Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Merhaba kızlar, biz de iki yıldır bebek için uğraşanlardanız. Bir negatif aşılamam var.
Bu ay Emek Hoca’dan randevu almak istiyorum ama hakkında bir bilgim yok.
Hemen tüp bebek düşünmüyorum. Önce aşılama olsun istiyorum.
Kendisi aşılama tedavisi yapıyor mu yoksa sadece tüp bebek mi yapıyor?
Lütfen bilgisi olanlar yazsın

Merhaba,sartlarin uygunluguna gore emek hoca tedavi baslatiyor.benim sartlarim asilamaya degil direk tup e uygundu mesela.ama cok kisi var asilama yaptiran tup icin zaten 3 asilama yapiyor once.

Merhaba,sartlarin uygunluguna gore emek hoca tedavi baslatiyor.benim sartlarim asilamaya degil direk tup e uygundu mesela.ama cok kisi var asilama yaptiran tup icin zaten 3 asilama yapiyor once.
Cevabın için çok teşekkür ederim.
Bütün değerlerim iyi, sebepsiz infertilite benimki. Adetim düzenli, hormonlar normal. Eşimin de değerleri iyi. İnşallah aşılama der çünkü henüz tüp bebeğe hazır değilim.
Peki doktor bey nasıl birisi? Güzelce anlatıp yardımcı oluyor mu?

Rica ederim.hersey normalse asilama ile baslar bence.devlet destekli tup icin once 3 asilama yapiliyor sonra tup e geciliyor.emek bet titiz ve ilgili herseyi tek tek anlatiyor.ozelden randevu alman cok onemli tabi.cok sakin bir dr,anlatip sepetlemenin pesinde degil yani :) hayirlisi olsun hakkinizda.

Çok teşekkür ederim, amin hepimiz için en hayırlısı olsun Şimdi randevu almak için uğraşıyorum inşallah bulabilirim.

Selam kızlar nabersiniz buralar cok boş kimseden olumlu haber yokmu biz eşim içğn tedavideyiz ilaç kullanıyor inş değerler yükselirse yine tüp bebek denicez E Ecem41 sen naptın canım gittinmi

Canim ben gecen ay basladim iki yumurta toplandi biri 5. Gune gidebildi diegrinin gelisimi yavaşladığı icin dondurulmadi digeri donduruldu.bayramdan sonra bir daha baslancak bakalim benim ameliyat isim oldugu icin dondurulcak.

Canim ben gecen ay basladim iki yumurta toplandi biri 5. Gune gidebildi diegrinin gelisimi yavaşladığı icin dondurulmadi digeri donduruldu.bayramdan sonra bir daha baslancak bakalim benim ameliyat isim oldugu icin dondurulcak.
Hayırlısı canım geçmiş olsun şimdiden allah emekelrimizi boşa çıkarmasn bizde ilaçlara devam 2ay okdu 4ay sonra gelin demişti üroloji ama ben merak erriğim için sperm testi yapcaz inşallah fark vardır

Biz de sperm testi yapıcaz salı günü umuttepede. Hareket artmıyor bir türlü promen k ile 0 dan 10 a yükseldi anca. O da ilacı bırakınca düştü tekrar. Ekimde dondurulmuşlari koydurcaz tekrar.

Insallah canim.degerler cok dusuk degilse sorun olmuyor düzeliyor sikinti yapma.

Biz de sperm testi yapıcaz salı günü umuttepede. Hareket artmıyor bir türlü promen k ile 0 dan 10 a yükseldi anca. O da ilacı bırakınca düştü tekrar. Ekimde dondurulmuşlari koydurcaz tekrar.
HAyırlısı benim pskolojim bzouldu valla stres depresyon off allah yardımcımız okaun

Merhaba kızlar. Bizde emek hocaya gittik herhangi bir sorun yok dedi, aşılama deneyeceğiz eşimden ve benden kan testi ve sperm testi istendi. Testlerimizi verdik hepsi tamam spermde bugün çıktı artık hocaya gidip rapor hazırlığı başlayacak sanırım. Emek hoca 2 kez aşılama deneriz olmazsa tüp bebeğe geçeriz dedi. Bizde hiçbir sorun yok yumurtlamalar normal rezerv çok iyi dedi eşiminde sperm testi iyiydi Bugün çıkan sonuca göre hiçbir sorun yok gibi gözüküyor ama bir türlü olmadı. Bakalım inşallah bu ay ilk aşılamamızı yaparız allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

Merhaba arkadaşlar genel bilgilendirme amaçlı yazmak istedim ben ilk aşılamamı özel bi merkezde yaptım tabi negatif sonuçlandı bi o kadarsa ilgisiz bi doktora denk geldim bende dedim madem özelin devletten bi farkı yok en azından param çöpe gitmesin bu arada eşimde morfoloji ve hareket problemi vardı Umuttepe ye randevu aldım tabi bilmiyordum özel randevularında olduğunu infertiliteden aldım eşimede ürolojisinde beyse evrakları hazırladık biz bir ay içinde aşılama raporu çıktı sonuç negatif tabi tekrar aynı evrakları hazırladık bekledik tam 3 ay çıkmadı rapor bi şekilde emek hocadan randevu aldım 3 aydın çıkmayan rapor 4 günde çıktı aşılama tabi sonuç negatif tabi artık öğrendik evrakları hazırlayıp emek hocadan randevu aldım tüp bebek raporu içim başvurduk 26 Temmuz’da transfer oldu iki gün önce hem idrarda hemde kanda pozitif sonucu gördük çok şükür emek hoca iyi bir hekim muaynede çok sakin sabırlı Güler yüzlü

Allah tamamina edirsin canim insalah bizde gorruuz pozitifi.bende bugun emek hocayla gorustum morlaim bozukdu cok labaratuarı baya kotuledi.senin kacinci gun embriyosuydi?

Bide artik takiplri emek bey yapmicakmis ozge hanima yonlendiriyo yumurra toplama yapıcakmis ama.onada ayri moralim bozuldu.

Allah tamamina edirsin canim insalah bizde gorruuz pozitifi.bende bugun emek hocayla gorustum morlaim bozukdu cok labaratuarı baya kotuledi.senin kacinci gun embriyosuydi?
Benim 3.gün embiryosuydu iki tane yerleştirildi 7.günde idrarda pozitifi gördüm böyle durumlarda çoğul gebelik oluyomuş sanırım ikiside tuttu tek korkun kalp atışlarını duramamaktan sevinemiyorum bile hep bi korku içimde

Bide artik takiplri emek bey yapmicakmis ozge hanima yonlendiriyo yumurra toplama yapıcakmis ama.onada ayri moralim bozuldu.
Zaten emek bey yapmıyordu takibi asistanlar yapıyordu sıkıntılı bi durum olursa emek hocaya soruyolar ÖZge hanım ilk aşılamamı yaptı gayret ilgiliydi bide zaten 6 aydır Amerikan da eğitimdeymiş Temmuz ayında döndü yani bileğileri taze ilgilide bozma moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…