benimkide kız :)) doktor 12.haftada kıza benziyo dedi 15.haftada kız dedi :)) kesin mi dedim kesin ben hiç yanılmadım dedi :)) ama doğuma kadar herkes erkek dedi :)) karnım erkek karnına benziyomuş
Görüşmeye gelince kız bebek sevicez desene oyyy yerim onu ben. ismi nedir? Kaç kilo doğdu?
Efeada cım senin bebek kız mı erkek mi?
evet tam bi cadaloz kızım var uyuyo şimdi :)) ismi Alya 3200 gr doğdu 16 aralıkta :)
Canım ya ben de bebeğime Alya ismi koymayı düşünüyordum. Kesin değil ama yüksek olasılıkta. Uyutmuyor seni anlaşılan cadoloz dediğine göre.
uyanık olduğu sürece hep kucak istiyo :)) kollarım ağrıdı valla
Canım ya ben de bebeğime Alya ismi koymayı düşünüyordum. Kesin değil ama yüksek olasılıkta. Uyutmuyor seni anlaşılan cadoloz dediğine göre.
Tüylenme yapan badem yağı, ama hem acı hem de tatlı badem yağı var, tatlı olan tüylenme yapmıyor. Birde kakao yayıyla birlikte kullandığın zamanlar böyle bir problem yaşamıyorsun.
en güzeli seninkiymiş evde çalışmak süper olurdu valla :)
Şimdiden tarih verelim isterseniz, hamile insanlarız ona göre anca ayarlarız kendimizi. Benim için 8 Şubat Cumartesi uygundur, bu tarih size uyuyor mu? Hava şartları da önemli tabi, o hafta belli olur zaten ctesi gününün iyi olup olmayacağı, haberleşiriz. Şuanda ben,elmadilimi,efeada ve elifgulertarhan geliyor. Diğer arkadaşları da bekleriz.
hanımlar sizler kaç yaşındasınız :))
Ben de tam tersi tatlı badem yapı tüylenme yapar, acı badem yapmaz diye biliyorum. Estetisyen bir arkadaşım bahsetmişti.
Canım evde çalışıyorum derken elimde kalan işleri bitirmeye çalışıyorum, para kazanamıyorum yani :) para kazanmalı olsa tabi süper olur
8 Şubat bana da uymuyor maalesef, ayrıca çok yakın bir tarih olduğu için katılım az olur.
Buluşma yapalım derken 1 ay kadar sonrasını düşünmüştüm, ikinci çocuğuna hamile olup ilk çocuğu sömestr tatilinde olan arkadaşlar var, onların gelmesi zor olur okullar tatildeyken.
Buluşma fikrini ortaya atmadan önce özelden görüştüğüm arkadaşlar da oldu, buna dayanarak söylüyorum.
Ben 22 yaşındayım canım, buluşmanın en genci ben olacağım sanırım
Ben de tam tersi tatlı badem yapı tüylenme yapar, acı badem yapmaz diye biliyorum. Estetisyen bir arkadaşım bahsetmişti.
Canım evde çalışıyorum derken elimde kalan işleri bitirmeye çalışıyorum, para kazanamıyorum yani :) para kazanmalı olsa tabi süper olur
8 Şubat bana da uymuyor maalesef, ayrıca çok yakın bir tarih olduğu için katılım az olur.
Buluşma yapalım derken 1 ay kadar sonrasını düşünmüştüm, ikinci çocuğuna hamile olup ilk çocuğu sömestr tatilinde olan arkadaşlar var, onların gelmesi zor olur okullar tatildeyken.
Buluşma fikrini ortaya atmadan önce özelden görüştüğüm arkadaşlar da oldu, buna dayanarak söylüyorum.
Ben 22 yaşındayım canım, buluşmanın en genci ben olacağım sanırım
sen ne iş yapıyosun sürekli nete girdiğine göre rahatsın heralde :))
Benim değişiyor canım iş yoğunluğu.genelde ayın ilk 2 haftası yoğun oluyor sonra hafifliyor.Rahatım çok şükür.
Arkadaşlar daha önce de bahsettiğim gibi Kocaeli genelindeki anne adaylarını biraraya getirecek bir buluşma yapmayı planlıyoruz.
Buluşma tarihini katılmak isteyen arkadaşların müsaitliğine ve çoğunluğuna göre belirleyeceğiz.
Yaklaşık 1 ay kadar sonra olur diye düşünüyorum. Yine çoğunluğun çalışıp çalışmama durumuna göre haftaiçi ya da haftasonu olabilir.
Fikir benden çıktığı için, iletişimi ben üstleniyorum. Gelmek isteyen arkadaşlar lütfen bana özelden isim,telefon No ya da mail adresi bildirsinler, herkesle görüşüp en uygun günü belirleriz. Sonrasında da günü bildireceğim listedeki herkese, uygun olan arkadaşlarla buluşmayı gerçekleştiririz.
ben ziraat bankasında çalışıyorum nefes almıyoruz valla
Banka işi zor gerçekten de, en son yapmak istediğim iş bankacılık. Gerçi bu saatten sonra da yapmam. Bugün Cuma herkes çıktı bir yerlere, ben izin almıyorum , izinlerim bitmesin diye :))
evet gerçekten zor yoğun biz karı koca bankacıyız :)) evet izinlerini değerlendir sonradan çok lasımolacak
Arkadaşlar bugün elimdeki son işi de bitirdim, ben doğum iznine çıkmış bulunmaktayım.
Artık homeofis de çalışmıyorum , sefam olsun
Görüşmeye gelince kız bebek sevicez desene oyyy yerim onu ben. ismi nedir? Kaç kilo doğdu?
Efeada cım senin bebek kız mı erkek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?