Burada da yazilmis ya ona istinaden sordum bende canim insallah olumlu sonuc alirsinSelam soylenti nedir canim merak ettim.bende yil kasima dogru yine deneme yapicam da son raporlu hakkim ona gore karar vericem.gerci benim 2.denemede tuttu 9 haftalikken kalbi durdugu icin sonlandi hamileligim.
Insallah hepimiz olunlu sonuc aliriizBurada da yazilmis ya ona istinaden sordum bende canim insallah olumlu sonuc alirsin
Herseyiyle mi 2 000 tl mi mesala ilaclar muayeneler ve test ucretleri felan dahil mi bu fiyataKonak hastanesinde ayrı bir bölüm var tüp bebek merkezi orada çalışıyor. temmuz ayında 2.000.TL di galiba tam hatırlayamadım aşılama için fiyat verilmişti
Baska bildiginiz hem guzel bir doktor hemde biraz uygun fiyatli olani var mi bi bilginiz var mi?yok işlem fiyatı bu, diğerleri ayrı
Mesajimi goren herkes lutfen yardimci olabilir mi cok ihtiyacim var tedaviye baslicaz ama kocaelindeki doktorlar hakkinda hic bir bilgimiz yokBaska bildiginiz hem guzel bir doktor hemde biraz uygun fiyatli olani var mi bi bilginiz var mi?
Canım kocaelinde eray bey de var ama uygun degil fiyatları, uygun istiyorsan umuttepeye gitmelisin, orada emek bey var iyi bir doktor ama labaratuvar guzel olmadığı icin olumlu sonuç alan az kisi var, ben de gecen sene yaptırdım orada olmadi,bu ay doldurulmus embriyolarim var onu da orda deneyeceğim yine olmazsa istanbulda bahçeci tüp bebek merkezi düşünüyorum.Mesajimi goren herkes lutfen yardimci olabilir mi cok ihtiyacim var tedaviye baslicaz ama kocaelindeki doktorlar hakkinda hic bir bilgimiz yok
Evet umuttepeyi de dusundum ama orasi da zaman acisindan cok gec cevap veriler diye tercih etmicem ama ilerde daha genis bir zaman da tercih edebilirimCanım kocaelinde eray bey de var ama uygun degil fiyatları, uygun istiyorsan umuttepeye gitmelisin, orada emek bey var iyi bir doktor ama labaratuvar guzel olmadığı icin olumlu sonuç alan az kisi var, ben de gecen sene yaptırdım orada olmadi,bu ay doldurulmus embriyolarim var onu da orda deneyeceğim yine olmazsa istanbulda bahçeci tüp bebek merkezi düşünüyorum.
Zaman acısından sıkıntı olmuyor benim 1 ay içinde oldu her şeyim. Sıkıntınıza bağlı birde.Evet umuttepeyi de dusundum ama orasi da zaman acisindan cok gec cevap veriler diye tercih etmicem ama ilerde daha genis bir zaman da tercih edebilirim
Merhaba eşimde de hareket ve morfolojı problemi var eşim bayan doktor istıyor ama emrk beyde çok ıymiş özgür doktor varmış emek bey zor süreçlerde yardımcı oluyormuş doğru mu bMerhaba arkadaşlar genel bilgilendirme amaçlı yazmak istedim ben ilk aşılamamı özel bi merkezde yaptım tabi negatif sonuçlandı bi o kadarsa ilgisiz bi doktora denk geldim bende dedim madem özelin devletten bi farkı yok en azından param çöpe gitmesin bu arada eşimde morfoloji ve hareket problemi vardı Umuttepe ye randevu aldım tabi bilmiyordum özel randevularında olduğunu infertiliteden aldım eşimede ürolojisinde beyse evrakları hazırladık biz bir ay içinde aşılama raporu çıktı sonuç negatif tabi tekrar aynı evrakları hazırladık bekledik tam 3 ay çıkmadı rapor bi şekilde emek hocadan randevu aldım 3 aydın çıkmayan rapor 4 günde çıktı aşılama tabi sonuç negatif tabi artık öğrendik evrakları hazırlayıp emek hocadan randevu aldım tüp bebek raporu içim başvurduk 26 Temmuz’da transfer oldu iki gün önce hem idrarda hemde kanda pozitif sonucu gördük çok şükür emek hoca iyi bir hekim muaynede çok sakin sabırlı Güler yüzlü
Tüp bebekte de özgür hanım mı ilgılendı sözünleZaten emek bey yapmıyordu takibi asistanlar yapıyordu sıkıntılı bi durum olursa emek hocaya soruyolar ÖZge hanım ilk aşılamamı yaptı gayret ilgiliydi bide zaten 6 aydır Amerikan da eğitimdeymiş Temmuz ayında döndü yani bileğileri taze ilgilide bozma moralini
Merhaba labaratuar ıyı değil bılgısını kocaeli hastanesınde den mi Bilgi verıldıTransferlerin de yarisi dedi paylasicaklar herhalde ozge hanimla.ozellerin labaratuvalri cok iyi ben olsam burda yaptirmam dedi.
Emek bey mi başka hastane önerdıBana sordugumda bahceci cem bey ve istanhul tup bebek arat kameri tavsiye etmisti.bilmiyorim eray beylede iligli yorumlara baktim icime sinmedi.en iyisi bahceci gibi .
Merhaba emek bey mi yapmıştıBizim de sperm sayisi 5 milyondu,,hareket 0 dı hemen çıktı rapor. Aralıkta tüp bebek yaptırdık ama olmadi, şimdi dondurulmuslar var onlari yaptırıcaz yakin zamanda. Yine olmazsa özel bir merkezde denemeyi düşünüyorum.
Merhaba aşılamayı nerde yaptıracaksınızTeşekkür ederim, inşallah biz de bu ay aşılamayla başlayacağız. Umarın senin de bebişlerin bu ay tutunur
İşlemlerı emek bey mi özge hanım mı yapıyor acabaAminn canım hepimizin kucakları en kısa sürede dolar inşallahBen de bu ay Emek hocayla aşılamaya başlayacağım.