- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
evet ıstıyorlar. e devlet varsa onun cıktısınıda kabul edıyorlar.Arzm61 insallah pozitif olur saglikla kucagina alirsin.
Kizlar yarin raporu almaya gidicem ama sgk hizmet dokumu ben sadece kedniminkini ckarmistim esiminde istiyolarmi ?gebzeden gidicem onuda istiyorlarsa bir daha git gel yapmiyim.emek bey prs gel raporunu veririm bugun sistem bozuk dedi.
Merhaba Allah gönlüne göre versin. Bende de doğal siklus yapılıyor rahim takibindeyiz. Peki bu doğal siklus da çatlatma iğne var mı? Ve bağışıklığı bastıran bir hap prednol, bağışıklık embriyo yu atmaması için acaba bilginiz var mıdır veya tecrübesi olan arkadaşlar paylaşır mısınız.Merhaba kızlar nasılsınız bende transfer günümü bekliyorum doğal sikulis uygulanacakmis rahim takibi yapılıyor yarin yeniden kontrol gidecem
Çatlatma iğnesi var galiba ben öyle okumuştum formlarda ama kesin bir bilgim yok sadece takip yapılıyor onu biliyorumMerhaba Allah gönlüne göre versin. Bende de doğal siklus yapılıyor rahim takibindeyiz. Peki bu doğal siklus da çatlatma iğne var mı? Ve bağışıklığı bastıran bir hap prednol, bağışıklık embriyo yu atmaması için acaba bilginiz var mıdır veya tecrübesi olan arkadaşlar paylaşır mısınız.
Hemen olumsuz düşünme erken daha. Test icinKızlar hayirli kandiller ...insallah herkes olumlu sonuç alır...ben bugün evde test yaptim maalesef olmadi...hayırlısı diyelim ...Evet ben Prednol yumurta toplamadan beri kullanıyom
Hadi yaKızlar hayirli kandiller ...insallah herkes olumlu sonuç alır...ben bugün evde test yaptim maalesef olmadi...hayırlısı diyelim ...Evet ben Prednol yumurta toplamadan beri kullanıyom
Bu akşam çatlatma iğnesi olup Pazartesi transfer gidiyorumrabbim hepimizin yardımcısı olsun
hadı hayırlısıyla ınsallah canım.Bu akşam çatlatma iğnesi olup Pazartesi transfer gidiyorumrabbim hepimizin yardımcısı olsun
Cnm gebzenin neresinde oturuyorsunArzm61 insallah pozitif olur saglikla kucagina alirsin.
Kizlar yarin raporu almaya gidicem ama sgk hizmet dokumu ben sadece kedniminkini ckarmistim esiminde istiyolarmi ?gebzeden gidicem onuda istiyorlarsa bir daha git gel yapmiyim.emek bey prs gel raporunu veririm bugun sistem bozuk dedi.
Canm idrar için cok erken ben 8.gun idrar yaptim çıkmadı bosuna moralini bozma derimKızlar hayirli kandiller ...insallah herkes olumlu sonuç alır...ben bugün evde test yaptim maalesef olmadi...hayırlısı diyelim ...Evet ben Prednol yumurta toplamadan beri kullanıyom
Verebilir bu ilaç vücut embriyoyu yabancı madde diye düşünüp atmasın diye şöyle dusun organ naklinde çok kullanılan ilaç ben ikl tedavim dede kullanmistim 3 gun bu kez daha cok kullandım ama olmadi nasipPeki doğal siklus da prednol veriyor mu Emek hoca?
Ben 9. Gun yapıyordum hep çıkıyordu bilmiyorum yarın 11 günüm kan testi vercem bakalimCanm idrar için cok erken ben 8.gun idrar yaptim çıkmadı bosuna moralini bozma derim
Tatlikuyuda sendemi gebzede oturuyorsunCnm gebzenin neresinde oturuyorsun
Insallah pozitifi gorursun yarinBen 9. Gun yapıyordum hep çıkıyordu bilmiyorum yarın 11 günüm kan testi vercem bakalim
Bende develi durağında oturuyorum hastahanenin alt sokagindaTatlikuyuda sendemi gebzede oturuyorsun