- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.840
Hiç bakmadım o kısma ya takma kafana o sonuclar cok bişey ifade etmiyor. Benim 0.16 cokmıstı üstüne iki kere hamile kaldım hem de doğal yollaRapor asamasindayim ben su anda insalah bi dahaki reglime yetisir.sizinde online sonucta tetkik kisminda yaziyomuydi ultraosn sonucu.
Hadi hayırlı olsun canım inşallah sevincli haberlerini alalım3 tane işleme alınmıştı ikisini koydu diğeri için çok fazla şans vermedi büyük ihtimal dondurulmayacak
Zorlu bir şekilde adet oldum bugün 4 günüm geldim ultrason baktılar normal hersey kan verdim sonuç bakacaklar onu bekliyorum transfer icin gün verecek sanırımCanım sen nasılsın adet oşunca transfer olcaktı değil mi?
Hadi yaa icimi rahatlatiniz ogrendigimden beri alt ust oldum.yas kac peki benkm yas da var o yüzden tedirginim 38 yasindayimHiç bakmadım o kısma ya takma kafana o sonuclar cok bişey ifade etmiyor. Benim 0.16 cokmıstı üstüne iki kere hamile kaldım hem de doğal yolla
Insallah hrsey yolunda gidrr canim.kac yumurta oldu pekiZorlu bir şekilde adet oldum bugün 4 günüm geldim ultrason baktılar normal hersey kan verdim sonuç bakacaklar onu bekliyorum transfer icin gün verecek sanırım
Benim de cok farklı değil 36 yasundayımHadi yaa icimi rahatlatiniz ogrendigimden beri alt ust oldum.yas kac peki benkm yas da var o yüzden tedirginim 38 yasindayim
Peki iki defa hamile kaldim dediniz yaa devam etmedimi gebelikBenim de cok farklı değil 36 yasundayım
Yok maslesef kimyasal olduPeki iki defa hamile kaldim dediniz yaa devam etmedimi gebelik
Hadi hayirlisi ins olumlu olur sabir bolumune geldin allah bekleme sabri versin canimIyi geçti iki tane tranfer edildi insallah canim şimdi bekleyecegiz
Hadi inşallah güzel sonuçlar alalım sendenZorlu bir şekilde adet oldum bugün 4 günüm geldim ultrason baktılar normal hersey kan verdim sonuç bakacaklar onu bekliyorum transfer icin gün verecek sanırım
Sağol canım Allah razı olsun, burda birbirimize destek olmamız ne kıymetli. Aklıma gelmişken rahim inceliğinde nar suyu kullanımı hakkında ne düşünüyorsun, hiç deneyimledin mi, ben tedavi opu öncesi 20 gün kadar dimesin cam şişe katkısız nar suyunu kullandım. Ama ilaçlardan mı nardan mı bilmem 10 mmye ulaşmıştı. Rekor bu benim için. Sen hiç denemişmiydin.
canım benım bi bilgim yok bu konuda umarım engel değildir.Selam a. Kizlar hepinize birsey soracam hsg rahim filminde bilateral salpingijit istmika nodosa bulunmaktadir yazan var mi. Cift tarafli nodul bulunmaktadir yaziyo yani.bu hamilelige engel mi.?
Canım filmi çeken dr bilgi vermedi mi genelde o an bilgi veriliyor o yuzden sordumSelam a. Kizlar hepinize birsey soracam hsg rahim filminde bilateral salpingijit istmika nodosa bulunmaktadir yazan var mi. Cift tarafli nodul bulunmaktadir yaziyo yani.bu hamilelige engel mi.?
Umuttepede cekildi vermediler.emek hocaya gostericem bklm.Canım filmi çeken dr bilgi vermedi mi genelde o an bilgi veriliyor o yuzden sordum
canım kusur olurmu iyiyim. laparoskopi olugum ıcın bu ay dınlenmedeyım. belkı bır dahakı ay 3. denemeyı yaparız.slm kızlar ne durumdasinız limonçicegi napysn cnm kusura bakma takip edemiyorum cok zorlaniyorum artik