Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Zaten emek bey yapmıyordu takibi asistanlar yapıyordu sıkıntılı bi durum olursa emek hocaya soruyolar ÖZge hanım ilk aşılamamı yaptı gayret ilgiliydi bide zaten 6 aydır Amerikan da eğitimdeymiş Temmuz ayında döndü yani bileğileri taze ilgilide bozma moralini
Sagol cnaim biraz icime su serpildi.labaratuvari flanda kotuleyince iyice umutsuzluga dustum.canim inslaah sende kalp atislarini duyar sag salim kucagina alirsin.
Emek bey yapti çoğunlukla benim takipleri simdi sadece yumurta toplicakmis.hayilrisi olsun nasipte varsa olur.

Banada demişlerdi laboratuvar kötü diye ama nasip olmaksa bi şeyler sebeb oluyo işte kasma dua et bol bol inan faydasını görürsün herşey nasip

Sagol cnaim biraz icime su serpildi.labaratuvari flanda kotuleyince iyice umutsuzluga dustum.canim inslaah sende kalp atislarini duyar sag salim kucagina alirsin.
Emek bey yapti çoğunlukla benim takipleri simdi sadece yumurta toplicakmis.hayilrisi olsun nasipte varsa olur.
Selam.merak ettim emek bey yumurta topliycakmis ya sadece transfer yapmiyacakmi acaba?laboratuvar kotuyse iyisini nasil secicez acaba?of allahim heryeni gun bir zorluk daha ekleniyor resmen bu tup isine sinir oluyorum.

Selam.merak ettim emek bey yumurta topliycakmis ya sadece transfer yapmiyacakmi acaba?laboratuvar kotuyse iyisini nasil secicez acaba?of allahim heryeni gun bir zorluk daha ekleniyor resmen bu tup isine sinir oluyorum.
Transferlerin de yarisi dedi paylasicaklar herhalde ozge hanimla.ozellerin labaratuvalri cok iyi ben olsam burda yaptirmam dedi.

Ayy hadiyaaa:KK43: çok seviniyordum bende az kaldı diye offf napcaz şimdi emek hocayı cok seviyorum rahatlatıyor insnı ama morelim bozuldu bebimde
Transferlerin de yarisi dedi paylasicaklar herhalde ozge hanimla.ozellerin labaratuvalri cok iyi ben olsam burda yaptirmam dedi.
Emek bey ozele gitse tup bebek unitesi olarak gideriz pesinden sanirim.gec buldum cabuk kaybettim kendisini uzuldum acikcasi.ben ilk ddnememi izmit konakta yaptirmistim memnun kalmadim acikcasi.

Kizlar bende emek beye cok moralim bozuldu flaan dedim ben yine burdayım dedi peki sizmi karar verceksiniz yine dedim beraber karar vericez dedi ne bileyim gecekten labaratuvarinda kotu oldugunu duyunca hepten yikildim.ama olunca da oluyor tabi özellerde yaptırıp sonuc alamayip oraya gelende cok var konuştuklarimdan.alah inslalah nasip edrr bizede.

Kizlar bende emek beye cok moralim bozuldu flaan dedim ben yine burdayım dedi peki sizmi karar verceksiniz yine dedim beraber karar vericez dedi ne bileyim gecekten labaratuvarinda kotu oldugunu duyunca hepten yikildim.ama olunca da oluyor tabi özellerde yaptırıp sonuc alamayip oraya gelende cok var konuştuklarimdan.alah inslalah nasip edrr bizede.
Benim 2.deneme emek beyde tuttu mesela ama embriyo transferden sonra icimde bolundu tek yum ikizi oldu tehlikeli turunden kese gorduk kalpleri duyduk 9.haftafa kalp atislari durdu diye kurtaj oldum.raporlu son hakkim kararsiz kaldim valla.

Benim 2.deneme emek beyde tuttu mesela ama embriyo transferden sonra icimde bolundu tek yum ikizi oldu tehlikeli turunden kese gorduk kalpleri duyduk 9.haftafa kalp atislari durdu diye kurtaj oldum.raporlu son hakkim kararsiz kaldim valla.
Bende cok kararsiz kaldim son hakkimi ozelde kullanabilirim.ama ordada o kadar cok sey duydumki mesela biri 6 kere ozelde denemis olmamis 7. De emek beyde tutmus.biri yine 3 defa bahcecide yaptirmis ki labaratuvari en iyi yerlerdin biri ama tutmamis.nasip isi ama yinede insan kotu bisey duydugunda morali bozuluyo.benim bide donmus embriyo kullanilcak cozulurken bisey olurmu diye odum kopuyor cok stresli bi is alalh hepimize kolaylik versin

Hee bide soyle o gun sanki morali de bozuk gibiydi bieyleremi kizdi bilmiyorum daha oncede labaratuvari nasil diye sormustum orta demisti ama o gun dandik dedi resmen.biraktim.artik takipleri flaan ne bileyim biseyemi kizdi acaba.diye dusundum.

Hee bide soyle o gun sanki morali de bozuk gibiydi bieyleremi kizdi bilmiyorum daha oncede labaratuvari nasil diye sormustum orta demisti ama o gun dandik dedi resmen.biraktim.artik takipleri flaan ne bileyim biseyemi kizdi acaba.diye dusundum.
Ozelede eray beye gidilcek mecbur baska kimseye guvenemen gibi geliyor oda tuzlada birde kocaeli tipta acicaz kesenin agzini.bende bir konusayim emek beyle agustosta gidicem kismetse bakalim neler dicek

Kızlar merhaba tekrar. Biz Emek beye muayene olduk, görünürde bir sorun yok. Aşılama yapmayı düşünüyor.
Size de bir sorum olacak. Eşimi test vermesi için ürolojiye yönlendirdiler. Fakat orada önce kan testi sonra spermiyogram demişler.
Sizin eşlerinizin kan testleri kaç günde çıktı? Lütfen benimle paylaşır mısınız?🙏🏼

Bana sordugumda bahceci cem bey ve istanhul tup bebek arat kameri tavsiye etmisti.bilmiyorim eray beylede iligli yorumlara baktim icime sinmedi.en iyisi bahceci gibi .
Himm.bahcecide bikere embriyomu ne karismis bayaa oldu haberlerde tv de cikmisti.alah gardimcimiz olsun valla cocuk sahibi olucaz diye bin takla attik resmen.

a
Kızlar merhaba tekrar. Biz Emek beye muayene olduk, görünürde bir sorun yok. Aşılama yapmayı düşünüyor.
Size de bir sorum olacak. Eşimi test vermesi için ürolojiye yönlendirdiler. Fakat orada önce kan testi sonra spermiyogram demişler.
Sizin eşlerinizin kan testleri kaç günde çıktı? Lütfen benimle paylaşır mısınız?🙏🏼
Merhaba hayirli olsun tedaviniz.1 haftada cijti esimin kan sonucu intten online sonuclardan bakabilirsiniz .

X