl ucret odemedik ama cozdurme ve transfer islmine 1400 e yakin ödeme yapıldı( emek hocanin transansferinyapmasini istiyorsanız ek ücret ödemeniz gerekiyor bilginiz olsun) .İki kez aşılama denendi onların ilaçları da farklı idi. Düz hesap 5 bin verdim diyebilirim.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımÇok sevindim. Sağlıklı mutlu huzurlu ömürleriniz olsun.Rakamlar makulmuş. İnsan hiç bilmeyince merak da ediyor. Sabredemiyor da sırayla öğrenmeye. Ben sizi arada rahatsız edebilirim o zaman sevgili taze anne.
Once randevuya alip gidiosn durumunu anlatip dosya actiriosn liste veriylrlar liste de istenilenleri yapiyorsun sonra hazirladgn testlerin dosyasini veriyosn kurul testlerin sonucna gore asilama veya tup bebek olacagina karar verip haber ediyormus sonrasi igne ilaclardir ilerliyordur tahminim o asamalarda degilim henuzSelam kızlar Umuttepe de raporlu tüp bebek süreci nasıl ilerliyor?
listemiz de buSelam kızlar Umuttepe de raporlu tüp bebek süreci nasıl ilerliyor?
Çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için ben de Umuttepe ye gittim evraklarımla ilk önce iki aşılama dedı doktor.Ardından tüp.Tüp süreci aşılama gibi o ayda bitiyor mu yoksa bırkaç ay mı suruyor onu bilmiyorum.listemiz de bu
Henuz asilama asamasinida bilmedigimden tam olarak bilemiyorm ama burda bilen vardir yardimci olurlar canmÇok teşekkür ederim zaman ayırdığın için ben de Umuttepe ye gittim evraklarımla ilk önce iki aşılama dedı doktor.Ardından tüp.Tüp süreci aşılama gibi o ayda bitiyor mu yoksa bırkaç ay mı suruyor onu bilmiyorum.
Aynı ayda herşey yolunda giderse bitiyor.Çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için ben de Umuttepe ye gittim evraklarımla ilk önce iki aşılama dedı doktor.Ardından tüp.Tüp süreci aşılama gibi o ayda bitiyor mu yoksa bırkaç ay mı suruyor onu bilmiyorum.
Mrb onbes gune rapor cikiyormus sonra ilk adet tarihinde cagirirlar uzamazMrb bizde tüp bebek için gittik evrakları tamalıyoruz haftaya gitip teslimetcez inşallah rapor çıktıntan sonra ne kadar sürüde çağırdılar sizi
Teşekkür ederimMrb onbes gune rapor cikiyormus sonra ilk adet tarihinde cagirirlar uzamaz
Rca edrrmmTeşekkür ederim
Gerekiyor. Ben de tekrar vericem. Aç gel dendi.Selamlarverilen listedeki amh ve hormon testleri icin ac olarak gitmek gerekmiyor degilmi
Denk gelirse inşallah size haber veririm.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ☺ hatta elimde ilaçlarım kaldı ihtiyaci olan birini görürseniz verebilirim.birine daha umut olur.ozellikle 40 yaş üstü birileri olursa onları kini karsilamiyor devlet.10.aya kadar kullanılabiliyor lar
Yarin bir bcga kadar ac kalaym aklm basima gelsinGerekiyor. Ben de tekrar vericem. Aç gel dendi.