Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Olmadi kızlar kan sonucu da negatif ilk kez tedavide negatif aldim niye oldu anlamadim napcam simdi
Hayırlısı olsun canım vardır rabbimin bir bildiği beklicez insallah bizlerde annelik duygusunu bir gün tadacaz benim etrafımda herkes hamile suan duydukça kötü oluyorum

Verebilir bu ilaç vücut embriyoyu yabancı madde diye düşünüp atmasın diye şöyle dusun organ naklinde çok kullanılan ilaç ben ikl tedavim dede kullanmistim 3 gun bu kez daha cok kullandım ama olmadi nasip
Teşekkürler canım. Dondurulmuş var mı senin daha embriyo? Birdaha transfer yaptırırsın inşallah o zaman olur. Biraz araştırdım
Arkdaslar tup bebek icin gonal a ilave olarak luveris 75 igne olan var mi?yan etkilerini okudum birsuru sey yaziyordu merak ettim goruluyormu o etkiler
Ben gonal ve ile luveris 75 kullandım. Ne gibi yan etkiler okudun?

Teşekkürler canım. Dondurulmuş var mı senin daha embriyo? Birdaha transfer yaptırırsın inşallah o zaman olur. Biraz araştırdım

Ben gonal ve ile luveris 75 kullandım. Ne gibi yan etkiler okudun?
Kusma bulanti ishal nefes darligi yumurtalar asiri uyarilirsa hastaneye basvurun yaziyo korktum ama dun bugun kullandim ole bir etki gormedim

Merhaba kızlar yarin transferim olacak ama benim bogazim sisti sanırım grip oluyorum birde kasigimda çıban çıktı ya ne yapabilirim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…