Merhaba aşılama işlemelerinizi emek bey mi özge hanım mı yaptıKızlar bugün aşılamam yapıldı. Aşılama surasında ve sonrasında çok iyiydim ama son bi kaç saattir baya ağrım var.
Ayakta dik duramıyorum ve yumurtalıklarım ağrıyor.
Sizde de oldu mu? Lütfen cevap yazın rahatlatın beni
Merhaba, aşılama takibimi orada kim varsa onlara yaptırdım. Ama aşılamayı randevu alarak ücret karşılığı Emek beye yaptırdım. Maalesef tutmadı. Umarım siznki olumlu sonuçlanırMerhaba aşılama işlemelerinizi emek bey mi özge hanım mı yaptı
Eş problemi var bızde ve labaratuar iyi degılmişş yazıyor bizim içinde labaratuar iyiembrıyolog lazımMerhaba, aşılama takibimi orada kim varsa onlara yaptırdım. Ama aşılamayı randevu alarak ücret karşılığı Emek beye yaptırdım. Maalesef tutmadı. Umarım siznki olumlu sonuçlanır
Merhaba, evet emek bey yaptı.Merhaba emek bey mi yapmıştı
Tesr yapın yerleşme kanaması olabilir.Arkadaslar merhaba bana adetin 2. Gunu gel dediler cumartesi gunu damla seklinde kanamam oldu pazar gunu durdu pazartesi de hala pedin yarisini bile doldurmadan koyu kahve renk kanamam varla yok arasi sizce yarin hastaneye gitmelimiyim.yoksa tedaviye baslamam icin tamammen normal kanama olmasi mi gerekiyor 2. Gun diyebilmem icin yardimci olursaniz sevinirim
Tesekkur ederim cevap verdigin icin eminim degilimdir cunku sökulemiyorum ama bu aradada sure geciyor kafam karisti tam sokuldukten sonra mi gun saymaya baslayacagim bilemedim.Tesr yapın yerleşme kanaması olabilir.
Test yapın ona göre söktürücü kullanırsınızTesekkur ederim cevap verdigin icin eminim degilimdir cunku sökulemiyorum ama bu aradada sure geciyor kafam karisti tam sokuldukten sonra mi gun saymaya baslayacagim bilemedim.
Bossan bekleme git derim bende ignelere basliycam diye heyecandan hemen gitmistim hastalanmaya baslayinca sokulmemisin yarin yine gel demislerdi.onlar soylerler zaten gel suzaman falan diye.Tesekkur ederim cevap verdigin icin eminim degilimdir cunku sökulemiyorum ama bu aradada sure geciyor kafam karisti tam sokuldukten sonra mi gun saymaya baslayacagim bilemedim.
canım raporsuz 100 olduguna gore raporlu 50 filan olmalı hayırdır sana mı lazım?Kizlar luveris 75 lik raporlu fiyatii ne kadar bilginiz varmi
canım merhaba bildiğim kadarıyla damla geldıgı ılk gun 0. gun ondan sonrakı gun 1. gün bı sonrakide 2. gün sayılıyor. sonrakı gunler ıster kanaman olsun ıster olmasın bu boyle. bana sorarsan gec kaldın gıtmekte.bır sonrakı adetın 2. günü git veya ıcınde kalmasın yarın gıt muayene ol. adetlerinde kanama az mı oluyor? amh bakıldımı hıc?Acaba sabahtan gitsem mi yoksa 1 gun daha bekleyip carsambami gitsem bilemedim. Suan da da durum ayni hic yogun degil damla halinde ya da bi tik daha damla fazlasi oluyor ve rengi kahverengi oldugundan bekleyeyim dedim pazar gununden itibaren boyle . Muhtemelen bugun sabah ya da oglen sokulurum carsamba da 2. Gun mu olur
Ben de hic bilemiyorum tup bebek icin yazilan bir ilac mi?Kizlar luveris 75 lik raporlu fiyatii ne kadar bilginiz varmi
Yok canim elimde var bir arkadasa vercemcanım raporsuz 100 olduguna gore raporlu 50 filan olmalı hayırdır sana mı lazım?
anladım canım. sen nasılsın? bulantılar basladı mı? kese görmeye gittin mi?Yok canim elimde var bir arkadasa vercem
Merhaba canim tesekkur ederim cebap yazdigin icin ben bugun sancili bi sekilde regl oldum. Dun ve oncesi sokulemedim cok az ve koyu kahve renginde geldi ama simdi normal . Yarin gidicem doktora soylerim kontrol edip karar verir galiba .canım merhaba bildiğim kadarıyla damla geldıgı ılk gun 0. gun ondan sonrakı gun 1. gün bı sonrakide 2. gün sayılıyor. sonrakı gunler ıster kanaman olsun ıster olmasın bu boyle. bana sorarsan gec kaldın gıtmekte.bır sonrakı adetın 2. günü git veya ıcınde kalmasın yarın gıt muayene ol. adetlerinde kanama az mı oluyor? amh bakıldımı hıc?
anladım canım. bu ay tedavıye mı baslıyorsun? hakkında hayırlsıı olsun allah gönlüne göre versin.Merhaba canim tesekkur ederim cebap yazdigin icin ben bugun sancili bi sekilde regl oldum. Dun ve oncesi sokulemedim cok az ve koyu kahve renginde geldi ama simdi normal . Yarin gidicem doktora soylerim kontrol edip karar verir galiba .
Aminnn tum isteyenlerin sagolasin.:)Evet allah nasip ederse ilk defa baslayacagim 2 defa asilama oldum olumsuz oldu .insallah bu hayirlisi olur .bu arada ben simdi sokuldugum andan itibaren yarin 2. Yada 3.Gunu diye dusunuyorum daha fazlasi ise doktor kontrol ettiginde anlayip iptal eder mi ki bi daha ki aya yapalim tarzi.yumurta boyutundan analasilabilir mi fazla gun.olduysaanladım canım. bu ay tedavıye mı baslıyorsun? hakkında hayırlsıı olsun allah gönlüne göre versin.
evet anlasılır. rahimin kalınlıgından anlıyor kacıncı gunde oldugunuda. yumurtaların büyüklüğündende anlıyor.Aminnn tum isteyenlerin sagolasin.:)Evet allah nasip ederse ilk defa baslayacagim 2 defa asilama oldum olumsuz oldu .insallah bu hayirlisi olur .bu arada ben simdi sokuldugum andan itibaren yarin 2. Yada 3.Gunu diye dusunuyorum daha fazlasi ise doktor kontrol ettiginde anlayip iptal eder mi ki bi daha ki aya yapalim tarzi.yumurta boyutundan analasilabilir mi fazla gun.olduysa
Hadi insallah hayirlisi olur. Hic bir bilgim de yok ne olacak ne bitecek merak ediyorum.evet anlasılır. rahimin kalınlıgından anlıyor kacıncı gunde oldugunuda. yumurtaların büyüklüğündende anlıyor.