Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Kızlar bu aralar kafama takılan bir şey var. Dün gidecektim hem rapor evraklarını vermeye hemde ne zaman başlayacağımızı kesinleştirmeye; fakat Emek hoca'da izinliymiş gidemedim, SGK'nın karşıladığı 3 rapor hakkımız var ya bu haklar yıllık mı yoksa yalnızca 3 hak ile mi sınırlı ? eğer 3 hak ile sınırlı ise aşılama için rapor çıkartmaya gerek var mı ? tüp bebek için rapor hakkı saklı kalsa daha iyi olmaz mı ? En son gittiğimde tahliller ve rapor için evraklar istendi hazırladım ama kafamı kurcalayan nokta bu oldu. Aşılama tüp bebek kadar maliyetli bir yöntem değil çünkü raporlarımı aşılama yerine tüp bebek'te kullanmam daha iyi olmaz mı ? bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Ozelede eray beye gidilcek mecbur baska kimseye guvenemen gibi geliyor oda tuzlada birde kocaeli tipta acicaz kesenin agzini.bende bir konusayim emek beyle agustosta gidicem kismetse bakalim neler dicek

Kleopatra41 ocak ayından bu yana yazılanları tek tek okudum. Öncelikle yaşadığın süreç için çok üzgünüm umarım en kısa sürede iyi haberler alırsın bebek de nasip olup. Sen ve bu mesajı okuyan tüm arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Umuttepe süreci ile ilgili sorularıma yardımcı olur musunuz rica etsem? E Endomia K kleopatra41 T tugbatugba2 G Gelartikkk G gecenay41

Elimizden geldiğince oluruz tabi. Hoşgeldin

Merhaba Kbdemirel Kbdemirel teşekkür ederim. Benim amh değerim eşimin de sperm sayısı düşük klomen tedavisi uyguluyor şuan ancak jinekoloğum artık tr’de olmadığı için başka bi dr ile görüştüm gün geçmeden tüp bebek tedavisine başlamamızı söyledi ve kocaelide bir dr’a yönlendirdi ancak asistanı 1,2 amh ve 4milyon sperm’e rapor çıkmayacağını belirtti. Umuttepe ile görüşün dilerseniz dedi. Umuttepeyi aradım önce jinekolojiden ve ürolojiden randevu almanız gerek duruma göre tüp bebek kliniğine yönlendirileceksiniz dedi. Özel randevu şart mı ya da önerebileceğiniz bir dr var mı?

Merhaba kızlar Emek Hoca sperm testi çıkmadan rapor için çağırıyor değil mi? Bize öyle bir şey demişti ama kafamız karıştı. Bir an önce gelin raporunuz çıksın demişti galiba 🧐

Merhaba Kbdemirel Kbdemirel teşekkür ederim. Benim amh değerim eşimin de sperm sayısı düşük klomen tedavisi uyguluyor şuan ancak jinekoloğum artık tr’de olmadığı için başka bi dr ile görüştüm gün geçmeden tüp bebek tedavisine başlamamızı söyledi ve kocaelide bir dr’a yönlendirdi ancak asistanı 1,2 amh ve 4milyon sperm’e rapor çıkmayacağını belirtti. Umuttepe ile görüşün dilerseniz dedi. Umuttepeyi aradım önce jinekolojiden ve ürolojiden randevu almanız gerek duruma göre tüp bebek kliniğine yönlendirileceksiniz dedi. Özel randevu şart mı ya da önerebileceğiniz bir dr var mı?
Merhaba,sperm sayınız cok düşük, amh da düşük sayılır rapor cikar mutlaka. Hangi doktora yönlendirdi sizi yurt disinda olan doktorunuz ? Umuttepede bana tüp bebek tedavisi yapan doktor emek beydi,cok iyi bir doktor. Özel randevu alıp gidebilirsiniz.

Merhaba,sperm sayınız cok düşük, amh da düşük sayılır rapor cikar mutlaka. Hangi doktora yönlendirdi sizi yurt disinda olan doktorunuz ? Umuttepede bana tüp bebek tedavisi yapan doktor emek beydi,cok iyi bir doktor. Özel randevu alıp gidebilirsiniz.

Eray Çalışkan’ın asistanının numarasını verdi direkt görüşün dedi ama asistan da sanki raporsuza yönlendirir gibi konuştu ben diretince umuttepeye gidin dedi. Randevuyu da ilk olarak Emek Bey’den almalıyım sanırım? Gerekli belgeleri sonuçları o iletecek sanırım değil mi?

Eray Çalışkan’ın asistanının numarasını verdi direkt görüşün dedi ama asistan da sanki raporsuza yönlendirir gibi konuştu ben diretince umuttepeye gidin dedi. Randevuyu da ilk olarak Emek Bey’den almalıyım sanırım? Gerekli belgeleri sonuçları o iletecek sanırım değil mi?
Evet önce emek beyden randevu alın, ayni anda eşinizede urolojiden alın, rapor cikmasi icin eşinizin once kan tahlili ardından sperm testi vermesi gerekiyor, ikiside umuttepede verilmeli. Siz de adetin 3. Günü yapilan hormon tahlilleri ve rahim filminiz varsa onunla birlikte giderseniz emek beye daha kolay olur işiniz.

Bizim de sperm sayisi 5 milyondu,,hareket 0 dı hemen çıktı rapor. Aralıkta tüp bebek yaptırdık ama olmadi, şimdi dondurulmuslar var onlari yaptırıcaz yakin zamanda. Yine olmazsa özel bir merkezde denemeyi düşünüyorum.

Bizim de sperm sayisi 5 milyondu,,hareket 0 dı hemen çıktı rapor. Aralıkta tüp bebek yaptırdık ama olmadi, şimdi dondurulmuslar var onlari yaptırıcaz yakin zamanda. Yine olmazsa özel bir merkezde denemeyi düşünüyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun umarım bu kez güzel sonuçlanır. Bizim 15-20 gündür gündemimizde ve ne yazık ki hiçbir şey bilmiyoruz. Bu başlığı inceledim bayağı ne yazık ki başarılı işlem sayısı çok az ama şuan maddiyat dolayısıyla umuttepede denemem gerek şansımı. Ne kadar ödeme yaptınız siz tüm süreçte ödemeler testler falan?

Hakkınızda hayırlısı olsun umarım bu kez güzel sonuçlanır. Bizim 15-20 gündür gündemimizde ve ne yazık ki hiçbir şey bilmiyoruz. Bu başlığı inceledim bayağı ne yazık ki başarılı işlem sayısı çok az ama şuan maddiyat dolayısıyla umuttepede denemem gerek şansımı. Ne kadar ödeme yaptınız siz tüm süreçte ödemeler testler falan?
Emek beye alacağınız ilk randevu 120 tl
Sonra rapor ilaclar vs. 2.500 ü gecmisti sanırım. Tam hatırlayamıyorum. Guncel fiyatlar farklıdır benim ki gecen seneydi.

Evet olumlu sonuc alan cok az kisi var, o da labaratuvarin iyi olmayışından emek bey cok iyi bir doktor aslında .

Benim bir arkadaşım var defalarca özelde yaptırdı bir kere de devlet deneyeceğim diyerek umuttepeye gitti ve tuttu hatta şu an bebeği 8-9 aylık 🤗 nasip kısmet tamamen. Benim özdl sağlık sigortam var umarım ilaçları karşılar 🤲🏻

X