- 17 Haziran 2019
- 58
- 73
Ozelede eray beye gidilcek mecbur baska kimseye guvenemen gibi geliyor oda tuzlada birde kocaeli tipta acicaz kesenin agzini.bende bir konusayim emek beyle agustosta gidicem kismetse bakalim neler dicek
Elimizden geldiğince oluruz tabi. Hoşgeldin
Merhaba,sperm sayınız cok düşük, amh da düşük sayılır rapor cikar mutlaka. Hangi doktora yönlendirdi sizi yurt disinda olan doktorunuz ? Umuttepede bana tüp bebek tedavisi yapan doktor emek beydi,cok iyi bir doktor. Özel randevu alıp gidebilirsiniz.MerhabaKbdemirel teşekkür ederim. Benim amh değerim eşimin de sperm sayısı düşük klomen tedavisi uyguluyor şuan ancak jinekoloğum artık tr’de olmadığı için başka bi dr ile görüştüm gün geçmeden tüp bebek tedavisine başlamamızı söyledi ve kocaelide bir dr’a yönlendirdi ancak asistanı 1,2 amh ve 4milyon sperm’e rapor çıkmayacağını belirtti. Umuttepe ile görüşün dilerseniz dedi. Umuttepeyi aradım önce jinekolojiden ve ürolojiden randevu almanız gerek duruma göre tüp bebek kliniğine yönlendirileceksiniz dedi. Özel randevu şart mı ya da önerebileceğiniz bir dr var mı?
Testin çıkması lazım.Merhaba kızlar Emek Hoca sperm testi çıkmadan rapor için çağırıyor değil mi? Bize öyle bir şey demişti ama kafamız karıştı. Bir an önce gelin raporunuz çıksın demişti galiba
Merhaba,sperm sayınız cok düşük, amh da düşük sayılır rapor cikar mutlaka. Hangi doktora yönlendirdi sizi yurt disinda olan doktorunuz ? Umuttepede bana tüp bebek tedavisi yapan doktor emek beydi,cok iyi bir doktor. Özel randevu alıp gidebilirsiniz.
Evet önce emek beyden randevu alın, ayni anda eşinizede urolojiden alın, rapor cikmasi icin eşinizin once kan tahlili ardından sperm testi vermesi gerekiyor, ikiside umuttepede verilmeli. Siz de adetin 3. Günü yapilan hormon tahlilleri ve rahim filminiz varsa onunla birlikte giderseniz emek beye daha kolay olur işiniz.Eray Çalışkan’ın asistanının numarasını verdi direkt görüşün dedi ama asistan da sanki raporsuza yönlendirir gibi konuştu ben diretince umuttepeye gidin dedi. Randevuyu da ilk olarak Emek Bey’den almalıyım sanırım? Gerekli belgeleri sonuçları o iletecek sanırım değil mi?
Bizim de sperm sayisi 5 milyondu,,hareket 0 dı hemen çıktı rapor. Aralıkta tüp bebek yaptırdık ama olmadi, şimdi dondurulmuslar var onlari yaptırıcaz yakin zamanda. Yine olmazsa özel bir merkezde denemeyi düşünüyorum.
Emek beye alacağınız ilk randevu 120 tlHakkınızda hayırlısı olsun umarım bu kez güzel sonuçlanır. Bizim 15-20 gündür gündemimizde ve ne yazık ki hiçbir şey bilmiyoruz. Bu başlığı inceledim bayağı ne yazık ki başarılı işlem sayısı çok az ama şuan maddiyat dolayısıyla umuttepede denemem gerek şansımı. Ne kadar ödeme yaptınız siz tüm süreçte ödemeler testler falan?
Evet olumlu sonuc alan cok az kisi var, o da labaratuvarin iyi olmayışından emek bey cok iyi bir doktor aslında .
Ya ne guzel darisi bizlereBenim bir arkadaşım var defalarca özelde yaptırdı bir kere de devlet deneyeceğim diyerek umuttepeye gitti ve tuttu hatta şu an bebeği 8-9 aylıknasip kısmet tamamen. Benim özdl sağlık sigortam var umarım ilaçları karşılar
canım nasılsın?bu ay dondurulmusu deneyecek misiniz?Ya ne guzel darisi bizlere
Iyiiym canim sen nasılsın, geldin mi izmite ? Ekimde deneyeceğiz, tatile gidip geldikten sonra. Pek umudum yok ama kalmasınlar orda boşuna :)canım nasılsın?bu ay dondurulmusu deneyecek misiniz?
geldim canım ama geri gideceğim. eylüle kadar memlekette olacagım. kuzum bence umutlu ol bence olacak.Iyiiym canim sen nasılsın, geldin mi izmite ? Ekimde deneyeceğiz, tatile gidip geldikten sonra. Pek umudum yok ama kalmasınlar orda boşuna :)
Teşekkür ederim, inşallah biz de bu ay aşılamayla başlayacağız. Umarın senin de bebişlerin bu ay tutunurTestin çıkması lazım.