Yarin yanin da her ihtimale karsi honal f igneni getir dedi duruma gore cuma gunu ignene baslariz dedi cuma gec olmuyor mu? Regl in 4. Yada 5. Gunu oluyorEvet gittim kontrol etti yarin tekrar gidecegim.kan tahlili istedi onlari vericem ayrica tekrar ultrasonla bakip ona gore karar vericem dedi ayrica haftaya persembe cuma laboratuvar hizmet vermiyormus . Durumuna gore degerlendiricem eger ki yumurta toplaman persembe cumaya denk gelecek gibiyse bi daha ki aya isleminizi yapariz dedi.o gunlere denk gelebilecegini nasil anlayacak , cozemedim?
anlar o :)) senin ilaların filan hazır sanırım değil mi? rahim kalınlıgın kac cıktı?Evet gittim kontrol etti yarin tekrar gidecegim.kan tahlili istedi onlari vericem ayrica tekrar ultrasonla bakip ona gore karar vericem dedi ayrica haftaya persembe cuma laboratuvar hizmet vermiyormus . Durumuna gore degerlendiricem eger ki yumurta toplaman persembe cumaya denk gelecek gibiyse bi daha ki aya isleminizi yapariz dedi.o gunlere denk gelebilecegini nasil anlayacak , cozemedim?
canım rahım kalınlıgından ve yumurta buyuklugunden anlıyor. cuma ıgneye baslarsa buyuk ıhtımal ıkıncı pazartesı toplama olur. tahmını 8-9 gun ıgne olursun. bır gun bos oluyor. sonrakı gun toplamaYarin yanin da her ihtimale karsi honal f igneni getir dedi duruma gore cuma gunu ignene baslariz dedi cuma gec olmuyor mu? Regl in 4. Yada 5. Gunu oluyor
Yanlis hatirlamiyorsam 5.8 olmasi gerekiyordu .anlar o :)) senin ilaların filan hazır sanırım değil mi? rahim kalınlıgın kac cıktı?
Bilmiyorumki ne kadarlik olacak 6 eylul transferdi haftaya insallah öğrenecem....sen napiyorsun baslayabilecekmisin iyimisinhaftaya kalp de duyulur 7 haftalık oluyor degıl mi
Merhaba kızlar tüp bebek raporu kaç ay geçerli ekimde eşimin dğerleri iyise gidicez ama 4ay oldu benim geçtimi süresi acaba rahim filmide çekildğim 1sene oldu sanırımHer dr kendi hastanesinden tahlil.ister.umuttepeden rapor cikartmak icin son 1 yil.icinde cekilmis rapor isriyorlar.
Merhaba canim 6 ay gecerli rapor islem icin,1 ay gecerli ilac almak icin.benimde esim tedavi olmustu melih bey subatta bitiricekti tedaviyi ocakta emek beye gitmistim ben ozaman cikarmistim raporumu.Merhaba kızlar tüp bebek raporu kaç ay geçerli ekimde eşimin dğerleri iyise gidicez ama 4ay oldu benim geçtimi süresi acaba rahim filmide çekildğim 1sene oldu sanırım
Merhaba tup bebek rapiru 6 ay gecerli.Merhaba kızlar tüp bebek raporu kaç ay geçerli ekimde eşimin dğerleri iyise gidicez ama 4ay oldu benim geçtimi süresi acaba rahim filmide çekildğim 1sene oldu sanırım
1 kutu gonal f karisimi 750 ml oluyor.(ben 375 cekiyordum 1 sise 2 gun gidiyordu bana)bugun persembe size orda vurdu mu hemen igneyi?eger vurmadiysa cuma ctesi pazar 3 doz cikar 1 kutudan.kontrole cagrilan gun igne yapilmadan gidiliyor ultrason bakip dozunu soyluyorlar.sizin asilamaydi sanirim 1 kutu gonal yeticek anlamina gelir.asilama yaptiranlar cevap verir ins sana canim.hayirli olsun tedavin.Merhaba arkadaslar bana hemsire hanim.gonal f i n karisimini hazirladi yarindan itibaren 225 ml yapmami soyledi persembe cuma cumartesi pazar pazartesi ye kadar simdi aklima takilan şu bu sisenin icin deki yetecek mi 5 gun 225 ml . Bana yazilan sadece bir kutu gonal f var sizede oyle oldu mu?
