Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Mesajimi goren herkes lutfen yardimci olabilir mi cok ihtiyacim var tedaviye baslicaz ama kocaelindeki doktorlar hakkinda hic bir bilgimiz yok
Canım kocaelinde eray bey de var ama uygun degil fiyatları, uygun istiyorsan umuttepeye gitmelisin, orada emek bey var iyi bir doktor ama labaratuvar guzel olmadığı icin olumlu sonuç alan az kisi var, ben de gecen sene yaptırdım orada olmadi,bu ay doldurulmus embriyolarim var onu da orda deneyeceğim yine olmazsa istanbulda bahçeci tüp bebek merkezi düşünüyorum.

Evet umuttepeyi de dusundum ama orasi da zaman acisindan cok gec cevap veriler diye tercih etmicem ama ilerde daha genis bir zaman da tercih edebilirim

Arkadaslar merhaba bana adetin 2. Gunu gel dediler cumartesi gunu damla seklinde kanamam oldu pazar gunu durdu pazartesi de hala pedin yarisini bile doldurmadan koyu kahve renk kanamam varla yok arasi sizce yarin hastaneye gitmelimiyim.yoksa tedaviye baslamam icin tamammen normal kanama olmasi mi gerekiyor 2. Gun diyebilmem icin yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba eşimde de hareket ve morfolojı problemi var eşim bayan doktor istıyor ama emrk beyde çok ıymiş özgür doktor varmış emek bey zor süreçlerde yardımcı oluyormuş doğru mu b

Tüp bebekte de özgür hanım mı ilgılendı sözünle

Arkadaslar merhaba bana adetin 2. Gunu gel dediler cumartesi gunu damla seklinde kanamam oldu pazar gunu durdu pazartesi de hala pedin yarisini bile doldurmadan koyu kahve renk kanamam varla yok arasi sizce yarin hastaneye gitmelimiyim.yoksa tedaviye baslamam icin tamammen normal kanama olmasi mi gerekiyor 2. Gun diyebilmem icin yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…