Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Arzm61 insallah pozitif olur saglikla kucagina alirsin.
Kizlar yarin raporu almaya gidicem ama sgk hizmet dokumu ben sadece kedniminkini ckarmistim esiminde istiyolarmi ?gebzeden gidicem onuda istiyorlarsa bir daha git gel yapmiyim.emek bey prs gel raporunu veririm bugun sistem bozuk dedi.
evet ıstıyorlar. e devlet varsa onun cıktısınıda kabul edıyorlar.

Merhaba kızlar nasılsınız bende transfer günümü bekliyorum doğal sikulis uygulanacakmis rahim takibi yapılıyor yarin yeniden kontrol gidecem
Merhaba Allah gönlüne göre versin. Bende de doğal siklus yapılıyor rahim takibindeyiz. Peki bu doğal siklus da çatlatma iğne var mı? Ve bağışıklığı bastıran bir hap prednol, bağışıklık embriyo yu atmaması için acaba bilginiz var mıdır veya tecrübesi olan arkadaşlar paylaşır mısınız.

Merhaba Allah gönlüne göre versin. Bende de doğal siklus yapılıyor rahim takibindeyiz. Peki bu doğal siklus da çatlatma iğne var mı? Ve bağışıklığı bastıran bir hap prednol, bağışıklık embriyo yu atmaması için acaba bilginiz var mıdır veya tecrübesi olan arkadaşlar paylaşır mısınız.
Çatlatma iğnesi var galiba ben öyle okumuştum formlarda ama kesin bir bilgim yok sadece takip yapılıyor onu biliyorum

Kızlar hayirli kandiller ...insallah herkes olumlu sonuç alır...ben bugün evde test yaptim maalesef olmadi...hayırlısı diyelim ...Evet ben Prednol yumurta toplamadan beri kullanıyom

Arzm61 insallah pozitif olur saglikla kucagina alirsin.
Kizlar yarin raporu almaya gidicem ama sgk hizmet dokumu ben sadece kedniminkini ckarmistim esiminde istiyolarmi ?gebzeden gidicem onuda istiyorlarsa bir daha git gel yapmiyim.emek bey prs gel raporunu veririm bugun sistem bozuk dedi.
Cnm gebzenin neresinde oturuyorsun

Kızlar hayirli kandiller ...insallah herkes olumlu sonuç alır...ben bugün evde test yaptim maalesef olmadi...hayırlısı diyelim ...Evet ben Prednol yumurta toplamadan beri kullanıyom
Canm idrar için cok erken ben 8.gun idrar yaptim çıkmadı bosuna moralini bozma derim

Peki doğal siklus da prednol veriyor mu Emek hoca?
Verebilir bu ilaç vücut embriyoyu yabancı madde diye düşünüp atmasın diye şöyle dusun organ naklinde çok kullanılan ilaç ben ikl tedavim dede kullanmistim 3 gun bu kez daha cok kullandım ama olmadi nasip

X