Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Hadi insallah hayirlisi olur. Hic bir bilgim de yok ne olacak ne bitecek merak ediyorum.
canım ilaclara baslayınca 2-3 gune bir kontrole cagırıyor. asagı yukarı 8-12 iğneden sonra yumurtalar 17 mm yı gecınce toplama gununu belırlıyor. yumurta toplandıktan sonra gelısımlerıne ve rahımın durumuna gore taze transfer veya rahım dınlendırme yapıyor. aynen canım hayırlısı olsun

Benim.simdi aklim takildi ben cuma gunu damla seklinde olmaya baslayip bugun tamamen sokuldum ya . Bu durum bir seye sorun acar mi diyelim ki tedavi gununu kacirdim umarim anlasilir ve ona gore yapilmayacaksa yapilmaz.

Merhaba kızlar. Bende bu ay aşılamaya başlayacaktım fostimon ve ovitrelle raporlu ilaçlarımı almıştım fakat 15 Eylül de tatile çıktık. Emek hocaya durumu söylemiştik tatil öncesi gelin duruma göre başlarız diyordu ama normalde 7 Eylül de olmam gerekirken gecikme oldu 12.sinde oldum bu ay da boşa geçti anlayacağınız inşallah Ekim ayında yapılacak.

Tahlilleri disardan yaptirsak oluyor mu mesala benim 3 sene once cekilmis rahim filmim var diger tahlileri devletten yaptirsam olur mu
Canim bu konuda cok bilgim yok..ama anladığım hoca herseyi kendi yapip kendi gormek istiyo cuku benimde rahim filmi vardi sonrasında kurtajlarim oldugu icin tekrar kendi yapmak istedi

canım naptın gittin mi doktora?
Evet gittim kontrol etti yarin tekrar gidecegim.kan tahlili istedi onlari vericem ayrica tekrar ultrasonla bakip ona gore karar vericem dedi ayrica haftaya persembe cuma laboratuvar hizmet vermiyormus . Durumuna gore degerlendiricem eger ki yumurta toplaman persembe cumaya denk gelecek gibiyse bi daha ki aya isleminizi yapariz dedi.o gunlere denk gelebilecegini nasil anlayacak , cozemedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…