Amin isteyen herkes icin hayirlisi olsun asilama degil tup bebek tedavisi bugun aksam 225 olarak baslayacagim pazartesi gunune kadar toplamda 5 gun sali gunu igne yapmadan kontrole cagirdi. Bana eksik yazildi galiba ulasabilecegim kimsede yok yarin bi daha gidicem sanirim hastaneye.1 kutu gonal f karisimi 750 ml oluyor.(ben 375 cekiyordum 1 sise 2 gun gidiyordu bana)bugun persembe size orda vurdu mu hemen igneyi?eger vurmadiysa cuma ctesi pazar 3 doz cikar 1 kutudan.kontrole cagrilan gun igne yapilmadan gidiliyor ultrason bakip dozunu soyluyorlar.sizin asilamaydi sanirim 1 kutu gonal yeticek anlamina gelir.asilama yaptiranlar cevap verir ins sana canim.hayirli olsun tedavin.
adet olunca karar verecegım. idare ederimBilmiyorumki ne kadarlik olacak 6 eylul transferdi haftaya insallah öğrenecem....sen napiyorsun baslayabilecekmisin iyimisin
transferden önce iki hafta eklersen su an 5 haftalıksın sanırımBilmiyorumki ne kadarlik olacak 6 eylul transferdi haftaya insallah öğrenecem....sen napiyorsun baslayabilecekmisin iyimisin
Merhaba arkadaslar bana hemsire hanim.gonal f i n karisimini hazirladi yarindan itibaren 225 ml yapmami soyledi persembe cuma cumartesi pazar pazartesi ye kadar simdi aklima takilan şu bu sisenin icin deki yetecek mi 5 gun 225 ml . Bana yazilan sadece bir kutu gonal f var sizede oyle oldu mu?
bildiğim kadarıyla gonal f450lik karısım hazırlanınca 600 ml oluyor.450+150 de sıvısı 225 den hesaplarsan 2 gün yeter üçüncü gün yeni karısım hazırlayıp eski kalandan 150 yenı karısımdan 75 eklemelısın1 kutu gonal f karisimi 750 ml oluyor.(ben 375 cekiyordum 1 sise 2 gun gidiyordu bana)bugun persembe size orda vurdu mu hemen igneyi?eger vurmadiysa cuma ctesi pazar 3 doz cikar 1 kutudan.kontrole cagrilan gun igne yapilmadan gidiliyor ultrason bakip dozunu soyluyorlar.sizin asilamaydi sanirim 1 kutu gonal yeticek anlamina gelir.asilama yaptiranlar cevap verir ins sana canim.hayirli olsun tedavin.
hemsıreye soylemedıysen bencede yarın mutlaka gıt bı yanlıslık var bır kutu gonal f yetmez normalde 6 kutu yazıyor gercı oda fazla gelıyorAmin isteyen herkes icin hayirlisi olsun asilama degil tup bebek tedavisi bugun aksam 225 olarak baslayacagim pazartesi gunune kadar toplamda 5 gun sali gunu igne yapmadan kontrole cagirdi. Bana eksik yazildi galiba ulasabilecegim kimsede yok yarin bi daha gidicem sanirim hastaneye.
Evet haklisin yarin gidicem ve yarinla birlikte 3 gun ust uste gitmis olucamhemsıreye soylemedıysen bencede yarın mutlaka gıt bı yanlıslık var bır kutu gonal f yetmez normalde 6 kutu yazıyor gercı oda fazla gelıyor
gonapeptyl yeterli ama cetrotıde de eksik onun sayısınıda söyle hemşireye canım. ne demek bizde bilmiyorduk ki. sagolsun burdakı arkadaslar yardımcı oldular bizlerede.Evet haklisin yarin gidicem ve yarinla birlikte 3 gun ust uste gitmis olucambana 1 kutu gonal f 450 1 kutu cetrotide 1 kutu gonapeptyl 1 kutu da catlatma ignesi ovitrelle yazilmis.iyi ki fark ettim . Hepinize cok tesekkur ederim benim bu konularda hic bilgim yok bana yardimci oluyorsunuz allah razi olsun
Ya bu kadar igneyle o yumurtalar hemencecik buyumez mi ki bana 225 le baslatti .normalde asilamada gunde 2 tane kolomenle istenilen boyuta erisip igneye bile gerek.kalmadi deyip asilamaya almislardi . Ki simdi ml grami daha yuksek igne yaptiriyorlar insallah yumurta toplanmasi laboratuvarin kapali.oldugu persembe cuma gunlerine denk gelmez.gonapeptyl yeterli ama cetrotıde de eksik onun sayısınıda söyle hemşireye canım. ne demek bizde bilmiyorduk ki. sagolsun burdakı arkadaslar yardımcı oldular bizlerede.