- 19 Aralık 2013
- 1.913
- 599
- 198
- 34
Selam hanimlarevliyim ama hamile degilim acaba gebzede yada civarinda olan varmi merak ettim yeni geldim buraya gelin olarak.
Mrb cnm bende körfezdenim bende evliyim iiş için geldik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam hanimlarevliyim ama hamile degilim acaba gebzede yada civarinda olan varmi merak ettim yeni geldim buraya gelin olarak.
Mrb cnm bende körfezdenim bende evliyim iiş için geldik
ben gebzedeyim canm izmit merkez cok güzel gezmeye gitmiştim..
Evet güzeldir ama ben merkezinde değilim körfezdeyim şirinyalıya yakınım gebzeye doğru giderken :)
körfezden geciyorsun zaten izmite gidip gelirken kücük biyer diye hatırlıyorum ama gebzeye göre gelişmişlik var
Evt cnm ama ben daha cok körfezi seviyorum sakin olduğu için bende buraya geleli 1.5 sene oldu zaten anca öğrendim
malesef ben buraları hic sevemedim bende 1 senedir burdayım ne guzel sevebilmişsin sen
bizde burdayız esim burda büyümüş evde burda yoksa durmak istemem buralarda
Alışırsın cnm bende senin gibiydim işe gidip geldiğim için fazla sıkılmıyorum sen ev hanımımısın ?
Teşekkür ederim canım.Ben de ne kız ne erkek var, dolayısyla ne olursa kabulümüz tabiki ama insanın içinden yine birşey geçiyor. Hamile kaldığımdan beridir de hep kız hissettim. rüyamda hep kız bebek görüyordum.Allah'ım nasip etti. Sen nerelerden alışveriş yaptın. Ben İdilbaby i çok beğeniyorum.
Evet Lütfiye Hanım'a gideni çok duydum memnunlar çok. Ben Eray Çalışkan'a gidiyorum. Çok iyi bir doktor.Güveniyorum doktoruma çok.
Teşekkür ederim canım.Ben de ne kız ne erkek var, dolayısyla ne olursa kabulümüz tabiki ama insanın içinden yine birşey geçiyor. Hamile kaldığımdan beridir de hep kız hissettim. rüyamda hep kız bebek görüyordum.Allah'ım nasip etti. Sen nerelerden alışveriş yaptın. Ben İdilbaby i çok beğeniyorum.
Mrb kızlar bende izmit körfezde oturuyorum nasılsınız hamilesiniz ne güzel bebişlerinizi kucağınıza alcaksınız bende 5 kasımda kızımı kaybettim inş. sağlıklı bir şekilde nasip olur size :)
Canım üzülme, takdir-i ilahi... Rabbim inşallah en kısa sürede tekrar bir bebiş nasip etsin...
canım eray beyi bende duydum çok iyiymiş. ayrıntılı ultrasonda ona gidebilirim. muayene ücreti ne kadar? birde nerede muayenehanesi?
Benimde ilk bebeğim canım ama bizimde gönlümüzden hep kız geçiyordu Bende hamile kaldıktan sonra rüyamda kız bebek emzirirken görmüştüm kendimi Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
Ben çoğu alışverişimi İzmit sanat sokağının üst tarafındaki Alpay bebeden yaptım. İdil babynin ürünlerindende aldım pendikten. Mobilyasını mobeskoda enes bebe var ordan aldık. yatak odamıza kraftın park yatağını, bebek arabası ise baby2go'nun proton modelini aldık. uyku seti perde avize abajur cibinlik vs. bunları funna baby'den aldık. halısı kidboo'nun. kapı süsünü bebektasarimlari.com diye bir siteden beğendim ordan yaptırdım. bebek şekerini hala araştırıyorum... bi tek tülü ve kirli çamaşır sepeti kaldı benim alınacak. önümüzdeki günlerdede onları halledeceğim kısmetse.
Amin cnm ister istemez burukluk var kızımı kaybetmeseydim bende seninle aynı ayda doğum yapacaktım ama cennete meleğimi gönderdiğim içinde mutluyum inş.sende cennet kokulunun kokusunu çekersin içine yakında :)
Canım İdilbaby İzmit'te de var. Sen nerde oturuyorsun bilmiyorum ama Gebze de gebze center da, izmitte ise kocaeli üniversitesinin karşısında ( anıtparkın ordaki) yer alıyor. Henüz almadım ama mobeskoda en güzel beşikler enes bebe de var zaten gezdim geçen ay, ben büyüyen beşik alacağım buarada. Yatak odasına hemen yatağımın yanı için küçük sepetlerden alacağım. Bir de günlük kullanım için tiny love ın anakucağı çok iyi diyorlar. Bebek şekerleri için Lora'da güzel şeyler var diyorlar ama ben bakmadım henüz. şimdi 17. haftadayım . Şubat'ın sonu, mart başı gibi büyük eşyaları almayı düşünüyorum bende.
Ben de varımmmm
Bebek sahibi olmaya karar verince buraya yazmıştım yakında ben de geliyorum diye.
Neredeyse doğuracağım, daha aklıma yeni geldi
[SUB]Canım gözünaydın, hayırlısyla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah. Hangi doktora gidiyorsun buarada? Hamilelik şikayetlerin başladı mı?[/SUB]
ooo seninkide baya büyümüş maşallah
cinsiyeti ne canım?