Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kleopatra41 ocak ayından bu yana yazılanları tek tek okudum. Öncelikle yaşadığın süreç için çok üzgünüm umarım en kısa sürede iyi haberler alırsın bebek de nasip olup. Sen ve bu mesajı okuyan tüm arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Umuttepe süreci ile ilgili sorularıma yardımcı olur musunuz rica etsem? @Endomia K kleopatra41 @tugbatugba2 @Gelartikkk @gecenay41
Tesekkur ederim canim allah kimseye yasatmasin tez zamanda kavusalim bebislerimize.tabiiki hepimiz burda birbirimize destek olmak icin variz

Merhaba Kbdemirel Kbdemirel teşekkür ederim. Benim amh değerim eşimin de sperm sayısı düşük klomen tedavisi uyguluyor şuan ancak jinekoloğum artık tr’de olmadığı için başka bi dr ile görüştüm gün geçmeden tüp bebek tedavisine başlamamızı söyledi ve kocaelide bir dr’a yönlendirdi ancak asistanı 1,2 amh ve 4milyon sperm’e rapor çıkmayacağını belirtti. Umuttepe ile görüşün dilerseniz dedi. Umuttepeyi aradım önce jinekolojiden ve ürolojiden randevu almanız gerek duruma göre tüp bebek kliniğine yönlendirileceksiniz dedi. Özel randevu şart mı ya da önerebileceğiniz bir dr var mı?
Esimin sperm 4.8 milyondu harekette yuzde10.rapor 5 milyonun altinda olanlara direk cikiyor.ben mart 2019 da yaptirdim raporum var 2.denemeydi ilaclara 1.150 tl hastaneye de 750tl odedik okadar.ilaclar kisiye gore degistigi icin fiyat tam net olmuyor.umuttepede sadece emek bey var illaki ondan alman gerekiyor randevuyu.senin ve esine yapilan kan sperm butun testler ucretsiz devlet karsiliyor.rahim filmin yoksa umuttepede sira cok zor geliyor ben konrad goruntulemede 2018 nisanda anestezisiz 500tl ye cektirdim oraya gidip emek beyin hastasiyim dedim emek bey cekti.sonucu hemen cd ve rapor olarak aliyosun.rapor icin rahim filmi sart.sperm sayi kuvvetlenmesi icin uroloji melih beye tedavi icin yonlendirebilir benim esimi yonlendirdi oyle tup denedik.hayirlisi olsun.

Kızlar bu aralar kafama takılan bir şey var. Dün gidecektim hem rapor evraklarını vermeye hemde ne zaman başlayacağımızı kesinleştirmeye; fakat Emek hoca'da izinliymiş gidemedim, SGK'nın karşıladığı 3 rapor hakkımız var ya bu haklar yıllık mı yoksa yalnızca 3 hak ile mi sınırlı ? eğer 3 hak ile sınırlı ise aşılama için rapor çıkartmaya gerek var mı ? tüp bebek için rapor hakkı saklı kalsa daha iyi olmaz mı ? En son gittiğimde tahliller ve rapor için evraklar istendi hazırladım ama kafaymı kurcalayan nokta bu oldu. Aşılama tüp bebek kadar maliyetli bir yöntem değil çünkü raporlarımı aşılama yerine tüp bebek'te kullanmam daha iyi olmaz mı ? bilgilendirebilirseniz sevinirim.
Rapor yillik degil 3 hak olarak.raporun ciktihi tarihten 1 ay sureyle ilaclarini yazdirip alman lazim islem icinde 6 ay suren var.asilama icin rapora gerek yok diye biliyorum cunku cok farkli islemler.hic asilama yaptirmadim ama maliyeti dusuk diye biliyorum.

Esimin sperm 4.8 milyondu harekette yuzde10.rapor 5 milyonun altinda olanlara direk cikiyor.ben mart 2019 da yaptirdim raporum var 2.denemeydi ilaclara 1.150 tl hastaneye de 750tl odedik okadar.ilaclar kisiye gore degistigi icin fiyat tam net olmuyor.umuttepede sadece emek bey var illaki ondan alman gerekiyor randevuyu.senin ve esine yapilan kan sperm butun testler ucretsiz devlet karsiliyor.rahim filmin yoksa umuttepede sira cok zor geliyor ben konrad goruntulemede 2018 nisanda anestezisiz 500tl ye cektirdim oraya gidip emek beyin hastasiyim dedim emek bey cekti.sonucu hemen cd ve rapor olarak aliyosun.rapor icin rahim filmi sart.sperm sayi kuvvetlenmesi icin uroloji melih beye tedavi icin yonlendirebilir benim esimi yonlendirdi oyle tup denedik.hayirlisi olsun.

Teşekkür ederim canım çok sağol bilgilendirme için. Eşimin ilaçları bittikten sonra diğer dr yerine direkt umuttepe’ye gidip orda test yaptıralım en iyisi 2 kez uğraşmamış oluruz randevuları buna göre ayarlayayım ben.

Kızlar tekrar merhaba, eşimin kan testlerinden biri çıktı. Diğerleri aynı gün içinde çıkıyor mu yoksa daha mı sonra çıkıyor?

Cikar bence de, cogu gitmis azi kalmış. Insallah sperm sonuçlarınizda guzel çıkar.

Yok canım çıkmamış. Önceki sperm testlerimiz güzeldi umarım bu da güzel çıkar. Aşılama raporumuz çıktı bugün. Haftaya tedaviye başlıyoruz inşallah. Allah yardımcımız olsun🙏🏼

Rapor yillik degil 3 hak olarak.raporun ciktihi tarihten 1 ay sureyle ilaclarini yazdirip alman lazim islem icinde 6 ay suren var.asilama icin rapora gerek yok diye biliyorum cunku cok farkli islemler.hic asilama yaptirmadim ama maliyeti dusuk diye biliyorum.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Fakat emek hoca tahlillerimizi falan isteyip evrak listesi vermişti rapor çıkartalım diye en iyisi sonuçları ve evrakları göstermeye gidince konuşayım tekrar hakkımdan düşmesin aşılama maliyetini cepten yapayım.

X