• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocaeli - izmitli hamişler tanışalım...

şekerleri şennurdan yaptırdım canım. hastane için yaptırdıklarımın tanesi 4,5 tl. ev-mevlüt için olanların tanesi 2 tl.
kurabiyeleri bi tanıgımız yapacak çok becerikli zaten butik pastacılık işleri yapıyor. Bana hediye olarak yapacaklar kurabiyeleri :16: Dışarıda sordum ben kurabiye fiyatlarını modele göre değişiyor dediler. en son hoşgör pastanesine sordum tanesi 7 tl dediler :53:
bizim tanıgımıza sordum şimdi fiyatını 4 tlye yapıyorum tanesi dedi.

bende evde yapmayı düşündüm severim böyle şeylerle uğraşmayı ama hiç şeker hamuru yapmadım. şimdi bi ton malzeme lazım hesapladım yaptırmak istediğim kurabiye adedinin toplam fiyatıyla aynıya gelecekti alacağım malzemeler o yüzden vazgeçtim. mesela bir tane metal kalıbın fiyatı 4-5 tl. jel gıda boyasının bir tüpü 5-10 tl ve daha bisürü malzeme ve teçhizat gerekiyordu. yani tek model tek renk olacaksa evde yapılabilir ama ben 6-7 model ve karışık renklerde yaptırdığım için maliyetli olacaktı. birde onlar bu işin ehli elleri becerikli yani. ben ilk denememi bebişimin kurabiyelerinde yapmak istemedim. ama ilerleyen zamanlarda gerekli tüm malzemeleri alıp evde hobi amaçlı yapmak istiyorum.

Ben zaten kurabiyeyi yapmakla uğraşamam, şekerler için belki evde yaparım diyorum. Senin yaptırdığın modellerin fotosu var mı?

Ben zaten kurabiyeyi yapmakla uğraşamam, şekerler için belki evde yaparım diyorum. Senin yaptırdığın modellerin fotosu var mı?

ay canım kusura bakma ben yanlış okumuşum kurabiyeleri soruyorsun sandım :1:
şekerlerin fotosunu çekmeyi unuttum, ama sitesinde bulabilirsem koyarım buraya :34:

Kızlar kimse yok mu? Uykucular :))) Yarın ayrıntılı usg için gideceğim doktora, izinliyim işe gitmeyeceğim. Uzun uzun görebileceğim bebşimi. umarım herşey yolundadır..

Kızlar kimse yok mu? Uykucular :))) Yarın ayrıntılı usg için gideceğim doktora, izinliyim işe gitmeyeceğim. Uzun uzun görebileceğim bebşimi. umarım herşey yolundadır..

Ben buralardayım çıkıyorum arada gelip bakıyorum :1:
Ohhh ne güzel gör bebişini inşallah sağlığı sıhhati herşeyi yerindedir :16:
Benden ve kızımdan bol bol sevgi ve öpücüklerimizi ilet bebişine :1:

Ben buralardayım çıkıyorum arada gelip bakıyorum :1:
Ohhh ne güzel gör bebişini inşallah sağlığı sıhhati herşeyi yerindedir :16:
Benden ve kızımdan bol bol sevgi ve öpücüklerimizi ilet bebişine :1:

Sağol canım.öpücükler için teşekkürler.

bende buralardayımm şimdi bebişlerinize doya doya bakın hamileliiğin son zamanlarında göstermiyolar cimcimler kendikerini :)))

Günaydınnnnn...

Arkadaşlar 8 mart için çekiliş yapılıp hediyeleşilen bir topiğe katıldım.
Yılbaşını kaçırdım diye üzülüyordum. Ama burada da sayı pek artmıyor maalesef:50:

İzmitli annelerden katılmak isteyen olur belki diye buraya da yazayım dedim.
Hem belki izmitli annelerden birbirine çıkanlar olur, elden verilir hediyeler:1:

Kızlar Merhaba,

Dün ayrıntılı usg mize gittik. Herşey yolunda çok şükür. 240 gr., 23cm olmuşuz. Ama yüzünü hiç göstermedi bize, naz yapıyor herhalde :))

Kızlar Merhaba,

Dün ayrıntılı usg mize gittik. Herşey yolunda çok şükür. 240 gr., 23cm olmuşuz. Ama yüzünü hiç göstermedi bize, naz yapıyor herhalde :))

maşallah canım koca kız olmuş senin bebiş :1: Allah nazarlardan korusun :nazar: kızlar hep öyle oluyor galiba bizimkide elini hep yüzüne götürüyordu :52:

Son düzenleme:
maşallah canım koca kız olmuş senin bebiş :1: Allah nazarlardan korusun :nazar: kızlar hep öyle oluyor galiba bizimkide elini hep yüzüne götürüyordu :52:

Teşekkür ederiz efeada'cım. Hepimizinkini Allah bize bağışlasın. Şimdiki kızlar çok fena, anne karnında başlıyor nazlı halleri :))

Arkadaşlar buluşma için 22 Şubat nasıl olur? O zamana havalar biraz düzelmiş olacak sanırım.

Benim için şuan uygun gözüküyor olabilir :34:

1 Mart haricinde tüm cumartesi günleri bana uygun gözüküyor şimdilik.

bebişimin doktor kontrolü var o gün kalça ultrasonu çekilecek. inş gelebilirim babamızı kandırabilirsek :)

Benim de şimdilik müsait görünüyor ama epey vakit olduğu için değişebilir.

Hava durumu engel olmazda 22 Şubat'ta buluşalım o zaman.

[ı]22 şubat günü izmitli hamileler buluşuyoooorrrr.

Duyanlar duymayanlara haber versinnn:46:[/ı]

sağol canım. İsim olarak Alya aklımda var ama kesin değil dediğim gibi. Son zamanlara doğru kesinleşir artık :))
Senin doğuma birşey kalmamış zamanında gelirse, 1,5 ay var.Rahat hareket edememen normal, bu zamana kadar geldin, rahat bir doğumun olur inşallah. Artık bebek aşağı doğru inmeye başlamıştır. Doktorun ne diyor, buarada normal mi, sezeryan mı olacaksın?

1 haftadır yoktum annemde kaldım anca yazabiliyorum. güzel isim canım anlamını bilmiyorum ama söylenişi hoş. evet doğumuma az kaldı şükür ki atlattım uzun bir zamanını. şimdilik normal doğum görünüyor. bende sorun olmadıkça normal düşünüyorum. bebişim de dönmüş almış doğum pozisyonunu :emir_bebek: :nazar:

1 haftadır yoktum annemde kaldım anca yazabiliyorum. güzel isim canım anlamını bilmiyorum ama söylenişi hoş. evet doğumuma az kaldı şükür ki atlattım uzun bir zamanını. şimdilik normal doğum görünüyor. bende sorun olmadıkça normal düşünüyorum. bebişim de dönmüş almış doğum pozisyonunu :emir_bebek: :nazar:

Sevindim canım adına. Allah hepimize kolay doğum nasip etsin.

İzmitli güzel anneler, nasılsınız? Hepinize güzel bir gün diliyorum.

Back