- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
canım ilaclara baslayınca 2-3 gune bir kontrole cagırıyor. asagı yukarı 8-12 iğneden sonra yumurtalar 17 mm yı gecınce toplama gununu belırlıyor. yumurta toplandıktan sonra gelısımlerıne ve rahımın durumuna gore taze transfer veya rahım dınlendırme yapıyor. aynen canım hayırlısı olsunHadi insallah hayirlisi olur. Hic bir bilgim de yok ne olacak ne bitecek merak ediyorum.
Benim.simdi aklim takildi ben cuma gunu damla seklinde olmaya baslayip bugun tamamen sokuldum ya . Bu durum bir seye sorun acar mi diyelim ki tedavi gununu kacirdim umarim anlasilir ve ona gore yapilmayacaksa yapilmaz.canım ilaclara baslayınca 2-3 gune bir kontrole cagırıyor. asagı yukarı 8-12 iğneden sonra yumurtalar 17 mm yı gecınce toplama gununu belırlıyor. yumurta toplandıktan sonra gelısımlerıne ve rahımın durumuna gore taze transfer veya rahım dınlendırme yapıyor. aynen canım hayırlısı olsun
Suan hicbirsey yok hissetmiyorum da...insallah haftaya kese icin gitcez hayirlisianladım canım. sen nasılsın? bulantılar basladı mı? kese görmeye gittin mi?
Evet canim pozitif haftaya insallah kese göreceğizMerhaba. Merak ettim tuttumu bebişiniz
Cok sevindim canim,butun surecin saglikli devam etsin allah yardimcin olsun ins.konakta yaptirdin dimiEvet canim pozitif haftaya insallah kese göreceğiz
Evet canim konak taCok sevindim canim,butun surecin saglikli devam etsin allah yardimcin olsun ins.konakta yaptirdin dimi
Ne kadar masrafiniz oldu detayli bir sekilde soyleyebilir misiniz birde hangi doktorda tedavi oldunuzEvet canim konak ta
Benim cok cok masrafım oldu...tahliller ameliyat hsg yumurta toplama ve pgt yaptirdim 20 kusur buldu....konak ta tek tup bebek dr cagdas aslan varNe kadar masrafiniz oldu detayli bir sekilde soyleyebilir misiniz birde hangi doktorda tedavi oldunuz
Tup bebek 8 bin kusur tutuyo galiba ama bunun icinde tahliller yokBenim cok cok masrafım oldu...tahliller ameliyat hsg yumurta toplama ve pgt yaptirdim 20 kusur buldu....konak ta tek tup bebek dr cagdas aslan var
Ne ameliyati olmustunuz ?
Tahlilleri disardan yaptirsak oluyor mu mesala benim 3 sene once cekilmis rahim filmim var diger tahlileri devletten yaptirsam olur muTup bebek 8 bin kusur tutuyo galiba ama bunun icinde tahliller yok
Amin insallah...rahim ağzında hafif bir yapisiklik vardi onun acilmasii içinNe ameliyati olmustunuz ?
Canim bu konuda cok bilgim yok..ama anladığım hoca herseyi kendi yapip kendi gormek istiyo cuku benimde rahim filmi vardi sonrasında kurtajlarim oldugu icin tekrar kendi yapmak istediTahlilleri disardan yaptirsak oluyor mu mesala benim 3 sene once cekilmis rahim filmim var diger tahlileri devletten yaptirsam olur mu
haftaya kalp de duyulur 7 haftalık oluyor degıl miSuan hicbirsey yok hissetmiyorum da...insallah haftaya kese icin gitcez hayirlisi
canım naptın gittin mi doktora?Benim.simdi aklim takildi ben cuma gunu damla seklinde olmaya baslayip bugun tamamen sokuldum ya . Bu durum bir seye sorun acar mi diyelim ki tedavi gununu kacirdim umarim anlasilir ve ona gore yapilmayacaksa yapilmaz.
Her dr kendi hastanesinden tahlil.ister.umuttepeden rapor cikartmak icin son 1 yil.icinde cekilmis rapor isriyorlar.Tahlilleri disardan yaptirsak oluyor mu mesala benim 3 sene once cekilmis rahim filmim var diger tahlileri devletten yaptirsam olur mu
Evet gittim kontrol etti yarin tekrar gidecegim.kan tahlili istedi onlari vericem ayrica tekrar ultrasonla bakip ona gore karar vericem dedi ayrica haftaya persembe cuma laboratuvar hizmet vermiyormus . Durumuna gore degerlendiricem eger ki yumurta toplaman persembe cumaya denk gelecek gibiyse bi daha ki aya isleminizi yapariz dedi.o gunlere denk gelebilecegini nasil anlayacak , cozemedim?canım naptın gittin mi doktora?