Benimkide kız canım
Bu sene kız senesi midir nedir, çoğunlukla kız duyuyorum. Sen yolu yarıladın, benim 5 ay daha var, hatırlarsın senle aynı gidiyorduk hemen hemen ama ben bebeğimi kaybetmiştim.Ama Allah'a şükür yetiştim yine size.
İsim düşündün mü efeada'cım kızına?
Bu sene kız senesi midir nedir, çoğunlukla kız duyuyorum. Sen yolu yarıladın, benim 5 ay daha var, hatırlarsın senle aynı gidiyorduk hemen hemen ama ben bebeğimi kaybetmiştim.Ama Allah'a şükür yetiştim yine size.
Evet canım 3 aydan az kaldı bizim doğuma
Hatırlıyorum canım inşallah bu sefer sağlıkla tamamlarsın bu süreci
Deniz olcak bizimkinin ismi inşallah
Bana da herkes erkek senesi diyor.
Benim paşam olacak, kızlar bol olsun da rahat rahat gelin seçeyim
Kızlar, izmitli hamişler olarak bir ara yüzyüze görüşeceğiz, gelmek isteyenler söylesinler. Bir süre daha bekliyoruz belki duymayan olur diye, güzel bir havada,haftasonu, İzmit merkezde olacak. Ara ara yazacağım topiğe, duymayan kalmasın diye.
hanımlar sizler kaç yaşındasınız :))
Gözünaydın diyelim bir adım daha yaklaştın sen, biz de o günleri görürüz inşallah.
negüzel düşünülmüş gelmek isterdim ama bu haftalarda tek başıma dışarı çıkmak sıkıntı oluyor benim için minibüse binmek falan çok zor olur bunu bebişler doğduktan sonrada tekrarlayabilir miyiz
ben 27 yaşındayım
benim bebişim de kız
ben kızımı kimseciklere vermem :)))
negüzel düşünülmüş gelmek isterdim ama bu haftalarda tek başıma dışarı çıkmak sıkıntı oluyor benim için minibüse binmek falan çok zor olur bunu bebişler doğduktan sonrada tekrarlayabilir miyiz
ben 27 yaşındayım
benim bebişim de kız
Anlayabiliyorum canım seni, çoğunuz son aylardasınız, tabiki doğduktan sonra yine bir araya geliriz zaten amacımız o, aynı yaşıt çocuklarımız olacakki paylaşacak çok şeyimiz olur, ve devam ederse böyle belki çocuklarımız çok yakın arkadaş olur, belli mi olur. Kızının ismine ne koyacaksın canım?
tmm ozmn alır kızımı gelirim bidaha ki buluşmaya
Ceyda düşünüyoruz canım
ayyy o günleri görürüz inşallah, kızlarımızı biraraya getirdiğimiz günleri. İsmi de çok güzelmiş. Benim de aklımda bir isim var tam kesin değil henüz.
29unda kontrole gideceğim ayrıntılı usg için, çok heyecanlıyım. bebeğimi uzun uzuya göreceğim. Senin nasıl gidiyor sürecin, üzüyor mu kızın seni :)
Bana mıydı bu sözün?
Buluşmalar devam edip de senin cimcimen benim paşamın peşinden koşarsa görürsün
inşallah canım söylemesi düşüncesi bile çok güzel
inş. güzel geçer kontrolün insan o küçücük ekrandan hiç ayrılmak istemiyor keşke evde de olsa bitane diyorum
sen ne düşünüyorsun canım isim olarak gerçi kesinleşmemiş ama insan yinede merak ediyor :)
çok şükür kızım bana hiç zorluk çıkarmıyor bazı geceler uyumakta zorlanmaya başladım artık ama onlarda normal nereye dönsen rahat edemiyorsun. bide genelde sola yatmaya çalışıyorum dr'um kan akışı için sola yat demişti.
kızlar bende ızmıtteyım kacıncı haftalardasınız merak ettım ve hangı hastaneye gıdıyosunuz
ben 36 haftadayım artık dogum ıcın sımdılık tahsın ozbege gıtmeye basladım ama ıcıme cok sınmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?