- 14 Ocak 2018
- 466
- 358
- 34
Internetten bak cnmUmuttepede cekildi vermediler.emek hocaya gostericem bklm.
Çok dua ediyorum size ınsallh guzel haberlerinizi alcam rabbim yardımcınız olsuncanım kusur olurmu iyiyim. laparoskopi olugum ıcın bu ay dınlenmedeyım. belkı bır dahakı ay 3. denemeyı yaparız.
Günaydın kizlar grupta transfer olup bekleyen bir benim galiba bugün 8. GünümÇok dua ediyorum size ınsallh guzel haberlerinizi alcam rabbim yardımcınız olsun
Cogu gitmis azi kalmis hadi guzel haberlerini alalim enkisa surede insallahGünaydın kizlar grupta transfer olup bekleyen bir benim galiba bugün 8. Günümonce böyle olup sonrada insallah bunlardan gelecek
Canm sana bisey soyleyim miGünaydın kizlar grupta transfer olup bekleyen bir benim galiba bugün 8. Günümonce böyle olup sonrada insallah bunlardan gelecek
Ben dayanamayıp 8.gun test yapmstm cikmistiCanm sana bisey soyleyim mi
Hmm hakkında hayırlısı olsun cnmBende perşembe yada cuma düşünüyorum kandil gününde hayırlısı ı sallan bende diğerlerini 11. Günde yapmıştım hep hic erken yapmadim
Az kalmış canım. İdrar testi yaptın mı?Günaydın kizlar grupta transfer olup bekleyen bir benim galiba bugün 8. Günümonce böyle olup sonrada insallah bunlardan gelecek
Hayır Hiç bişey yapmadım dahaAz kalmış canım. İdrar testi yaptın mı?
Önceki mesajları görmemişim söylemişsin zaten. Telefonumda problem var mesajlar grc geliyorHayır Hiç bişey yapmadım daha
Evet canım bundan sonra iğneleri hep yanında götüreceksin catlatma iğneleri haric zaten hemşire sana söyleyecek sözünü da bilgilendirirken iğneler yanın da olcak zaten ilk iğneyi hemşire gosteriyiMerhaba hanimlar reglimi bekliyorum ins ignelere basliycaz.ilk ve her kontrolde yanimda giderken igneleride goturmek sarti varmi?sirada beklerken gormustum igneleri vardi kiminin yaninda.igne dozu falan bilgilendirirken lazim oluyormuki merak ettim
Anladim canim sagol gotureyim bari yanimda.birde yazili veriyolarmi dozu falan filan yada catlatma saatini falan heyecandan yanlis anlatim diye korkuyorum.ozelde yazilida veriyorlardi burda nasil merak ettimEvet canım bundan sonra iğneleri hep yanında götüreceksin catlatma iğneleri haric zaten hemşire sana söyleyecek sözünü da bilgilendirirken iğneler yanın da olcak zaten ilk iğneyi hemşire gosteriyi
Tabi ki her şeyi soyluoo kâğıda yazıp sana veriyorlar korkma anlamadığın yer olunca da sorAnladim canim sagol gotureyim bari yanimda.birde yazili veriyolarmi dozu falan filan yada catlatma saatini falan heyecandan yanlis anlatim diye korkuyorum.ozelde yazilida veriyorlardi burda nasil merak ettim
Sagol canim bugun adet oldum yarin gidicem ins baslarim ignelere.senin test ne gunuyduTabi ki her şeyi soyluoo kâğıda yazıp sana veriyorlar korkma anlamadığın yer olunca da sor
Hadi hayirli olsun insallah...cumartesiSagol canim bugun adet oldum yarin gidicem ins baslarim ignelere.senin test ne gunuydu
Cok pozitifi gor insHadi hayirli olsun insallah...cumartesi
Saol canim insallah..bence riske atma eşinin kinide cikarArzm61 insallah pozitif olur saglikla kucagina alirsin.
Kizlar yarin raporu almaya gidicem ama sgk hizmet dokumu ben sadece kedniminkini ckarmistim esiminde istiyolarmi ?gebzeden gidicem onuda istiyorlarsa bir daha git gel yapmiyim.emek bey prs gel raporunu veririm bugun sistem bozuk dedi.