Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Mesajimi goren herkes lutfen yardimci olabilir mi cok ihtiyacim var tedaviye baslicaz ama kocaelindeki doktorlar hakkinda hic bir bilgimiz yok
Canım kocaelinde eray bey de var ama uygun degil fiyatları, uygun istiyorsan umuttepeye gitmelisin, orada emek bey var iyi bir doktor ama labaratuvar guzel olmadığı icin olumlu sonuç alan az kisi var, ben de gecen sene yaptırdım orada olmadi,bu ay doldurulmus embriyolarim var onu da orda deneyeceğim yine olmazsa istanbulda bahçeci tüp bebek merkezi düşünüyorum.

Canım kocaelinde eray bey de var ama uygun degil fiyatları, uygun istiyorsan umuttepeye gitmelisin, orada emek bey var iyi bir doktor ama labaratuvar guzel olmadığı icin olumlu sonuç alan az kisi var, ben de gecen sene yaptırdım orada olmadi,bu ay doldurulmus embriyolarim var onu da orda deneyeceğim yine olmazsa istanbulda bahçeci tüp bebek merkezi düşünüyorum.
Evet umuttepeyi de dusundum ama orasi da zaman acisindan cok gec cevap veriler diye tercih etmicem ama ilerde daha genis bir zaman da tercih edebilirim

Arkadaslar merhaba bana adetin 2. Gunu gel dediler cumartesi gunu damla seklinde kanamam oldu pazar gunu durdu pazartesi de hala pedin yarisini bile doldurmadan koyu kahve renk kanamam varla yok arasi sizce yarin hastaneye gitmelimiyim.yoksa tedaviye baslamam icin tamammen normal kanama olmasi mi gerekiyor 2. Gun diyebilmem icin yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar genel bilgilendirme amaçlı yazmak istedim ben ilk aşılamamı özel bi merkezde yaptım tabi negatif sonuçlandı bi o kadarsa ilgisiz bi doktora denk geldim bende dedim madem özelin devletten bi farkı yok en azından param çöpe gitmesin bu arada eşimde morfoloji ve hareket problemi vardı Umuttepe ye randevu aldım tabi bilmiyordum özel randevularında olduğunu infertiliteden aldım eşimede ürolojisinde beyse evrakları hazırladık biz bir ay içinde aşılama raporu çıktı sonuç negatif tabi tekrar aynı evrakları hazırladık bekledik tam 3 ay çıkmadı rapor bi şekilde emek hocadan randevu aldım 3 aydın çıkmayan rapor 4 günde çıktı aşılama tabi sonuç negatif tabi artık öğrendik evrakları hazırlayıp emek hocadan randevu aldım tüp bebek raporu içim başvurduk 26 Temmuz’da transfer oldu iki gün önce hem idrarda hemde kanda pozitif sonucu gördük çok şükür emek hoca iyi bir hekim muaynede çok sakin sabırlı Güler yüzlü
Merhaba eşimde de hareket ve morfolojı problemi var eşim bayan doktor istıyor ama emrk beyde çok ıymiş özgür doktor varmış emek bey zor süreçlerde yardımcı oluyormuş doğru mu b

Zaten emek bey yapmıyordu takibi asistanlar yapıyordu sıkıntılı bi durum olursa emek hocaya soruyolar ÖZge hanım ilk aşılamamı yaptı gayret ilgiliydi bide zaten 6 aydır Amerikan da eğitimdeymiş Temmuz ayında döndü yani bileğileri taze ilgilide bozma moralini
Tüp bebekte de özgür hanım mı ilgılendı sözünle

Arkadaslar merhaba bana adetin 2. Gunu gel dediler cumartesi gunu damla seklinde kanamam oldu pazar gunu durdu pazartesi de hala pedin yarisini bile doldurmadan koyu kahve renk kanamam varla yok arasi sizce yarin hastaneye gitmelimiyim.yoksa tedaviye baslamam icin tamammen normal kanama olmasi mi gerekiyor 2. Gun diyebilmem icin yardimci olursaniz sevinirim

X