Bizim topik almış başını gitmiş, yeni arkadaşlar katılmış, buluşma ayarlanmış supersiniz valla :) Okuyabildigim kadar okudum geçmişi kızlar sorular sorulmuş kisaca bende cevaplayayim.Bende 26 yaşındayım.Oglum var 1.sinifa gidiyor erken anne olanlardanim, cok güzel bir duygu.Nisan ayinda da kızıma kavusacagim nasipse.Cihan hastanesine Mehmet Atamana gidiyorum bende, oglumda da ona gitmiştim memnunum.Bulusmaya bende katılmak isterim ama oğlumu anneme bırakabilirsem gelebilirim. Arkadaş toplantılarıma gelmekten pek hoşlanmıyor :) Bakalım nasip artık.
Bizim topik almış başını gitmiş, yeni arkadaşlar katılmış, buluşma ayarlanmış supersiniz valla :) Okuyabildigim kadar okudum geçmişi kızlar sorular sorulmuş kisaca bende cevaplayayim.Bende 26 yaşındayım.Oglum var 1.sinifa gidiyor erken anne olanlardanim, cok güzel bir duygu.Nisan ayinda da kızıma kavusacagim nasipse.Cihan hastanesine Mehmet Atamana gidiyorum bende, oglumda da ona gitmiştim memnunum.Bulusmaya bende katılmak isterim ama oğlumu anneme bırakabilirsem gelebilirim. Arkadaş toplantılarıma gelmekten pek hoşlanmıyor :) Bakalım nasip artık.
33. Hafta icindeyim. Cihan hastanesinde Lutfiye Hanima gidiyorum. Dogum subatin son gunuyle martin ilk gunleri gibi gorunuyo. Su an da normal dogum bakalim hayirlisi. Yavas yavas dogum stresi sarmaya basladi. Rabbim hepimize kolay dogumlar nasip etsin. Bebeklerimizi sag salim kucagimiza alalim ins.
Kucuk bir prenses bekliyoruz :)))Allah'ın sanan kolay doğum , sağlıklı bebek nasip etsin canım.Prens mi, prenses mi geliyor?
canım sen hiiiççç hevesini kırma. yavaş yavaş abartmadan yap alışverişini. cinsiyetini de öğrenmişsin. ben de öğrendiğim günden sonra başladım birşeyler almaya. iyiki de başlamışım. hem maddi açıdan hemde son günlerin zorluğu açısından en mantıklısı bu. ben şuan 33.haftadayım bukdr erken başlamasam nasıl bitcekti diyorum çünkü artık dışarıya çıkmak bile istemiyor insan çok çabuk yoruluyorsun.
Haklısın canım o kadar çok şey var ki alınması gereken.. Zaten başladım artık daha fazla bekleyemem :)
Nayko'cum epeydir yoktun, umarım herşey yolundadır. Cihan hastanesinin hemşireleri falan çok iyi diyorlar. Benim de arkadaşım martta doğum yapacak. mehmet ataman a gidiyor. memnun. Ondan ve senden alırım artık bilgileri.
Görüşmeye gelebilirsen de çok sevinirim, topikte dertleştik çok ama hep beraber tanışmak güzel olacak. Buarada çalışıyor muydın sen, hatırlayamadım.
ben hamile olduğumu öğrendiğimde 3 haftalıktımm alışverişe o zaman başladım tutamadım kendimş :)) son zamanlardaki zorluğa gelince son zamana kadar alışveriş yaptımm hatta 9 aylıkken araba kullanarak tek başıma ist gittim o yüzden salmayın kızlar kendinizi :)))
Ben de 2 aydır dayanamayıp alıyorum birşeyler. Hep krem, sarı, yeşil, kırmızı ürünler alıyordum artık cinsiyeti öğrendim araya pembeler de karıştırıyorum. Offf kız kıyafetleri de o kadar güzel ki dayanamıyorum. Erkek olsa bu kadar gözüm kalmazdı herhalde. Ben de son zamana bırakmayı düşünmüyorum daha çok ta erken doğum riskine karşı, en geç 32.haftada bitirmiş olmam lazım.
bende herşey, pembe alıyorum herkes kızıyo ikinci ya erkek olursa diyeDD ona da alırız napalımmmm
bende herşey, pembe alıyorum herkes kızıyo ikinci ya erkek olursa diyeDD ona da alırız napalımmmm
Bende cinsiyet belli olmadan başlamıştım alışverişeçok sabırsızdım tutamadım kendimi
Bugünde son eksiklerimiz olan kızımın odasının perde ve tül siparişini, bebek şekerlerinin ve bebek kurabiyelerinin siparişlerini verdim ve alışveriş faslına noktayı koydumBi bebişin gelmesi kaldı artık inşallah daha fazla kıyafet almam gördümmü dayanamıyorum çünkü eee napayım kız kıyafetleride al beni al beni diyor
Allahım inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize ne güzel telaşlar ya Allah olmayanlarada nasip etsin
Canım en son bebek şekeri ve kurabiyeleri için yer araştırıyordun, nereden aldın şimdi?
Canım bebek şekerini Şennur'dan beğendim.
Hastane için 24 tane ayrı model, ev-mevlüt içinde 100 tane başka bir modelden yaptırıyorum :)
Kurabiyeleri ise butik pasta kurabiye işleri yapan bir tanıdığımız var istanbuldan o yapıcak sağolsun
Şeker ve kurabiyeler ne kadar tutuyor aşağı yukarı?
Ben de düşünüyorum ama şekeri acaba kendim mi yapsam diyorum. Zaten alışık değilim evde durmaya, canım sıkılıyor, oyalanırım diye düşünüyorum. Bir yandan da amaan ne uğraşıcam diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?