Tüp Bebek Merkezleri Kocaeli Umuttepe Tüp Bebek Merkezi

Rapor asamasindayim ben su anda insalah bi dahaki reglime yetisir.sizinde online sonucta tetkik kisminda yaziyomuydi ultraosn sonucu.
Hiç bakmadım o kısma ya takma kafana o sonuclar cok bişey ifade etmiyor. Benim 0.16 cokmıstı üstüne iki kere hamile kaldım hem de doğal yolla

Selam canim 1 iptal edilen tüp bebek tedavim var tekrar tedaviye başlıycam ne zaman başlanmalı günde kaç ml ve tedavime yan etkisi olur mu acaba
Sağol canım Allah razı olsun, burda birbirimize destek olmamız ne kıymetli. Aklıma gelmişken rahim inceliğinde nar suyu kullanımı hakkında ne düşünüyorsun, hiç deneyimledin mi, ben tedavi opu öncesi 20 gün kadar dimesin cam şişe katkısız nar suyunu kullandım. Ama ilaçlardan mı nardan mı bilmem 10 mmye ulaşmıştı. Rekor bu benim için. Sen hiç denemişmiydin.

Selam a. Kizlar hepinize birsey soracam hsg rahim filminde bilateral salpingijit istmika nodosa bulunmaktadir yazan var mi. Cift tarafli nodul bulunmaktadir yaziyo yani.bu hamilelige engel mi.?

slm kızlar ne durumdasinız limonçicegi napysn cnm kusura bakma takip edemiyorum cok zorlaniyorum artik

X