Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kac para tutuyor ilaclar canim

Canım eczaneler ile görüşüyorum kaç gündür hastaneyi aradım gittim en son bugün görüşebildim. ilaçları hatalı yazmışlar mg olarak haliyle SGK karşılamıyor bugün düzelttiler ama şimdi de rapor 1 aylık çıkartmışlar tamamını veremiyoruz diyorlar. 22.8.2019 - 22.09.2019 yazıyor rapor tarihinde diyorlar bende hastaneyle görüştüm yine ilaç alma süreniz 1 ay rapor 6 aylıktır diyor ilk denememiz iyice kafamız karıştı. Özel sektörde çalışıyoruz bide sürekli izin alma durumumuz olmuyor. Şimdi yeni reçete numarası verdiler. Mg düşmüş sanırım bide 4 ilaç değil 2 ilaç yazılmış fostimon 14 kutu ve 1 kutu ovitrelle olarak. EcZane ile görüştüm yine 13 fostimon 1 ovitrelle karşılıyormuş 380 küsür gibi rakam söyledi. 1 tane de cepten alacağız sanırım reçete de 14 yazılmış çünkü.

Selam kızlar genetik testi yaptırıp sonucu işarerleğim gibi olan varmı

Eklentiler

• 480811ED-D266-4617-A7E8-47BC2E675AF3.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar merhaba ben bir banka çalışanı olduğum için ilaçların ve tedavi masraflarının karşılanabilmesi için raporun banka tarafından kabul görmesi gerekiyor ve çok sayıda prosedüre takılıyoruz. Aranızda sizde sorun olmayıp eşinden kaynaklı tüp bebek uygun görülen bana yardımcı olabilecek biri var mı? Raporda yazan bir şeyi sormam gerekiyor da yardım edin lütfeeeeen

Bildigim kadariyla ilac yazdirmak icin o rapiru 1 ay kullanabiliyorsun.islem yapilmasi icin 6 ay.mesela tedavin basladi ilacin bitti diyelim egerki 1 ay dolmamis ise tejrar gidiyirsun ilac yaziyorlar bir bayanin basina gwlmisti o gidip para ile almis hemsire gelseydin yazqrdik demisti.

Merhaba benim esimden kaynakli tup bebek raporum ama altinda kadin kaynakli sepeplerde yaziyor.esim calisiyor calistigi yerden onay almasi gerekmiyor sgk niz varsa onaya gerek yok

Hmm fostimon 75 ml 70 tl canim disardan alisan

Merhaba, ben tam sizin kriterlere uyuyorum :) ben de banka çalışanıyım, benimde tüp bebek tedavi nedenim eşimden kaynaklı. ben hiç problem yaşamadım. vakıf, 2 kadın doğumcu ve 1 üroloğun tüp bebek tedavisi görmesi gerekir şeklinde rapor istedi o kadar. başka sormak istediğiniz bişey olursa telefon numaramı özelden paylaşırım

Ayy şuan nasıl mutlu oldum anlatamam sana. Numaranı alabilir miyim? Konuşarak daha iyi olacaktır sanırım iletişim kurmamız

Bu sitede yazilmis sorun olabilecegi ve orada dolasan bi kac soylenti var gibi insallah oyle degildir.
Selam soylenti nedir canim merak ettim.bende yil kasima dogru yine deneme yapicam da son raporlu hakkim ona gore karar vericem.gerci benim 2.denemede tuttu 9 haftalikken kalbi durdugu icin sonlandi hamileligim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…